עיר בהפסקה??

Lord Buksht

New member
עיר בהפסקה??

הרגע שמעתי שמתכננים להגביל אזורים בעיר לעד 2 בלילה, איזורים אחרים עד 1 בלילה ואיזורים אחרים עד 12 בלילה אני רק רוצה להיות בטוח זה נכון? ואם כן, האם יש מאבק נגד זה כבר? אם כן, מי מנהל אותו? ומי היה האידיוט שהגה את הרעיון הזה?

metrosexual

New member
חייבים לצאת לפעולה

חייבים להחתים אנשים נגד החוק הזה ולהגיש לעירייה ממש חוצפה!!!!!! רון חולדאי הורג את מה שנשאר מת''א:( דניאל מתכוון לעשות משהו בנדון?

danezeq

Member
התכנית הזאת זוועתית!!

תנו לי כמה ימים לצאת מההלם!!

Lord Buksht

New member
כל מי שמתנגד תוכנית כאן

והוא מוגדר בתור נוער שישלח לי מסר אישי...יש לי רעיון, אבל הוא בינתיים סודי ביותר

metrosexual

New member
למה שאשתעמם ביום שישי?

אנשים רגילים מבלים בשבת ולא ישנים כמוך!

dorche

New member
תמיד אמרו ש...

ת"א זה כמו ניו יורק, לא נחה בלה בלה בלה... מה הם רוצים?? עכשיו כשזה לא מצליח אז הם נהיים פאטתיים ומנסים לעשות אותה כמו אמסטרדם עם שבילי אופניים ומקומות בילוי שנסגרים מוקדם...? מעצבנים

gilka

New member
אין בעיה תעשה מסיבה

גם אני אוהב לבלות ביום שישי. אבל בוא במקום מתחת לחלון שלי נעשה את זה מתחת לחלון של ההורים שלך. מה אתה אומר?

Lord Buksht

New member
אז למה ללכת בקטן

בגלל שמנגנים מתחת לחלון שלך, קח את כל הסטודנטים ותוציא אותם להורג... אנחנו בחרנו לגור בת"א, בעיר של רעש, בעיר שמלאה תמיד בחיים אז למה לשנות את זה בכוח? במיוחד שזה יפגע בכל כך הרבה אנשים(סטודנטים יאבדו את העבודה שלהם...)

Secular

New member
אני מוכרח להודות שאתה אידיוט גמור!

מה אתה? סטאלין? אתה מדבר כאילו העיר שייכת לך ואתה זה שתקבע איך היא צריכה להתנהל, איך יראו הבתים ומתי יסגרו בתי העסק שמשרתים למעלה משני מיליון ישראלים. אפילו ראש עיר אתה לא! אני מקווה מאד שתעבור לגור בחוות בודדים בנגב, שם תוכל להתקין עשרות תריסים ומזגנים על ביתך, להרוס את הבית ולבנות אותו מחדש וכמובן לבצע וידוא הריגה בכל מי שמרעיש לך, בהצלחה!

gilka

New member
טלפתיה

כנראה שיש בינינו קשר טלפתי. זה בדיוק מה שאני רציתי להגיד לך. אתה אדיוט גמור! וכן, זה אולי מפתיע אותך, אבל העיר שייכת, בין השאר, לי. למה? כי אני מצביע בבחירות לראשות העיר. אני יכול לבחור את מי שאני רוצה, שמציע איזה מדיניות שנראית לי. ואם היה מועמד שהיה מציע לסגור את העיר בחצות, תאמין לי שהייתי מצביע לו. ולך אין שום דבר לעשות בנידון. לכן, כמו בעניין של הבית, אתה יכול לצעוק ו"להוציא את הוריד" שלך עד צאת נשמתך, אבל בסופו של דבר אין לך מה לעשות בנידון. מה לא שמעת? להתעצבן זה לא טוב לבריאות. נ.ב. בקשר לאיחולים שלך, אני מודה לך מאוד. אמנם החלום שלי הוא הגליל ולא הנגב, אבל גם זה נשמע לי נהדר. תודה.

Secular

New member
תתפלא,

אבל אפס מאופס כמוך הוא לא בעל העיר, ובטח לא מי שיכתיב למיליוני תושבי איזור המרכז איפה לבלות ומה אסור ומותר להם לעשות בת"א. גם מועמד נבחר לא יכול לעשות כל העולה על רוחו, בדיוק כמו שהיטלר נבחר ורצח מיליוני יהודים- זה אומר שהדבר מותר כי בחרו בו? הא, חכמולוג? ת"א היא עיר של חיי לילה, התושבים בחרו לחיות בעיר הזאת בידיעה שזאת עיר עם מועדנים מרעישים, בתים לשימור וזיהום אויר, בדיוק כמו המתנחלים שחיים בשטחים ויודעים את הסכנות שבלגור באיזור. אתה בחרת לגור בת"א, תיקח אחריות על זה, במקום להעביר את העסקים וחיי הלילה, תעביר את עצמך לעיר אחרת.

