עינת מירון - הגזמת !

joni4u

New member
עכשיו חזרתי אז רק עכשיו אני מגיב..

עינת ככה שאני לא מתהלם ממך. חסימתי מלהגיב ולהשתתף בפורום סינגלס כרגע לא תגרום לך נזק הרי שאף אחד לא יודע מהמשתתפים שם את מה שאמרת על שמנים שהם מפלצות,דוחים וכו´ וכו´ אבל למה הם לא יודעים????!!!! כי מחקת את הודעות שלי שם בגלל לפי מה שאת אומרת שהם לא קשורות לפורום סינגלס, ואני דווקא "הצעתי" את עצמי שם בהמשך להודעה. בכול מקרה את פשוט מחקת את הודעות כי לא רצית שיראו מי מסתתרת מאחורי השם שלך איזה בחורה מסתבר צרת אופקים,ומקובעת שיכלית בכול מיני סטיגמות שהיא מדביקה לאנשים שחלק מהם נמצאים אצלה בפורום. וכן שאת פגעת באנשים כאן (ופגעת בהרבה לפי התיבת מסרים שלי,ולפי התגובות כאן) ולא רצית שמשתמשי הפורום שאת מנהלת ידעו את דעותיך המפלות לרעה. אז אולי הצלחת למזער חלק מהנזק שאת גורמת לעצמך ע"י זה שלא נתת לי לפרסם אצלך בפורום, אבל לא הצלחת לעצור אותי מלשלוח לכל משתתף ומשתתף לתיבה הפרטית שלו (מה שעוד חברי פורם זה עשו) את ציטוטיך "הנפלאים" וקישורים לפורופ "שמנות ויפות". אז ככה שכולם ידעו בקרוב מי את ומה את! ובקשר למחוץ לתחום של סינגלס, אני מאמין שזה זמני עד שהודעה שלי תגיעה למנהלי תפוז :) בקשר להתבטאות בעברית שלי אכן יש לי לפעמיים שגיאות כתיב פה ושם ולרוב זה בגלל שאני מקליד מהר ולא מסתכל על המסך אז בורחות לי אותיות. אבל נשאר בנושא שלנו. (מה שאת מנסה לא לעשות) כן רציתי להתחיל איתך כי הבנתי שאת אוהבת אופנועים (שזה האהבת חיי) ושאת נשמעת לי בהתחלה כמעניינת שיכלית וגם נראת טוב לפי מה שהבנתי. אז כן פספת את הזדמנות חייך בכך שאני יתחיל איתך, אבל לכל אחד אני נותן עוד צ´אנס! אני מציע שתתנצלי כאן מעל דפי הפורום הזה על מה שאמרת על אנשים השמנים ואולי זה יעזור לך לשקם את התדמית המחורבנת שנדבקה אלייך ממש כמו זבוב לחרא.ובצדק. (סלחו לי על המטאפורה, אבל היא נראת לי הכי מתאימה) שיהיה לך חג שמח ג´וני

