עין תחת עין..

BaBy BoY14

New member
עין תחת עין..../images/Emo14.gif

עד לפני כמה ימים חשבתי שהיא חלק בלתי נפרד מהחיים שלי..עד לפני כמה ימים הייתי בטוח שהיא הידידה הכי טובה שלי ושאני באותה משבצת אצלה,חשבתי שגם אני הידיד הכי טוב שלה.. כנראה שטעיתי..מאז אותה פגישה לא ממש דיברנו..כאילו שהיא בורחת ממני..אתמול היא ביקשה ממני שמה שקרה ישאר בנינו ושלא יצא לאף אחד כאילו שהיא פוחדת שידעו שאנחנו ידידים טובים..מצד אחר היא אמרה ששום דבר לא יכול להרוס את הידידות בנינו ולא שכחה להוסיף שהידידות שלנו היא דבר מקסים שלא ניתן לתאר במילים..הבטיחה שאני כאן תמיד בשבילה ואותה דבר גם לגביי..שלא משנה מה יקרה הידידות שלנו תמיד תישאר עומדת ויציבה! "...יש אומרים אישה בונה..שלא תדעו שהיא הורסת..." מצד אחר היא לא התקשרה אליי מאז אותה פגישה..היא לא שלחה אס אמ אס..אפילו שאני שלחתי היא לא החזירה תשובה.. יכולים להיות אלפי תירוצים שאני מנסה למכור לעצמי למה זה קורה..אבל האמת,האמת היא שאני כבר לא מרגיש כל כך בטוח שאכפת לה ממני..אני לא מרגיש שאני באמת הידיד הכי טוב שלה..היא רק גורמת לי להמשיך ולחשוב עליה כל היום..אבל אז חשבתי על...כמה שהיא יפה כמה שהיא...כמה שהיא...היא! היום אני חושב דברים אחרים...לגמרי!

היא לא שווה את זה

את כל מה שאתה משקיע בה... לא מגיע לה חבל על הכוח והזמן שלך, תעזוב אותה אם היא לא יודעת להתייחס לבנאדם זאת הבעיה שלה... ד"א השיר מדהיםםם אני יכולה לשמוע אותו 1000 פעם ועדיין לא יימאס לי...

BaBy BoY14

New member
הלוואי וזה היה נכון..

היא מלאך..ואין לך מושג כמה...היא עזרה לי להתגבר אחרי שהאהבה האחרונה שלי זרקה אותי...היא תמיד הייתה פה בשביל לעזור לי..אבל כנראה שהתאהבתי באדם הלא נכון..כנראה שהקשר בנינו הוא לא יותר מידידות טובה...הלוואי וכל המחשבות המציקות האלו יעזבו אותי אני מהבוקר חושב רק עליה והלוואי ואלו היו המחשבות הרגילות שלי..הלוואי.. (לאיזה שיר התכוונת?...מושיק עפיה-קחי אותי איתך..?...אם כן אז זה באמת שיר יפהה)

BaBy BoY14

New member
אבל אני לא רוצה שזה יעבור...

אני לא רוצה להפסיק לאהוב אותה..אני רק רוצה להיות בטוח שאני ידיד שלה בצורה שהיא ידידה שלי..שהיא דואגת לי כמו שאני דואג לה שהיא חשובה לי כמו שאני חשוב לה..ושהפגישות כגון הפגישה שהייתה..הן לא חד פעמיות..הן לא תופעות נדירות שנראות פעם אולי פעמיים...בשנה! הלוואי והיה משהו שיכול להוכיח לי את זה.. משהו שיעיף את כל המחשבות הרעות האלו ממני..

BaBy BoY14

New member
תודה...../images/Emo24.gif

שלחתי לה הודעה ואני מקווה שהיא תתחבר יותר מאוחר..אז אולי היא תגיד דברים שיגרמו לי להרגיש טוב יותר..

sh53

New member
ואם לא תיצור איתך קשר יותר מאוחר?

ואם היא דווקא לא תגיד דברים שיגרמו לך להרגיש טוב? האם אתה באמת מוכן להניח את חייך על מגש למישהי, שתשלוט ברגשותיך, כאשר היא נתנה לך רמזים שיש אפשרות לקשר, כאשר היא בכלל יוצאת עם מישהו אחר? האם את רגשותך אתה רוצה לתת דווקא למישהי ששיחקה עם 2 בחורים בו זמנית?