gilka

New member
אתה פשוט בן אדם מגוכח

אתה משווה את סיגרת חיי הלילה של העיר (לא שזאת ממש סגירה שלהם, אבל בוא נגיד הגבלה) לרצח של מיליונים בידי המשטר הנאצי? אני מצטער אבל אתה פשוט הבן אדם הכי מגוכח שיצא לי לדבר איתו בחיים שלי. מעולם לא טענתי שאני בעל העיר, אבל כן יש לי אפשרות לקחת חלק בקביעה מה יהיה ולא יהיה בעיר הזאת. אתה יכול להשתמש בכל הכלים הדומקרטיים העומדים לרשותך (ואני בטוח שתשתמש גם בכמה לא דמוקרטים) כדי לעצור את ההחלטה, אבל בסופו של דבר אין לך מה לעשות בנידון. התושבים הם אלה שיקבעו, ואם לתושבים זה לא נוח, זה לא יהיה. אז שוב אני אשלח אותך בהמלצה חמה לא להתרגז, כי בתי החולים במצב קשה עכשיו ויהיה לך מאוד קשה לקבל טיפול. חוץ מזה, חבל להתעצבן על דברים שאין לך יד ורגל בהם. מה, ואם תתרגז אז אני אסכים שאתה תעיר אותי ב3 בלילה? מה נראה לך שיקרה? חבל חבל חבל. במקום לבזבז את המרץ בעצבים, אולי כדי שפשוט תשאל את ההורים שחל אם הם מרשים לך לעשות מסיבת כיתה אצלכם בבית. אני בטוח שזה לא יימשך אחרי 11 בלילה.

Secular

New member
קודם כל אתה מגוחך, כי "מגוכח" כותבי

ם עם "חך" בסוף ולא עם "כח", עוד חלק מהבורות המחרידה שלך. כל דבר ניתן להשוואה, אם אתה משווה את עצמך לראש עיר שמותר לו לעשות הכל כולל להרוס בתים לשימור ולחסל את חיי הלילה בעיר, אז גם אני אשווה בחירת ראש עיר דיקטטור והרסני לבחירת מנהיגים חשוכים בהיסטוריה. דבר שני, התושבים הם לא אלה שיקבעו(ולא בגלל שהתושבים שאתה מדבר עליהם הם המיעוט שבמיעוט), אלא בגלל שהתושבים האלה בחרו לחיות בת"א, הם היגרו אליה מתוך ידיעה שפועלים בה בתי עסק בשעות הקטנות של הלילה, הם לא יכולים להפוך את ת"א לזיקית שמחליפה צבעים מתי שנוח, אותם תושבים מוזמנים לאטום את דירתם מפני רעש או להגר לעיר אחרת בארץ ובעולם, ת"א תישאר ת"א בלעדיך ואיתך. "ההיגרת וגם סילקת?" לגבי עצותיך, עדיף לא להתייחס ליצורים אינפנטילים כמוך שיורדים לויכוח אישי שנגמרים להם הטיעונים העניינים(ולך גם כאלה לא היו!)

gilka

New member
אז בוא לא ניתן לעולים להצביע

הרי הם היגרו. אין להם שום זכות לקבוע איך יראה המקום בו הם חיים. מעניין, אבל למרות (ואולי בגלל) ההשוואות החוזרות ונשנות שלך לנאצים, אחרי כל הודעה שלך אני דוקא מרגיש שאתה דומה יותר ויותר לנאצים. בכל הודעה שאותה אתה רושם אתה מצליח "למחוק" עוד זכות יסוד של אנשים מסויימים. ודרך אגב, כמו שכבר כתבתי (ואתה התעלמת כמובן), המשפחה שלי "היגרה" לת"א בתחילת שנות השלושים. מה ששולל את כל הטיעון שלך: בשנות השלושים לא היו בת"א את חיי הלילה שיש בה היום. העיר היתה מבחינת חיי לילה יותר כמו פ"ת: יש, אבל שקטים ומינורים מאוד. לכן, לא אנחנו "התלבשנו" על חיי הלילה של העיר. חיי הלילה של העיר "התלבשו" עלינו. הייתי רוצה גם להסביר לך את מהות הדמוקרטיה, אבל גודל החור שקיים אצלך הוא כ"כ גדול שפשוט אין לי זמן. אז אני רק אגיד את הדבר הבא: בדמוקרטיה הציבור קובע. ואם ראש העיר עושה משהו שה אמור להיות מפני שזה מה שהתושבים רוצים, או לחליפין שזה הדבר הטוב ביותר לתושבים. לכן, למרות שאני לא ראש עיר יש לי זכות לקבוע איך יראו חיי בעיר הזאת. וזה גם מאוד מעניין שאתה יודע שכמות האנשים שחושבים כמוני בת"א היא מועטה. הרי מי יודע יותר על תושבי ת"א? מי שגר בה מאז שנולד, או אולי מי שג בשפלה ומגיע אליה אולי פעם בשבוע? התשובה ברורה. הבכי והצעקות שלך רק מצחיקים אותי. אתה גורם לי לבידור גדול. נ.ב. אני יורד לויכוח אישי ברגע שנגמרים הטיעונים? בוא נראה, עד עכשיו כינית אותי: -נאצי -בור -יצור -איפנטיל מי יורד כאן לכינויים אישיים? מעניין שאדון מנהל מחליט למחוק הודעה שלי כאשר אני כותב משפט נוראי ומחריד כמו "אני אצחק ואתם תבכו", אבל כשקוראים למשתמש נאצי זה לא מפריע לו. אני בהחלט מתכוון לפנות להנהלת הפורומים על כך. יום טוב.

למעלה