מס´ כשלים לוגיים כהרגלך בקודש

1. בכל כרטיס אישי יש בחירה לראות את 10 ההודעות האחרונות, מי שמתעניין במה עושה, איפה כותבת ומה דעותיה של מנהלת הפורום שלו, יכול להקליק על הכרטיס ולראות, שלא לדבר על ביצוע חיפוש נרחב יותר. מי שלא מתעניין, מטבע הדברים גם המסר ששלחת לו, לא מעניין אותו ואכן, זה לא מעניין כי בסינגלס אין קהל קבוע, שלא לדבר על השאלה "מדוע אתה חושב שמשנה לי אם משתתפי הפורום שבניהולי יודעים מה דעתי"? אני קודם כל גולשת עם דעות, כל זמן שאני שומרת על שפה לגיטימית, אין בעיה עם הדברים. מותר לי להביע דיעה משלי, גם אם היא נוגדת את זה של כל העולם (ושוב, תודה לכל אותם ששלחו מסרים, מיילים והודעות אייסי עם עידוד, תמיכה והמשך נימוק דעתם/דעתי). 2. הבעת עניין בפורום? רצית להשתתף בו? אם כן מדוע לא פירטת מי ומה אתה? כל מה שאמרת הוא שיש ל כוונה להשתתף, אבל כרגע לא תעשה את זה, ובהודעת החסימה כתבתי לך, כשתחליט להשתתף תודיע ונבהיר כללי התנהגות. 3. אז העברת את ההודעה להנהלת תפוז. אם לא הייתי עומדת מאחורי הדברים, לא הייתי כותבת אותם כאן מלכתחילה. הנהלת תפוז לא תכפה עליי דעות שונות משלי, ממש כמו שאתה ואחרים כאן לא תכפו עליי דעות שונות משלי. לצערך ולשמחתי, אנחנו עדיין חיים במדינה דמוקרטית בה לכל אחד הזכות לדיעה, גם אם היא שונה משלך (פה אתה בין הרב, אבל "בחוץ"? בטוח שהרב חובב הרזות בכלל ישקיע מחשבה בשאלה הזו? הרב הרי בדיוק כמוני יגעל ולא יבין מה סקסי באותן תמונות שמופיעות בלינקים שהעלה עופר). 4.יש שגיאות הקלדה ויש שגיאות עברית. אצלך לא מדובר בשגיאות הקלדה. 5. הצהרתי מספר פעמים שאני ממש, אבל ממש לא חובבת אופנועים. אלוהים יודע מאיפה הסקת את המסקנה שאני כן, אבל היי.. הרי מסקנות שגויות מלוות אותך לכל אורך הדיון הזה (ואולי החיים, אבל אני לא מכירה אותך וטוב שכך). 6. מוותרת מראש על הצ´אנס. לי חשוב לדעת מי האיש שמולי, איך הוא מתבטא, על מידת ההבנה שלו. אתה נכשלת בדברים האלה, כך שאין לי עניין לנסות אפילו להכיר אותך. 7. להתנצל? על מה? על זה שאני חושבת שזה דוחה? בפעם האחרונה שבדקתי דיעה שונה לא נחשבה מחוץ לחוק, ע"ע סעיף 3. שבת שלום שתהיה, אתה מוזמן להפסיק להטריד אותי עם התשובות שלך, הן לא באמת מעניינות או מרגשות אותי.

klemantina

New member
אולי תעזבי כבר? כי ההודעות שלך

ממש לא מענינות כאן מישהו. כלומר מה מניע אותך? זה נראה לי הרבה יותר אניגמטי מאשר האם הנשים האלו סקסיות. באה מישהי חסרת אינטיליגנציה רגשית לפורום שנקרא שמנות ויפות. ואומרת פעם אחר פעם שהן לא יפות אלא מכוערות, מגעילות ודומות למפלצות (כדאי לך לסבול האם את לא סובלת ממחלת טוראט כדי לבדוק אם זו לא הסיבה שיוצאות לך קללות באופן בלתי נשלט מהפה). OK, הבנו אני חושבת כבר מכל הכיוונים. הבנו שעינת מירון חושבת שנשים שמנות מאוד הן מפלצות מבחילות ומגעילות, הבנו את רמת האינטיליגנציה הרגשית שלה ואת מידת היכולת שלה לתרום או לחדש לפורום הזה (שניהם שואפים לאפס). יאללה, העברת את המסר שלך, מי שהיה עשוי להפגע כבר נפגע, מי שעוד לא נפגע כנראה כבר לא יפגע, אז סעי לשלום, יש עוד כמה פורומים שבהם את יכולה לנסות לפגוע באנשים בכל הכוח ולקלל אותם קצת. למה להתקע דוווקא כאן? קדימה, תזיזי את התחת המצומק שלך, האינטיליגנציה הרגשית המצומקת שלך ואת הפה הגדול שלך למקום אחר.

