עינת מירון - הגזמת !

אסי אש

New member
עינת מירון - הגזמת !

נכון שהפורום הזה לא פורום תמיכה בצורה פורמלית, אבל עם כל הכבוד לזכות הדיבור וחופש הביטוי, אני סולד מצביעות, ואנשים כמוך צבועים. למי שעקב בתחילת הפורום, עופר כתב רעיון (שאגב, fat acceptance משתמשים בו כמוטו) שפגיעה באדם שמן כמוה כפגיעה בנכה או פגיעה על רקע גזע. את הרי לא תיכנסי לפורום של דיבורים על גזענות או הומוסקסואליות וכד´ כלומר פורומים שלא מצויינת בהם המילה תמיכה ומדברים על נושאים רגישים ותתני הצהרות והגיגים שכאלה, משום מה, נראה לי שאת גם מקבלת את העובדה שלצחוק על אשה בשל היותה שמנה פחות גרוע מלצחוק על אשה בשל היותה כהת עור, את צבועה כמו האנשים שנותנים חופש ביטוי מלא לחכי"ם ערביים(שאומרים בפה מלא שפגיעה ביהודים היא לגיטימית) , אך קוראים למעצר של יהודים שמאשימים אנשים מסויימים בהסכם אוסלו. (חבר´ה סליחה על הפוליטיקה, אבל זו השוואה לצביעות). חלק מהבעייה היא שלא נראה לך שלכתוב דברים כאלה בפורום כזה שמכיל נשים במשקלים באזור ה150 ויותר, הוא חוסר טאקט, זה הרי צודק ולגיטימי דעה כזו, מיליון איש יוכלו להצדיק אותך הרי... לא רק שאת צבועה את גם מסוכנת, כבר אמרו פעם בגרמניה, לפני כמאה שנה: whenever they burn book- they will burn, in the end, live human being הנשים האלו לפי דעתך , דוחות ומיותרות, ואני מחזק את קלמנטינה או גל33 לגבי רוח הדברים שלהם, לדידך אנשים שלא יפים בעינייך או "לא מועילים" לחברה כמו אנשים נכים, אין לך צורך בהם. תגידי, את מסתכלת לפעמים על עצמך ואומרת, אני אשה נאורה? את חשוכה ומעוותת, עזת פנים, ומתאימה למשטרים דיקטטוריים. אם יקרה לי שאני יגעל מאדם רק על פי מראהו , אני אהיה בוש להודות בכך כי כולנו הילדים של בורא העולם (ובשביל לא להעליב את האתאיסטים - כולנו ילדים של החיים). רצית לדבר על סקסיות, אז let talk about sex, baby! אני נמשך גם לנשים במימדים שלך וגם לנשים במימדים של הבחורות שעופר פרסם (אישית לידך הייתי מקיא - בשל האנרגיות השליליות שמקיפות אותך) ותאמיני לי, שאף על פי שאני ממוצע בגודלי (לא גבוה, ולא שמן), מסתדר לי טוב להיות עם אשה בגודל כזה, ואני מצליח להתברג בתוך "מפלי השומן" שכל כך נראים לך מאיימים. באמת מפריע לי , שנשים כאלו ברשת מקוטלגות יחד עם שאר הביזאר, וזה שאת "מחזקת" את ההשתייכות הזו גם לא משפרת לי את המצב רוח. את לא חייבת לקחת אישית את הכול, אלא כללית לאנשים כמוך. נראה לי שהכתרתי את עצמי לזהבי עצבני של הפורום המשך ערב

joni4u

New member
מסתבר שהיא הבינה את השטויות שהיא..

אמרה כאן ולכן היא מחקה את הודעתי בפורום שהיא מנהלת, שזה פורום סינגלס שמאוד נוגע להרבה אנשים כמוני וכמוכם! אומנם איני שמן ואפילו לא קרוב לזה (לא שאני חושב שזה לא יפה) אבל אני כן יפה! והינה הודעה שכתבתי שפורום שלה אחרי שהיא מחקה את הראשונה! מעניין אחרי כמה זמן גם זו תמחק?!
לפני כשעה פירסמתי כאן הודעה ובא סיפרתי על מאבק מילולי שניהלה מנהלת הפורום שלכם עינת עם מנהל הפורום שמנות ויפות. מסתבר שהיא כנראה לא רוצה שתדעו כל מיני דברים ומתביישת בפליטות פה שלה שם אז היא מחקה את הודעתי!!! אז הינה קישור שתוכלו לראות יותר טוב.(קישור לפורום "שמנות ויפות") בנוסף רשמתי הודעה שאולי אצטרף לפורום שלכם וכאן לידיעתך עינת היה תמון בין היתר הקשר של הודעה לפורום זה. בכל מקרה גרמת לי להבין מהר מאוד למה לא לאצטרף!!!! ג´וני

joni4u

New member
חחח..לא הספקתי להגיד ג´ק רובינזון..