BaBy BoY14

New member
היא לא שיחקהה...!!

אניי מבקש ממכם להפסיק להגיד את זה..היא לא שיחקה בי והיא גם לא תפגע בי...היא הבטיחה את זה שהיא לא תיפגע בי אף פעם.. האחרונה שהבטיחה את זה לא קיימה ומיד לאחר מכן אותה ידידה שאני מאוהב בה עכשיו הצילה אותי וגרמה לי להרגיש בטוח... היא באמת לא יצרה איתי קשר...הלוואי והיה לי איך להתקשר אליה..אבל היא לא עונה לאס אמ אס..כלום..

sh53

New member
"אני מבקש ממכם" - לשון רבים

אם כמה אומרים לך משהו, אולי כדאי להקשיב? אולי יש משהו בדבריהם? אולי הם לא רוצים את רעתך, אלא דווקא שיהיה לך טוב. כתבת הודעה בפורום ואני הגבתי. אתה יכול לקבל אותה או לא לקבל אותה (זכותך המלאה, זכותך בהחלט שתהיה לך דיעה שונה משלי). רק דבר אחד אומר לך - חשוב על "הסיפור" הזה כמה זמן הוא נמשך, איך הוא התפתח מאז שגילית לה מה אתה מרגיש כלפיה, חשוב לאן הלך הקשר ולאיזה כיוון מאז השיחה שהיתה ביניכם אצלה בבית - והסק את המסקנות.

BaBy BoY14

New member
הלוואי והייתי יכול להשתיק את כל זה.

ל"השתיק" את כל הסיפור..לדעת עם עצמי שאני ידיד טוב שלה בדיוק כמו שהיא שלי..ושאני חשוב לה כמו שהיא חשובה לי..ושהיא באמת אוהבת ומעריכה את הידידה בנינו.. הלוואי והכל כבר יסתיים אני לא רוצה להרוס ת'ידידות הזו!

sh53

New member
מה שאתה מתאר - זאת אהבה ולא ידידות

נראה לי שאתה מתחיל להסחף עם הרגשות כלפיה. תתחיל לעשות סדר בחיים שלך, כי טוב לא יצא לך ממנה.

רומנסה

New member
זה בדיוק העניין

שאתה לא מוכן שרגש זה ייפסק. שלשום כבר כתבתי לך שחבל, אתה סתם מענה את עצמך, ואתה גם לא מוכן לראות שהיא לא מעוניינת בקשר אתך. כל התגובות שלה כאשר שאלת אותה על ההתרשמות שלה ממה שכתבת - הניסיון להחליף נושא, ההתחמקויות - מצביעות על כך בבירור. אנא, הפסק לגרום לעצמך סבל.

שמע

תן לזמן לעשות את שלו , אולי היא תבין שהיא פגעה בך בעצמה ותחזור להיות בקשר איתך ..... לפעמים קורה שיש ימים מסויימים שאין לנו כוח למישהו וכאשר אנחנו רואים שהוא טיפה "ירד" מאיתנו אנחנו חוזרים שוב להיות בקשר איתו . אולי היא צריכה את ההפסקה הזו לעכל את הרגשות שלה כלפיך ואחרי שהיא תחליט יהיה בסדר.

BaBy BoY14

New member
אני מקווה שאת צודקת...

אני מאוד רוצה שזה יחזור להיות כמו שזה היה ואני חושב שכדאי שאני אדבר איתה על זה בגלל זה אני אחכה שהיא תתחבר...

BaBy BoY14

New member
ההודעה הראשונה ששלחתי לה..

הייתה ב-19:28 אתם בטח יודעים שעבר המון זמן מאז...ואין קול ואין עונה...כמו שאמרו חכמים ממני...

BaBy BoY14

New member
אני רוצה להאמין שהטלפון מכובה...

או שהיא נרדמה..או משהו כזה.. העיקר להאמין שיש לה סיבה אמיתית לזה שהיא לא מחזירה תשובה..

למעלה