יפעת*

New member
כנראה שגם אנשים עם שגיאות כתיב

צריכים להסתתר ואסור להם לכתוב, או שזה סתם לא אסטטי? אבל אם הרוב קובע (כמו שאומרים ילדי בית ספר) אז יש לנו בעיה להרבה מאוד אנשים יש לקויות למידה כל שהן....

גילה37

New member
עינת יקרה

לא קראתי עדיין את כל ההודעות אבל ההודעה הזו שלך היא הודעת נקם כלפי מי שלא מצתא חן בענייך ואת פשוט משתלחת בו חופשי ע"ח הפורום שלנו... אז הודעות כאלה לא כאן בבקשה , את יכולה לכעוס עליו והודעות אישיות בתיבת המסרים שלו , ג´וני לא אשם אם לא ממש הבנת אותו או אני לא יודעת מה קרה בניכם אבל המקום לא כאן לויכוחים אישיים , יום טוב גילה ד"א את הויכוחים האלה בהחלט בפורום שלך את יכולה לנהל

klemantina

New member
הוספתי את תלונתי ואת המלצתי להודעתך

בפורום משוב. אני מציעה שאם כבר מתעקשים לתת לה לנהל משהו, שזה יהיה פורום שלא קשור בבני אדם, המלצתי על פורום גינון. שיהיה לה שם בהצלחה.

יפעת*

New member
עינת זה מעניין

לא ראיתי שום תגובה שלך למה שאני כתבתי שהיה מאוד ענייני. האם את מגיבה רק להודעות "לוחמניות"?

נחמד לדעת שדעתי כל כך חשובה לך

לא שמתי לך להודעה בין בליל ההודעות כאן, אבל אם את אכן מעוניינת בדיעה שלי, שלא נשמעה כבר, כי הנושא נטחן, יצא מפרופורציה ומשעמם אפילו אותי, את מוזמנת לצרף לינק. אם יהיה לי משהו לחדש.. תהיי בטוחה שאומר. אני לאמ תחבאת מאחורי הדעות שלי ואומרת אותן, לטוב ולרע.

יפעת*

New member
האמת היא שלא

רק רציתי להיות בטוחה שכשקראתי שאת ענית לכל התגובות, אכן גם קראת את כולן. תודה.

z i s y l e

New member
אני איתך

פסי. גם בטני מלאה על שכמותה (במיוחד אחרי כל הארוחות של החג....)

צפרדעית

New member
אולי תפסיקו לעשות זבוב מפיל

אתם סתם מלבים את האש לכל אדם זכות להביע את דעתו גם אם היא לא ערבה לאוזנינו (במקרה הנוכחי לעינינו). אנחנו לא נמצאים פה במשא צלב, ומטרתנו לא לצלוב את עינת! למרות שהסגנון בו בחרה עינת להביע את דעתה לא ממש לטעמי, אני חושבת שחלק מדבריה לא ממש תלושים מהמציאות היא שאלה שאלה לגיטימית: "מה סקסי באותן נשים שמנות" זאת שאלה שאני שואלת את עצמי כבר המון זמן... (אני לא מדברת מגבוה כי בעצם היותי אשה שמנה אני מתמודדת עם השאלות האלה ממש מידי יום ביומו) אולי השימוש במילה "מפלצתי" היה לא ממש לעיניין אבל אני בהחלט יכולה להבין את הרתיעה ממה שסוטה מהנורמה. גם אני ניסיתי להבין מה סקסי באותן נשים שמנות ולא הצלחתי הלואי והייתי מצליחה, כי כך אולי הייתי מצליחה להשלים עם עצמי... אף פעם לא הבנתי איך גבר יכול להימשך לאשה גדולת מיימדים אף פעם לא הבנתי "איך הם לא רואים?" מקובל עלי שאפשר להתאהב בבנאדם שבפנים ואז לראות את כל היופי האמיתי אבל את כל השאר אני פשוט לא מצליחה להבין... הפורום הזה פשוט מקום מקסים, אל תהרסו אותו ואני מקווה שבעזרתכם אני אצליח לראות את הדברים קצת אחרת צפרדעית (שמקווה שלא יצלבו גם אותה)

