עיפה ברצינות

כאילו בחרתי את הלכלוך בהול

הבן שלי רצה לעזור בפתות/מלוואח השני שלו ושבר את הביצה על הארון מטבח ועד הרצפה אוףףףףףף טוב נו לפחות השדים יעופו חחחחחחח

*יערית

New member
../images/Emo12.gif

זו האמונה שביצה שנשברת מעיפה את השדים
הולכת לשבור חבילת ביצים בבית

זה השדים של חמתי לשעבר

באה אליי לדירה הקודמת ושברה לי בפתח הבית לפני שהיא שברה היא ביקשה רשות מכלתה שלא אוהבת לכלוך אחרי ששברה אמרתי לה כל הכבוד עכשו תזוזי שאני אנקה חחחחחח

*יערית

New member
אצלינו../images/Emo13.gif

מפזרים סוכר בכניסה לבית....לא חושבים על שדים רק על חיים טובים
{גם זה היה מעצבן לנקות}

אצלנו הסוכר באריזה

של סוכריות זורקים באויר כאילו בר מצוה ואחר כך חונקים את כולם עם מלא סוכריות בכל ארוח ראשון מוזר מה שאנשים עושים כדי לחיות חיים טובים צריך רק לחיות לא? הכל שטויות בחיי מזכיר לי את סבתא שלי ז"ל שרדפה אחרי עם חמתי ביום החתונה ורצתה שאשים שום בחזיה ..אמרתי לה מה שתגעת החתן יברח מהריח

*יערית

New member
../images/Emo13.gif

בזמן החופה נעמדה דודתי מאחורי{שנאתי את זה} ולא הפסיקה ללחוש באוזניי.."תדרכי לו על הרגל,תדרכי לו על הרגל".. מתה לעבור כבר את הערב הזה,מי בכלל רצה להיות שם
ומסתבר שהדריכה על הרגל היא מתוך אמונה שהוא יהיה "קשוב" אליי בחיי הנישואים! זאת הטעות של הנישואים שלי..לא דרכתי לו על הרגל
מזל שאנחנו דור שלא ממש גדל על אמונות תפלות!

חבל שלא דרכת על משהו אחר ../images/Emo6.gif

לא נורא בפעם הבאה תדרכי ותדרכי חזק טוף הצחקתן אותי כהוגן זה הספיק לי ליום אחד יום מוזר ואפרורי ..אבל תמיד יש את המחר.. המשך יום מקסים

הלו גיברת

מה זו העייפות הזאת הא? יש לך עוד ים זמן למשוך ת'עגלה אז... תעצרי לרגע תקחי לך הפסקה ו...יאללה להמשיך

באמת גיברת ../images/Emo10.gif

פתאום הכל כבד וקשה כל כך יום כזה את יודעת בסוף עובר.. בעצם לא יום זה כבר כמה ימים שלא הוציאו לי את האף מהבית רק היום עם הבנים אחר הצהריים אז המח שאף קצת אויר מצוחצח.. והם לא רוצים את המחשב היום אז הפיתוי רב ורב..

חושבת

שימים קשים עוברים על כולנו משהו באויר ובאוירה במדינה בכלל יודעת שאני ביום שישי ביטלתי את כל התכניות ובשעה 6 כבר צללתי אל עולם החלומות... עבר יום עברו יומיים מחייכת שוב קורה זורמת לא קל לנו פה ואפרופו המדינה - חבר ילדות של בני לפנות בוקר
לו מפה נו בטח פראייר מי שיש לו אזרחות אמריקאית ועוד נשאר

נקיטה...

New member
זורמת...../images/Emo39.gif

רק בת 34 ועייפה כל כך מהחיים... תחושה מוכרת כל כך. ואולי...אולי..."זה לא אתה זה אני..." זה...באמת נכון. כי ה"אני" משתנה...גודל מתפתח עובר שינויים כל יום. אז ה"אני " שלך היום הוא אחר...ומחר הוא ישתנה... תגידי...מה עושים עם העייפות הזו, אה? ענת

בוקר טוב נקיטה ../images/Emo42.gif

איפה שהוא אבדתי את "עצמי" את "אני" ואת כל החשיבה ה"רגילה" שלי אבל אני חושבת שאת צודקת יש "אני" שמשתנה ויש אני קבוע. מצחיק מה רע לישון 6 שעות פשוט מדהים לא? פעם הייתי עובדת וישנה רק 4-5 וכמה כמו הפנתר הורוד עכשו יש לי כמה ימים כאלה של התגברות על החזרה למיטה ככל שאני ישנה יותר אני עיפה יותר וככל שאני ערה למה שקורה לי אז אני מנסה להתגבר על זה כי אני יודעת שהרעיון לא בריא ומפיל אותי לעיפות נפשית... אוי ממש הייתי רוצה לקבל גם איזה סימן מלמעלה שיעורר אותי ושיתן לי להרגיש שאולי רק אולי משהו הולך להשתנות לי בחיים אחרי תקופה כל כך ארוכה בלחיות על הרצון לחיות לא קל. אבל חלילה לא רוצה רעידות אדמה מספיק תמניה שלנו הרעידה רוצה רק שישלח לי סימן אישי קטן ממש קטן..מבטיחה להתעורר!
יום מקסים יום
נו אולי כבר יביא לנו בשורות משמחות שיאירו קצת את האפור בלבן..

למעלה