עיקור כלבות

SCRATCHER

New member
דמגוגיה לשמה.

כל קשר בין ההודעה שלי לתגובתך מקרי בהחלט.

כי השדיים חיוניים לילדה

או יהיו חיוניים כשתהפוך לאישה. לכלבה הרחם אך ורק יפריע. היום לא מסירים שקדים כי הגיעו למסקנה שיש להם גם תועלת בריאותית.

zooom360

New member
תראי לי אמא אחת

שתכרות לילדה שלה את הרחם בגלל איזשהו סיכוי לסרטן הרחם!\ העובדה ש.. "זה מונע סרטן הרחם" לא עובד לא משכנע, לפחות לא אותי, אז יש סיכוי חס וחלילה לסרטן ברגל, אז בואו נכרות!!!

אוכל לתת לך דוגמאות

או שתוכלי למצוא בעצמך לאמהות (נשים) שכרתו לעצמן את השדיים בשביל למנוע סרטן משום שלאמהות שלהן היה סרטן.

נכון,

כי אישה שאין בהסטוריה המשפחתית שלה סרטן השד לא תרצה לוותר על שדיה שלה כי יש להן פונקציה עבורה (ביולוגית ופסיכולוגית). אבל אלמלא רציתי ילדים ביום מן הימים הייתי בעונג רב מוותרת כליל על המחזור שלי...

zooom360

New member
רוב הנשים שיש להן היסטוריה של סרטן

השד, לא כורתות את השדיים שלהן!! נו באמת

Ultra marine

New member
לא מדוייק לחלוטין

ישנם 2 גנים מסויימים (כבר לא זוכרת את שמם) שמופיעים אצל נשים אשכנזיות בגנטיקה שבמידה ולאישה יש את 2 הגנים האלה יש סבירות מאוד גבוהה לסרטן השד. בדר"כ נשים אילו לא צריכות בדיקות גנטיות בשביל שיגלו שיש להן את הגנים הדפוקים האלה כי הן רואות ש*כל* הנשים במשפחה שלהן סבלו מסרטן השד - אמא, דודה, סבתא, אחות וכו'. ויש לא מעט נשים שמסירות את השדיים לפני שזה קורה! ויש יתרון בעניין הזה! הן יכולות לעצב/לשקם את השד ואז זה לא שאין להן שדיים בכלל, יש להן, הם פשוט "סינתטיות". אמנם הן לעולם לא יוכלו להניק אבל לפחות הן לא ימותו או יסבלו מסרטן.

Ultra marine

New member
2 גנים מסויימים שמופיעים בצורה לקויה

המשפט הראשון אמור להיות שמופיעים אצל נשים אשכנזיות בתורשה

מי יאפשר? ../images/Emo6.gif

נראה לי שלא שמעת על הניתוחון הקטן אך מכאיב לצורך העניין שעושים לתינוקות רכים בארץ ישראל לרוב ללא כל הרדמה ששמו בישראל הוא "ברית מילה". תרצי או לא תרצי, עיקור מונע סרטן הרחם וב80% סרטן העטינים. זו עובדה. זה לא אומר שרק בגלל זה צריך לעקר (כמו שבאמת לא יכרתו ניצני שדיים לסתם תינוקת אבל בהחלט כן עלולים לעשות זאת לתינוקת שבמשפחתה הסטוריה של סרטן שד) ושאם לא יעקרו הכלבה תחלה. לדוד שלי יש כלבה מבוגרת בריאה כמו שור, וכמוה הייתה גם הקודמת שמתה בגיל 17, אבל תקופות היחום שלהן הורגשו היטב.

שאלה מהצד השני

אם הכלבה כן תחלה בסרטן ברחם- מי מינה אותך לטפל בה? להציל אותה? למה לא לעשות כדרך הטבע, ולהניח לה למות?

zooom360

New member
אני לא נגד עיקור, אבל זה מגוכח.

אם יש מישהו בריא, אז למה לגעת בו ולהוריד לו חלקים מהגוף? אבל אם יש מישהו שחולה, אז תשאירי אותו לסבול? זה לא שכלבות עם רחם הן לא נורמאליות, הן חולות, לא הן לא. אבל באמת במצב כיום אין ברירה אלא לעקר, ולא בשביל הכלבה! לא! די כבר עם הטענות האלו שזה יציל אותן. אני מעקרת אך ורק בגלל המצב הקטסטרופלי של הכלבים בעולם.

*מגוחך, לא מגוכח

וכן, כלבה מיוחמת סובלת (וגם הסביבה שלה סובלת). וכן, עיקור מונע סרטן הרחם ומפחית ב80% סרטן העטינים. גם אם זה לא מוצא חן בעיניך.

הסבר בבקשה

קראת לאיזה משפט הגבתי? הבנת את הרעיון? אני מעקרת גם בגלל ריבוי הכלבים, וגם כדי לחסוך לכלבות בעיות שאולי יסבלו מהן. לא רוצה שיתייחמו, לא רוצה שימליטו. לא מתאים לי, לא מתאים להן. אני בהחלט מרשה לעצמי להחליט בשביל הכלבות שלי אם להמליט או לא. למה להשאיר להן משהו שגם ככה הן לא ישתמשו בו, שימשוך זכרים לסכנות, שיסיח את דעתן מדברים יותר חשובים ומהנים בחייהן, שיכול לחסוך להן סרטן או דלקות? גם בעולם אידאלי, גם אם היו מליון בתים טובים ובלי כלבים לאימוץ- עדיין הייתי מעקרת. כשעבדתי במרפאה של צב"ח ראיתי מספיק כלבות שמתו בייסורים מדלקות רחם, או סרטן רחם/עטינים. "אני לא נגד עיקור, אבל זה מגוכח. אם יש מישהו בריא, אז למה לגעת בו ולהוריד לו חלקים מהגוף?" מכל הסיבות שפורטו בשרשור, אני בטוחה שאת יודעת אותן בע"פ. "אבל אם יש מישהו שחולה, אז תשאירי אותו לסבול?"- כנראה לא קראת לאיזו הודעה הגבתי. אם את רוצה "לדמות את חייהן לטבע" ולתת להן להמליט ולחיות חופשיות ומאושרות כי אין לך זכות להתערב בטבע, גם אל תתערבי כשהן יחלו או ידרסו, כי בטבע אף אחד לא יה דואג להן. "זה לא שכלבות עם רחם הן לא נורמאליות, הן חולות, לא הן לא." ולעולם לא תדעי, אם הכלבה שעיקרת בגיל חצי שנה הייתה חוטפת סרטן רחם בגיל חמש. "אבל באמת במצב כיום אין ברירה אלא לעקר, ולא בשביל הכלבה! לא! " אני בהחלט מעקרת בשביל הכלבה. "די כבר עם הטענות האלו שזה יציל אותן." עד היום לא ראיתי / שמעתי על כלבה מעוקרת אחת עם דלקת/סרטן רחם. וזה אומר הכל. "אני מעקרת אך ורק בגלל המצב הקטסטרופלי של הכלבים בעולם." סבבה לך. אני לא.

zooom360

New member
איך..

איך לעזאזאל כלבה בלי רחם תקבל סרטן הרחם?!!! ." עד היום לא ראיתי / שמעתי על כלבה מעוקרת אחת עם דלקת/סרטן רחם. וזה אומר הכל."

zooom360

New member
זה כמו לומר

ש"לא ראיתי אף אישה שעברה כריתת השד סרטן השד".

למעלה