עיצוב החדר

GGOODD

New member
עיצוב החדר ../images/Emo13.gif

אני מעוניין לעצב קצת את החדר שלי מחדש...
עכשיו יש לי תקרה שהיא כרגע בצבע כחול, אני מעוניין להוסיף עננים לתקרה ורציתי לדעת איך אני עושה את זה בצורה הכי ריאליסטית והכי פחות מלכלכת .(מקווה שזה לא ילדותי מידיי... )
ואני מעוניין לדעת איזה צבע יתאים לחדר שיגרום לחדר להיות באווירה נחמדה יותר (אני בעד גוונים של כחול או סגול) , אני מצרף תמונות של החדר, הוא כרגע מבולגן מעט בגלל שיפוצים שאני עושה בו, עמכם הסליחה... הצעות ייתקבלו בברכה! (יש לי בחדר אולטרה סגול, אולי אפשר לשחק עם הרעיון...) אני אציין שאני בן 20 - חשוב לשיקול של הצבע. תודה!

GGOODD

New member
זו התגובה?

זה שהוא צריך לעבור עיצוב זה כל הרעיון, עצות? רעיונות?

לפני צביעה ועיצוב

רצוי לטפל בכתם הרטיבות בתקרה ובמה שנראה כמו סדק לאורך הקיר או שזאת נזילה או שהיה שם פעם קיר או תפר בין קירות.

GGOODD

New member
זה שיפוץ שעשיתי...

מה שאתה רואה זה שפכטל לפני השיוף והצביעה... :) אבל תודה על תשומת הלב...

סבלנות אחי אל תשבר

אני אשתדל לעצב לך את החדר פשוט הילדים לא נותנים לי להתקרב למחשב אני מקוה שאחרים גם יוכלו לעזור לא התכונתי להעיר אלא הצבתי עובדה

חסרים לי פרטים על הקיר מול החלון

יש להעביר את המיטה למרכז החדר ואת פינת המחשב מימין החלון והיכן שעומדת הכוננית לבצע כוורת מגבס כך שעל המדף העליון תונח הטלויזיה להעיף דחוף את המראה והכוננית ואת המיתקן של הטלויזיה אני מקוה שלא טעיתי אני צריך שוב להסתקל על התמונה

את העצה הכי טובה תקבל כעת ........

את הסטיקר " פינוי התנחלויות בחירה בחיים " תהפוך לכרזה גדולה ותתלה אותה בחזית הבית

כמה רעיונות

דברים לא גדולים אך יכולים לשפר משמעותית, לפי הטעם והתקציב:
להיפטר מהמראה ומהשלט "החניון מלא" - הם נותנים הרגשה של רחוב ולא של בית.
אפשר לשים מראה מלבנית מתחת לפלורסנט הסגול הזוהר (בהנחה שזה מה שתלוי ליד השלט של תפוז...). מראה כזו יכולה גם להסתיר את הכבל.
לרכז את התמונות והתעודות מהצבא בחלק אחד של קיר אחד, לתלות תמונה או שתיים גדולות ויפות על הקירות הפנויים (והייתי מעיף גם את השלט של תפוז, no offense...).
אכן הכוננית מקש די מזעזעת, רצוי להחליפה בכוננית מעץ או מגבס כפי שהוצע כאן. אם היא חייבת להישאר - תדאג שתהיה מסודרת...
לגבי הצביעה - הייתי הולך דווקא על גווני צהוב או כתום שמשתלבים יפה לטעמי עם הכחול של התקרה. אם אתה לא צובע באותו צבע כמו התקרה, כדאי ליצור קונטרסט.
להחליף את המנורה. הפלורסנט לא יפה ולא משרה אווירה ביתית. יש היום מנורות יפהפיות ולא יקרות. רק תוודא שיהיה מספיק אור.
אם אפשר - להחליף את הכסאות. יכול לעזור גם לגב... קח מה שמתאים לך ושיהיה בהצלחה.

GGOODD

New member
קודם כל תודה!

ככה.. לגבי המנורה, אין לי אפשרות להעיף אותה... ואני גם מעדיף פלורסנט, היה לי לפני זה 2 מנורות, והחלפתי אותן לפלורסנט. אני אעיף את הכוננית, את השלט, המראה ואת התמונות אני ארכז במקום אחד את המיטה אני אעביר לאמצע ומולה אדאג או לכוננית מגבס (כוורת, שעדיין לא הסבירו לי איך אני בונה כזאת או קונה...) ואת המחשב ליד החלון... את הארון אני משאיר (אין לי אופציה אחרת) ולגבי הצבע צהוב אני לא בטוח... אני לא מת על הגוון הזה, יש הצעות אחרות?

במקום הארון הגדול

במקום הארון הגדול לבנות ארון בגובה 2מטר בערך עם יחידה עם דלת ברוחב 50ס"מ אחת מימין ואחת משמאל ובניהם מדפים פתוחים לםפרים משחקים וכו. אורך המדפים בין 80 -90 ס"מ את המדפים רצוי לבצע מ3 ס"מ עובי אפשר לעשות את כל העכודה ממלמין יצוק

למעלה