עיסקית בדליקטסן

דווקא מחיר הגיוני

אין ספק שמדובר במשקה מוצלח יותר מאשר קאווה של 3 ב100 אז 45 זה אחלה מחיר לדעתי. גם הגון ביחס לעלות אם אני זוכר נכון את המחיר הסיטונאי

salo22

New member
הפוירה של ecusson

חביב מאוד ביחס למחירו, 29 ₪ בסניפי טיב טעם הגדולים.. בזמני מבצע מגרד גם 20-25.. נכון שזה לא בדיוק ייצור מסורתי לדעתי, אבל זה חומר נעים מאוד לשתיה, גם ביחס לסיידרים ופוירה רציניים יותר.

salo22

New member
בחו"ל

אני מחפש קודם כל סיידרים ושאר משקאות אלכוהוליים המערבים פירות בצורה מעניינת ורק אחרי זה הדבר האלכוהולי ההוא מענבים &quot
במשך שנים מבחר הסיידרים אתלנו היה עצוב מאוד אבל בהחלט השנים האחרונות הביאו שיפור מסויים.. אגב לדעתי גם את הסיידר הלא רע אבל לחלוטין לא מדהים של Pierre Huet אי אפשר היה למצוא ממש עד לא מזמן, נראה שמישהו התחיל לייבא אותו בשנתיים האחרונות, לדעתי.

bruno01

New member
איך הוא בהשוואה לweston's?

כי זה בערך הנסיון היחיד שלי עם סיידר, ולא ממש אהבתי אותו בבקבוק, יש איזה מין טעם לוואי בסוף, שממש לא התחבב עליי.
כששתיתי אותו בחבית, הוא היה הרבה יותר מוצלח.

salo22

New member
גם אני לא חובב ווסטון בבקבוק

מול האקושון זו חיה די שונה כמובן - ווסטון 6% אלכוהול ובהחלט יותר "יבש", אקושון הפוירה למיטב זיכרוני 2.5-3% והוא לחלוטין יותר "פירותי" ומתקתק, אבל מאוזן בצורה נעימה מול נניח האקושון סיידר המתוק 2.5%. יש אקושון סיידר ברוט שהוא 5% אבל אני בהחלט לא משתגע עליו. האקושון הוא בהחלט אחד הבחירות הכי פופולריות שלי בעיקר לארוחות רבות משתתפים אבל גם לשימוש שלנו בבית, 20 ומשהו ₪ לבקבוק משקה מוגז נעים של 750 מל ממש לא הולך ברגל בהשוואה להרבה אפשרויות אלכוהוליות קלות תוססות אחרות.

salo22

New member
יש כרגע ברשת גם פוירה אקושון ב 23

נכון שזה לא מחירי 2-3 יורו של צרפת לסיידרים "עממיים", אבל אלו בהחלט מחירים לא רעים.

inבאלי

New member
אכן מתקתק ונעים

סיידר אגסים הוא אחד המשקאות האהובים עליי.-

bruno01

New member
נראה טוב, אם כי

אני לא בטוח עד כמה "במחיר העיקרית" הוא ממש אמת בפרסום פה. שתי המנות לא נראות לי כאלה שהיו נמכרות ב-79 ש"ח בפני עצמן, אבל אולי אני טועה.
בתפריט שלהם ראיתי שהן מופיעות רק בצהריים, כך שקשה לדעת.

בכל מקרה, ב-80 ש"ח אני יכול לחשוב על עסקיות שכבר יותר עושות לי את זה, למרות שהרוסטביף נראה טוב!

inבאלי

New member
העיקריות היו, כמו שכתבתי, לא נדיבות במיוחד

זו בהחלט לא העיסקית המשתלמת או המעניינת ביותר בעיר, אבל כחוויה כוללת נהננו מאוד.
המנה הראשונה שלי - סלט תפו"א וסלמון מעל - מבחינתי היתה פשוטה אך מושלמת.

החתולית

New member
על הדיווח

לא זול, אבל היה לכם טעים וזה העיקר.

בסדר הפעולות של מסעדות, צריכה להיכלל בדיקת יציבות השולחנות מדי יום.

למה להתקמצן? לא ממש ברור לי

בכזה מחיר נראה לי שקיבלתם ארוחה שלא השביעה אתכם בכלל - וזה עוד היה בעסקית.
אם זה לא במסגרת ארוחה, אני מבין את הרצון למשוך אנשים לקחת יותר ממנה אחת. אבל ככה? בעסקית? לא ברור לי כל כך.

למעלה