עיצוב גרפי

kirarl

New member
עיצוב גרפי

היי
האם יש מקום שעדיף ללמוד בו עיצוב גרפי או שזה לא משנה ?
ראיתי את תכנית הלימודים של מכללת האקריו, נראה טוב ומקיף אבל לא אהבתי את המקום עצמו .
ואשמח אם תתנו לי עוד הצעות למקומות לימוד

וממה שראיתי יש ביקוש למקצוע בשוק, אבל עד כמה אתם יודעים שהם דורשים ניסיון, או שלוקחים גם סטודנטים שסיימו את הלימודים.

ואחרון מה עדיף תואר (אם יש ) או תעודה, מה ההבדל ועל מה המעסיקים מסתכלים

oromer

New member
מנהל
תואר ראשון בעיצוב גרפי

יש בעמק יזרעאל תואר ראשון בתקשורת חזותית בבית ספר לעיצוב גרפי- "גורן".
יש בשנקר, בבצלאל, מרכז אקדמי ויצו (יש עיצוב גרפי כתעודה, ויש תקשורת חזותית כתואר), תלתן (אני לא יודעת אם זה תואר), וסביר להניח שיש עוד מקומות שמלמדים.
עיצוב גרפי, זה ענף בתקשורת חזותית. השאלה אם אתה רוצה לעשות תואר ראשון בתקשורת חזותית או ללמוד לתעודה בעיצוב גרפי.
אני חושבת שלפחות בחלק מהמקומות התואר בתקשורת חזותית כולל בתוכו עיצוב גרפי.
אני מציעה שתבדוק באתרי אינטרנט של המוסדות עצמם, תבקר במוסדות, לפחות בחלקם. יש לי הרגשה לא מבוססת, שבעיצוב צריך ללמוד במקום שמתמחה בעיצוב, או שהוא צריך להיות "חוג הדגל" של המוסד- חוג שהמוסד צבר ניסיון ומוניטין והוא מתמחה בו. ולכן לביקור ולהתרשמות שלך יש חשיבות במקרה הזה.
בנוגע לתעסוקה- כמובן שניסיון זה דבר חשוב, וזה נכנס היום להרבה תחומים במשק.
בתחום הזה יש חשיבות להכנת תיק עבודות טוב. במוסד טוב, אתה אמור לצאת עם תיק עבודות, וכך המעסיק יכול להתרשם מהיכולות שלך. מה גם שיש מוסדות שעושים הכשרה פרקטית ומנסים לשלב אותך במקומות מסוימים על מנת שצבור ניסיון. שווה לבדוק את זה במקומות שבהם תתעניין- תברר עם הכנת תיק עבודות למעסיקים, ואופציה של סיוע במציאת תעסוקה הולמת במקצוע. יכול להיות שיש להם פרויקטים להציע. כמובן- לא להסתפק רק במה שהם אומרים לך ולשאול סטודנטים.

kirarl

New member
בשביל מקצוע ועבודה

ותיק עבודות לא נראה לי שצריך לזה תואר כדי לעבוד

למעלה