והודעה השניה גם נמחקה ובנוסף נחסמתי מכתיבת הודעות בפורום סינגלס! מכוון שעינת עוסקת ביחסי ציבור ולצערה גם אני, היא יודעת עד כמה זה יזיק לה! עינת בתקווה שתקראי את אחת מהודעותי אני יסביר לך רק שאין לי שום דבר אישי נגדך להפך ניסתי אפילו להתחיל איתך כי קראתי את הודעות שלך הפורום שאת מנהלת ואת נראת לי ממש חמודה וחיננית. אבל מסתבר שאת קצת בעייתית בכל מקרה אני רוצה שאנשיפ פשוט ידעו עם מי יש להם עסק. הבנת ולכן אני ינסה להוציא את הצדק לאור
בהרבה חיבה, ג´וני

ניסית להתחיל איתי???

טאף. אני נמשכת רק לאנשים חושבים ולא לאנשים מתלהמים. ויסביר לי כבודו המלומד ועמיתי למקצוע (לא לצערי בכלל, אני לא מוטרדת מעמיתים) איך חסימתך מפורום סינגלס תזיק לי מקצועית? תעשה טובה, רד מהעץ, דיונים על שמנים, יפים ומה שבינהם, בכללם אני, אתה מוזמן לקיין כאן, הודעות הכרות בלבד מעלים בסינגלס. בינתיים, אתה מחוץ לתחום שם. (אגב, חשבתי שחלק מכללי המקצוע הם יכולת התבטאות ועברית תקנית (אנסה ולא ינסה, ניסיתי ולא נסתי, טמון ולא תמון וכו´..)

אגב, למה עולה מהודעתך שפיספסתי

את הזדמנות חיי ושמעכשיו אין לי סיכוי שתתחיל איתי??? יש לי חדשות בשבילך, כשמישהו מוצא חן בעיני, אני ניגשת להתחיל איתו, אני לא מהמחכות.

הבטן שלי מלאה על ה..אישה הזו

אבל בתוקף תפקידי כמנהל פורום אחר בתפוז - אני מנועה מלהגיב לה כיאות, לצערי. חוקי מנהלים. גם בתגובתי אליה השתדלתי לא לעבור על החוקים.. אבל זה לא אומר שאינני יכולה לחזק ידיכם, המגיבים האחרים..

בלי צביעות

יש לך אישור ממני להגיב כפי שמורה לך הבטן. אני מכירה בזכות שלך לא לאהוב את מה שאני אומרת, מעניין מה מונע בעדך להכיר בזכות שלי לעמוד מאחורי הדברים. את באמת חושבת שאם תשתלחי זה ישנה משהו? העובדה היא שאני עד עכשיו הגבתי לעניין לכל אחד ואחת ולא השתמשתי בשפה ירודה ונלוזה. חבל שיש כאן אנשים שלא יודעים לבטא את עצמם ללא שימוש במילים בוטות להדגשת דעתם. בכל מקרה, למען הסר ספק, אני עדיין בדיעה שלי, צרחות, קללות, נזיפותצ או ניסיונות להטיח בי את העובדה שאני לא מאושרת ובטוחה עם מה שיש לי הן מוטעות וחסרות כל שחר, אבל, היי.. זכותך לחשוב כמו שאת רוצה, זכותי במקביל.

אסי אש

New member
לבטא את עצמי ללא מילים בוטות

את מצפה שאני אלטף אותך? אני הבהרתי את עצמי בצורה המינימלית של הבוטות יחסית לשנאה העזה שאני יכול להרגיש כלפייך ולשכמוך.

על ראש הגנב? הגבתי לפסיפלורה

זכותך לדעה, גם אם היא שונה משלי. זה לא הופך אותך לצודק ואותי לטועה ולהפך.

אסי אש

New member
הגבת לפסיפלורה- הגבת אלי

אם תשימי לב, ההודעה שלה משורשרת להודעה שלי. ואם את חושבת שכל הדעות בעולם לגיטימיות - אז פה קבור הכלב. האם זכותו של היטלר לחסל את כל העם היהודי כי הוא לא אוהב את המראה שלהם (אף ארוך, סנטר מחודד, ועוד - לפי הקריקטורות של דר שטרימר)?

ואת בהחלט מבינה בצביעות..

איך זה להיות אדם "אהוב" כל כך על הסובבים אותך, ילדה´לה?? כמי שקוראת הרבה פורומים, פומביים יותר ופחות, אני נתקלת בשם שלך יותר ויותר בכל עיסה סבוכה של שטיקים. כמה מרירות ואנטי אדם אחד יכול לשאת בתוכו??? למרות שלא תאמיני לי, מאחלת לך הצלחה מכל הלב. יש לך עוד סיכוי לעשות איזשהו שינוי תדמית פנימי שאולי יעזור לך להיות אדם סימפטי יותר. אולי. אני עם הפיכס הזה סיימתי. לתמיד. פסי (הולכת לרחוץ ידיים..)