אני מקווה שבזכות השאלה שלך נקבל

סופסופ תשובה שתאיר את עיננו, כי הרי אם הנושא לא היה מסקרן אותי, לא הייתי שואלת. אולי לך שלא השתמשה במילה "מפלצת" ועליה כבר התנצלתי ואמרתי שזו היתה בחירה שגויה, יתנו תשובה כדי שאוכל גם אני להבין.

klemantina

New member
מי שלא רוצה להבין לא תוכל להבין

כשרות לציבור אני אביא שוב את התשובה שעופר ענה ועינת מסרבת (או שאולי זהמ עבר ליכולות שלה) להבין. "אם את שואלת מדוע מישהי היא סקסית, עליך להבהיר מהי "סקסיות". נראה שאינך מסוגלת להבין את העובדה הפשוטה שאם אין הגדרה אחידה ל"סקסי" אין גם "סקסיות" אחידה - מה שמושך אדם אחד אינו מושך את האחר, מה ש"מבחיל" בעיני האחד, מגרה את האחר. את יודעת, כזה כאילו, האנשים הם שונים, עם תאוות שונות, עם מניעים אחרים, ומשהו שונה "עושה את זה" לאנשים שונים. שאלת מה סקסי בהן? את כבר ענית על השאלה הרבה לפני... הקימורים."

כנראה שמי שבאמת לא רוצה להבין

לא יוכל להבין. בואי אסביר לך שוב. לא ביקשתי שתשכנעי אותי שהתמונות שעופר העלה מייצגות סקסיות , בסך הכל ביקשתי להבין מה סקסי בעיניו בתמונות האלה ולכן הסברים שמה סקסי בעיניי לא סקסי בעיני האחר מיותרים ולא מחדשים לי את אמריקה. אני בסך הכל רוצה לקבל תשובה לשאלה מה בעיני מי שהעלה את התמונות האלה סקסי. שיסביר לי מה יש בהן שגורם לו לחשוב שהן סקסיות. אם בסופו של התהליך אצליח לקבל תשובה, הרי שכול השרשור הזה הרוויח. מעבר לזה, צר לי לאכזב אותך, אבל אין לי כוונה להשמין מעבר למידה 44 רק כדי שאהיה מספיק שמנה על דעתך כדי שתקבלי אותי בזרועות פתוחות. ואם בעינייך אני נחשבת כוסית, אז סבבה. תודה על המחמאה. אני יודעת כמה קשה לך להחמיא לי.

אילן די

New member
די

נגררתם להתנצחויות אישיות חוזרות ונשנות. הנושא מיצה את עצמו ממזמן. איבדתי עניין ואני בטוח שאני לא היחידי. אילן

