עיצה

תמיר302

New member
עיצה

שלום,אני צריך עיצה בנוגע לכישוף נרות...האם נראה לכם שאפשר להשתמש באותו נר כמה פעמים לביצוע כישופים שונים? או שכל נר באופן בלעדי לכל כישוף? (אני שואל כי ממש חסרות לי התאמות...) בתודה,תמיר

נר אחד - כישוף אחד.

זה בדרך כלל הכלל. כאשר אתה מכין נר למטרה מסויימת - כבר לא כדאי להשתמש בו למטרה אחרת. אבל כמו תמיד - אתה יכול לנסות. אני גיליתי שעבורי הכלל הזה עובד. אבל יכול להיות שזה רק בגלל שאני מאמין שזה הכלל שצריך לעבוד. תעשה ניסוי, ותמצא בעצמך מה נכון עבורך.

בעיקרון...

קראתי איפשהו (אל תסקלו אותי אם אני טועה, אני חדש בקטע) שעדיף אם נשאר לך שעווה בנר חרי סיום הטקס, לתת לנר להמשיך לבעור עד תומו.

RainBird

New member
זה תלוי במסורות ובסמלים האישיים. חלק ככה, וחלק ככה.

תמיר302

New member
גם אני קראתי את זה

אבל אני מוצא שזה לא פרקטי...מצד אחד אני לא מוכן להשאיר את הנר דולק ללא השגחה, ומצד שני אני גם לא יכול לחכות עד שהנר יגווע. (אני מניח שנר גדול יכול לדלוק כמה שעות).

האפור

New member
אתה..

צריך לחשוב על זה יותר בצורה סימבלוית, כאילו מה האקט שאותו אתה מבצע בכדי שיצילח הטקס? זה הדלקת הנר? זה אמירת מילים בעוד הנר דולק? וכו'... כשתמצא את הסיבה שאיתה אתה משתמש בנר אז תחליט בעצמך אם כדאי להשאיר אותו דלוק או לא, פשוט דברים כאלה אני אישית מעדיך להחליט לבד, הרבה פעמים אני משנה דברים מבחינה פקרטית ויוצא מתוך נקודת הנחה שזה עובד בכל מקרה גם אם אני משנה את זה.

למעלה