נו שויין.. אם אין מה להגיד,

עדיף לשתוק, לא? תהי בריאה. אגב, מעניינת אותי ההתייצבות לצד אותה דמות עלומה כשאת בכלל לא נושא הדיון, ולא מתקרבת למימדים המדוברים, אבל כבר הבנתי את הגישה, מלחמה לשם מלחמה.. כאילו שאין לנו מספיק. תחי הצביעות.

וואלאק. בזבזתי אנרגיה בכל זאת ../images/Emo13.gif

הרמתי טלפון וקיבלתי אישור לספר כאן משהו. בלי פרטים מזהים כמובן.. אני אישה נשואה ואמא לארבעה ילדים. ואני דו-מינית. מי שמכיר אותי, יודע זאת. אספר לך משהו שקרה לפני שנה. אחת החוויות העילאיות שחוויתי. יש לי חברה הנמצאת בסטטוס שלי. נשואה ואמא. לפני כשנה - מצאנו עצמנו יחד במיטה. אני יכולה להגיד לך שהחברה שלי היא אישה גדולה. מה זה גדולה, גדולה מהחיים! והיא אחת הנשים הסקסיות ביותר שפגשתי! היא שופעת מיניות בצורה שלא תאמן! הגברים שורצים סביבה כמו זבובים. והיא אחת מה.."מפלצות" האלה שאת כל כך אוהבת לשנוא. עכשיו תביני למה קפצתי כשהגבת בבורות כפי שהגבת. לחוות סקס עם אישה גדולה ושופעת מיניות זה משהו מ-ד-ה-י-ם! היא כל כך עטופה בזה שאת מוצאת עצמך רוצה להיות עטופה בה. "לטבוע" בים המיניות הזה. זה גורף אותך לשיאים מדהימים. אני יודעת שאולי יהיה לך קשה לדמיין זאת, אז נסי לקבל דבריי כדבריו של גבר. כל מילימטר בגוף הגדול והמדהים הזה הפכו למשדר קטן של אנרגיה מינית. קחי כל אישה רזה וסקסית אחרת והכפילי את פי מאה!!! והייתי גם עם נשים חטובות. החיים לימדו אותי לא לקטלג אנשים על פי איך שהם נראים. הייתי רזה לפני הנישואין והלידות. היום אני שמנה ולא הרגשתי סקסית ומושכת בימי רווקותי הרזים כפי שאני מרגישה היום!
וזהו.

joni4u

New member
יפה אמרת....

בתור אחד שמי זה שנים עוסק בדוגמנות ולשנים הפך גם לסוכן שלהן אני יכול להגיד גם מינסיון וגם מהסיבה שנכנסתי לפורום הזה מלחתחילה היא שנשים שמנות זה אכן יפה, וסקסי בטרוף. למרות שאני אוהב אותן מלאות בעלות חזה גדול וכבד אני פשוט אוהב את זה!!! הרבה שנים אני בסביבת האנשים "היפים" ואני בכל הצניעות מתפרנס מהעבודה הזו ואני יכול להגיד שאין קשרלצורה החיצונית ולההנה בסקס או לאישיות של האדם! בכל מקרה הייתי עם הרבה נשים ובמיוחד נהנתי עם נשים מלאות או שמנות גם כי אתה מרגיש את האשה, הן גם אוהבות יותר סקס וידעות להנות וגם ...תתפלאו , יותר משוחררות!!! אוחחחחחח...אין כמו החזה הגדול שמתנופף לו ללא חשש ופורץ גבולות כי אין הניתן לעצרו.
ג´וני

מפרגנת לך מכל הלב

אם את מאושרת, נהנית מהחיים, נמשכת לגדולות, סבבה. אין לי עם זה ולו הבעיונת הקטנה ביותר, אני פשוט לא רואה את הדברים כמוך. בעיניי זה דוחה. הרבה ממה שאמרת לא זר לי, מכירה את הסיפורים, מכירה בערך השמנמנות כסקסיות יותר, וכאשה עם חיים מיניים משלי, גם אני יודעת להעריך סקס חופשי ומשוחרר, וכן, שמעתי גם אני מחברי שהיו איתי כמה איתי היה מוצלח יותר לעומת האנורקטיות שאיתן היו. את לא צריכה לשכנע אותי או להתדיין איתי, את מנסה לגרום לי לחשוב כמוך ולא מבינה שזה לא יקרה. לא איתי ולא עם אף אחד אחר. יש לך ויכוח איתי על הדיעה שלי וזה הדבר המופרח. מעבר לזה, חייך הם חייך, את אשה בוגרת ועצמאית, אנחנו חיים במדינה דמוקרטית, תהני מהם כמו שאת רואה לנכון.

למעלה