עיפה ברצינות

עיפה ברצינות ../images/Emo6.gif

כתבתי הודעה ובטעות שלחתי אותה לפורום אחר..
אז הנה היא.. קראתי את התגובות שלכם/ן והבנתי וכמובן ידעתי פשוט לא מסתדרים לי הדברים בתחושה שפעם כן היתה והיום היא אחרת. מה אסור לי לא לרצות? מותר לי ופתאום מה לא בסדר? פתאום נגיד והצד השני חושב לא כמוני אז? זה לא עוזר לי לרצות אחרת. פעם נורא היה חשוב לי להביט בערגה להתפעל ..להריח לרצות עוד להתעורר ביחד כזה..היום לא בא לי להתעורר כל כך בכלל..אפשר לחזור לחלום? פתאום צץ לי המשפט הזה שוב "זה לא אתה זאת אני"..בחיי שזאת אני.... רק בת 34 וכל כך עיפה מהחיים כאילו הסוף כבר מגיע..וכולה הכל מתחיל לחיות עכשו לא? עוד מעט 40 אומרים שיא לדברים?!.. אבל עיף לי עיף.. זורמת צריכה בחוצה בוקר נעים יום מקסים ... רגע אין יותר כאן על הבוקר?

*יערית

New member
בוקר טוב זורמת../images/Emo96.gif

וואו הרעלת קופאין קיבלתי מרוב כמות הקפה שהזרמת לנו
תני מנוחה למחשבות
תכבדי את מחשבותיך ביום מנוחה אחד

זהו מקשיבה לך סופית ../images/Emo88.gif

מסיימת את מחצית הקפה כדי שלא תחנקי לי לבד חחחחחח ופורשת מהמחשבות היום בלי שום דבר בלי סידורים בלי חישובים בלי מה יקרה .. זורמת כאילו

*יערית

New member
יום חופש למחשבות../images/Emo62.gif

וואלה זה משהו שצריךלאמץ בכל שבוע,במיוחד לטיפוסים שחושבים הרבה..יותר מ25 שעות ביממה

antigone

New member
בואי זורמת תני ../images/Emo24.gif גדול....

מישהו כתב פעם בפורום " מי שמצפה לאור בקצה המנהרה, נעשה צר עיניים, מי שחדל לראות את הקצה של המנהרה, מגלה את האור הפנימי" (אוליי הרסתי קצת
) ראבבבבבאק !!! אולי נפסיק לשלול כ"כ הרבה שאלות ונתחיל להינות מכל דבר קטן ב"כאן ועכשיו" אין מעלית לאושר צריך לטפס במדרגות אז בואי נעשה את זה עם הפסקות של
וסיגריה, תראי את עצמך ,אישה-ילדה חכמה מוכשרת , בגיל הכי מקסים בחייך... שמתחילים לחיות ! והשמים הם הגבול!! יום נפלא שיהיה לך

תביאי סיגריה אחלה רעיון../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif

מתחילים לחיות ואני מרגישה שאני מתחילה לנבול .. אולי זה קשור גם לסביבה אולי לא הכרתי מספיק כאלה שיגרמו לי להרגיש בעננים שם בעננות יש שאננות של שנטי .. בריח ילדות צעיר אחחחחח
תודה לך

Lonely In Blue

New member
וואללה...

אתן שתיכן... חיסלתן לבד את כל הקפה
אולי בכל זאת נשאר ממנו משהו

רות 2

New member
כשי הינו ילדים ...

היו אומרים לנו.." עד החתונה יעבור" היום בגילך.... לגילך אומרים..... "ממממ עד גיל 40... ובגיל 40 מממממממממ" יעבור, יחזור ,יחזור, יעבור...... אבל... יחזור."

מצתרפת לרות..

ואני שבת 45..כבר רגל אחת בבית אבות מה אני צריכה לומר? עייפתי כן. מגברים. לא מהחיים.

../images/Emo121.gif חחחחחחחח רגת אותי

פעם לפני המון שנים אמרה אישה קשישה לאימי "זהו אני כבר רגל אחת שם..עכשו צריך לקנות את הוילה.." אבל מיכל את צריכה לדמיין את המשפט הזה בתימנית וזה קרועעעעעעעעע האמת עד לפני שנה עוד הרגשתי נערה קטנה ושובבה ופתאום הכח עוזב אותי לא יודעת אם זה גברים או יחסים או סתם עייפות החומר..

רות 2

New member
שקרנית......

מגברים עאלק ..התעייפה.... רק שינסו אחת כמוך וכמו הזורמת... וניראה מי כבר יצא משם עייף... איך ,איך,? תגידי לי איך אפשר בלעדיהם....(ואל תעני לי כי אי אפשר איתם..) אגב בית אבות... שם באמת חוגגים השובבים עם או בל קטטר עם או בלי שיניים...

רות ..את...

הרגת אותי פשוט הרגת אותי לראשונה היום אני צוחקת אבל מה צוחקת רק בלי קול על נקרעתתתתת
אי אפשר בלעדיהם בדוק בדוק בדוק רק שיבוא כבר המסמר הנכון אני אדאג לדפוק אותו למקום הנכון
קטטר חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח החלום שלי להיות בבית אבות עם יקירי בעוד המון שנים ובלילה להתגנב אליו למיטה לעשות רעש במקום

יו...אז יש סיכוי טוב שם בבית אבות?

חחחחחחחחחחחחחח..מדמיינת..והתמונה שעולה לי בראש....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בלו בלו יקר הנה לך ../images/Emo96.gif

חם חם מהאש עם קצף למעלה כמו ששותים אצלנו אתה יודע ..

*יערית

New member
מחכה הרבה זמן

מה קורה עם ארוחת הצהריים? אף אחד לא דואג לאנשים עובדים?

רות 2

New member
תלוי יערית באיזה פוזה....

את רוצה את ה"שניצל" שלך... מגולגל.. על הגב..בשל ומבןשל.... תלוי....

*יערית

New member
תשמעי...

אני כלל לא מפונקת באוכל..אז איך שבא לך תגישי לי אותו עם תוספת טעימה..אני מסודרת

היום אצלי אוכלים מה שיש

אז יש נקניקיות ו (איכככככככ) וציפס (שלא אמא יאמי) מלוואח ..קורנפלקס עוגיות ... וכל מה שרוצים כי סתם ביום שלישי לא בא לי להכיןןןןןן אני שובתת

למעלה