אילן...אני פשוט לא בטוחה שקראתי טוב

לעשן? לירוק??? ולפצח גרעינים????. אחלה תחביבים

DREAM111

New member
בואי עינת אתן לך תשובה שאני קיבלתי

אין זה מייצג את תשובתם של החברים פה אבל אני יכולה להגיד לך מה אמר לי בן זוגי לשעבר כאשר שאלתי אותו מה מושך אותו בנשים היותר גדולות. תשובתו היתה קודם כל להראות לי תמונות של נשים גדולות אבל מאוד גדולות. (היית צריכה לראות את החיוך שעלה על שפתיו כשהוא ראה אותן). ואז באה התשובה תראי תראי את הבטן המשתפלת הזו. תראי את הירכיים הענקיים האלה שכשעושים איתן סקס הן בולעות אותך באהבה. תראי את הידיים הנעימות האלה הרכות. תראי את הישבנים הללו הגודל העצום הזה שאפשר להעלם בתוכם. כל קימור כל נקודה כל טיפת שומן היתה מדליקה אותו. כאשר הכרנו בפעם הראשונה עוד בשיחת הטלפון שלנו אחרי שספרתי לו חוויה שהיתה לי בתורכיה הוא אמר לי אני בטוח שאת אלילה. בעיניו אישה גדולה וכמה שיותר גדולה היא פשוט אלילה היא לא אדם היא משהו מעבר לזה. ואכן אחרי שהוא ראה אותי הוא נשאר ורצה להיות איתי למרות שחשבתי שהוא בטח לא נורמלי. אבל הוא היה נורמלי והיתה לי תקופה נפלאה שאני אזכור לטובה ועדיין אנחנו מידי פעם מדברים וכמובן כל תמונה של אישה גדולה שאני מקבלת אני מעבירה לו להנאה. אני מקווה שזה ישביע את רצונך ואת שאלתך ואולי כבר תרדי מהנושא. מה שמושך אחד לא מושך אחר. תני לאנשים לחיות את חייהם בהנאותיהם הם.

כל שביקשתי היה לקבל הסבר ממי

שבעיניו זה מושך. תודה לך על ההסבר, אמנם אני לא רואה את ה"בליעה" הזו כמשהו סקסי, אבל לפחות הצלחתי להבין ממך מה יש בהן. אם גבר אוהב להרגיש "נבלע" אז סבבה. זה הסבר בהחלט מספק.

klemantina

New member
הי צפרדעית, הרבה דברים "סוטים"

מהנורמה. גם להיות הומוסקסואל או לסבית, או להיות בעל IQ מעל 140, או לעזוב את העבודה ולנסוע לגור בניו זילנד. הסטיה מהנורמה לא היא לכשעצמה השלילית, אלא המשמעות שמיחסים לה. עינת שאלה שאלה לגיטימית, (בדרכים לא לגיטימיות), וקיבלה תשובה לגיטימית - שסקסי זה דבר לא מוחשי ותלוי בהגדרה, ולכן מה שלא סקסי עבור אחד כן סקסי עבור אחר. יש דברים שגם אם אנחנו לא מבינים איך הם פועלים הם מתרחשים בכל זאת (למשל אין לי מושג איך פועלת טלויזיה או איך פועל טכנית מחשב, אבל אני מקבלת את זה שהם עובדים), אז זה שאת לא מבינה איך גבר יכול להימשך לאשה גדולת ממדים, לא אומר שאין גברים שלא נמשכים לאשה גדולת ממדים... ויש כאלה כמו כאן בפורום שלא מתפשרים מהעדר ברירה על אשה גדולת ממדים, אלא זו ההעדפה הראשונה שלהם. זה לא שהם לא רואים, זה שהם רואים והם אוהבים את מה שהם רואים. כדי ללמוד להשלים עם עצמך המליצו כאן מספר פעמים, ואני חוזרת על ההמלצה. להתחיל להסתובב בבית ערומה. זה תורם לחיבור שלך עם הגוף שלך. נ.ב. למה את חוששת שיצלבו אותך? את מדברת בגובה העינים ולא מלמעלה, את לא קוראת לנשים שמנות מפלצות או משווה אותן לתופעות של סקס עם בעלי חיים, בקיצור, לא באת לכאן כדי לעשות דווקא או כדי להרגיש "כוסית" למרות שאת במידה 44 כי את הכי רזה יחסית לשאר

יפעת*

New member
על כל שאלה תשובה

אדם יכול להביע את דעתו על מה סקסי/ מושך או לא בעיניו. בלי להשוות חלק מבאי הפורום לסוטים כמו פדופילים ואנשים שעושים סקס עם חיות.

למעלה