עירית ענבי, רות סוף.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אחרי 32 שנים שבהן היא גלגלה את גלגל המזל, הנהלת מפעל הפיס החליטה להחליף אותה במגישים כנראה צעירים יותר.
לפי הבכי ההיסטרי שהיא פרצה בשידור האחרון שלה, נראה לי שהיא לקחה את זה קשה מאד.
למה ככה? עירית?
את כבר סבתא, קחי את הפיצויים והפנסיה אשר מגיעים לך ותגידי למזד**ם האלה שלום. |חיוךרחב|
יש רגעים שבהם האדם חייב להבין שזהו, תפקידו במקום העבודה הסתיים, דיי חלאס.
תעצרי את גלגל החיים ותרדי לאט ובזהירות, קחי את שעון היד ומנורת שבעת הקנים שנתנו לך כמתנה ותגידי שלום.
תגידי תודה לאל שתפקידך בעולם עדיין לא הסתיים והכי חשוב, תפסיקי לבכות.

אפרת10512

Well-known member
אחרי 32 שנים שבהן היא גלגלה את גלגל המזל, הנהלת מפעל הפיס החליטה להחליף אותה במגישים כנראה צעירים יותר.
למה ככה? עירית?
את כבר סבתא, קחי את הפיצויים והפנסיה אשר מגיעים לך ותגידי למזד**ם האלה שלום. |חיוךרחב|
תעצרי את גלגל החיים ותרדי לאט ובזהירות, קחי את שעון היד ומנורת שבעת הקנים שנתנו לך כמתנה ותגידי שלום.

יפעת
לפני 8 שעות

אפשר לחשוב שפיטרו אותה מראש הפורום לדיוני הגרעין האיראני...או מאיזה תפקיד בממשלה...בסך הכל הקריאה את מספרי הלוטו...כאילו איזה תפקיד מזהיר...הגזימה קצת הרבה

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
יפעת
לפני 8 שעות

אפשר לחשוב שפיטרו אותה מראש הפורום לדיוני הגרעין האיראני...או מאיזה תפקיד בממשלה...בסך הכל הקריאה את מספרי הלוטו...כאילו איזה תפקיד מזהיר...הגזימה קצת הרבה
כן, נכון אבל בואי נודה על האמת..
זה היה לה ג'וב לא רגיל.
כל השבוע היא הייתה חופשיה ורק ביום חמישי בערב היא עבדה וגם זה רק ל 15 דקות מקסימום.
הלוואי עלי ג'וב כזה.
אני חושב שבגלל זה היא בכתה מרורים בשידור חי.

דקל נור*

Well-known member
כן, נכון אבל בואי נודה על האמת..
זה היה לה ג'וב לא רגיל.
כל השבוע היא הייתה חופשיה ורק ביום חמישי בערב היא עבדה וגם זה רק ל 15 דקות מקסימום.
הלוואי עלי ג'וב כזה.
אני חושב שבגלל זה היא בכתה מרורים בשידור חי.
אתה לא מחשיב את כל שעות הטיפוח, הטיפולים האסתטיים, הניתוחים והכושר. הסתכל למשל על שרון וקסלר שנראית מול המצלמה מצויין בגיל 52. זה לא בא ברגל. זה אורח חיים שלם שמשתעבד. היא יודעת שחרב ההחלפה בעולם הטלויזיה האכזרי, מונפת מעליה כל הזמן. יפה ששרדה בתפקיד כבר 30 שנה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אתה לא מחשיב את כל שעות הטיפוח, הטיפולים האסתטיים, הניתוחים והכושר. הסתכל למשל על שרון וקסלר שנראית מול המצלמה מצויין בגיל 52. זה לא בא ברגל. זה אורח חיים שלם שמשתעבד. היא יודעת שחרב ההחלפה בעולם הטלויזיה האכזרי, מונפת מעליה כל הזמן. יפה ששרדה בתפקיד כבר 30 שנה.
הרי זה בדיוק מה שאמרתי.
32 שנים נהנית מכל הטוב הזה, רווית ממיי הצוף, עכשיו את כבר לא באה לבוס טוב בעיניים, יאללה תפני ת'מקום, סלאמאת.

שמלת תחרה1

Well-known member
יפעת
לפני 8 שעות

עבודה זו עבודה, ולא חשוב מה העבודה.

דקל נור*

Well-known member
למה ככה? עירית?
איזו אשה מביכה. השתכרה מן הסתם יפה מאד במפעל המושחת הזה (אפרופו, קראו את התחקיר מהשבוע של חיים לוינסון על מפעל הפיס וההחלטות המאד תמוהות לאן לפזר את הכסף). תגידי תודה ששרדת ככ הרבה שנים ושחררי מהם.

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
איזו אשה מביכה. השתכרה מן הסתם יפה מאד במפעל המושחת הזה (אפרופו, קראו את התחקיר מהשבוע של חיים לוינסון על מפעל הפיס וההחלטות המאד תמוהות לאן לפזר את הכסף). תגידי תודה ששרדת ככ הרבה שנים ושחררי מהם.
בדיוקקקקקקקקקקקקקקקקק |כן|

למה ככה? עירית?

גם השותף שלה סיים את תפקידו, לא זוכרת איך קוראים לו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
גם השותף שלה סיים את תפקידו, לא זוכרת איך קוראים לו.
לא זוכר את השותף שלה אבל תחשבי לרגע מה יהיו ההשלכות של "פיטורי הפתע" של ענבי, במידה והיו מקרי רמיה במפעל הפיס.
היא הרי לא תהסס לשלוף את הכביסה המלוכלכת בפני כל עכשיו.
לכי תדעי, אולי היא ניסתה בכלל לסחוט אותם עם ידיעה מרעישה שהיא הסתירה באמתחתה, לכן פיטרו אותה. ;-)
בקיצור, יש מצב שנראה עוד ריקושטים מתעופפים מעל לראשינו בהמשך.

לא זוכר את השותף שלה אבל תחשבי לרגע מה יהיו ההשלכות של "פיטורי הפתע" של ענבי, במידה והיו מקרי רמיה במפעל הפיס.
היא הרי לא תהסס לשלוף את הכביסה המלוכלכת בפני כל עכשיו.
לכי תדעי, אולי היא ניסתה בכלל לסחוט אותם עם ידיעה מרעישה שהיא הסתירה באמתחתה, לכן פיטרו אותה. ;-)
בקיצור, יש מצב שנראה עוד ריקושטים מתעופפים מעל לראשינו בהמשך.
נזכרתי קוראים לו יואב צוקר ומי שיחליף אותו הוא, אתה תאהב את זה, ההומו עידו גרינברג, עכשיו ראיתי את התכנית הראשונה בראשותו (נדמה לי שראשונה) ונדמה לי שהוא פליט ריאליטי של אחת מתכניות הזמר, אולי מאקס פקטור.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
גרינברג?
תמיד כשאני שומע את השם "גרינברג" בתחום הנשי, זה יוצר אצלי שינויים פיזיולוגיים משמעותיים. ;-)
אצל הגרינברגים זה הרבה, הרבה, הרבה, פחות.
הוא גם מזכיר במראהו את רינגו סטאר בצעירותו. :-/
טוב, אולי אם נהיה יחד על אי בודד.
אחרי 5 או עשר שנים והיה ומר גרינברג ישקה אותי המון יין... אז ייתכן שאני....
אבל זה יהיה חייב להיות בחדר חשוך כדי שלא אראה את זיפי הזקן שלו. |פנים|
במחשבה שניה, אני חושב שגם אחרי שנתיים זה יהיה בסדר. |חיוךרחב|

למעלה