עין שמר!

enola gay

New member
פניי נוספת לאמיר

בשם כל חברי לעמותת מטיסי הצפון--מבקשים להפוך את הפורום למקום שבו נעים יהי לקרוא ולהתבטא. אנו פונים אליך לעצור דברים לפני פירסומם במיוחד אותם קוראים המיטיבים לנבל ולהוסיף דברי נאצה לדעותיהם. אנו מכבדים כל אחד אבל מבקשים ממש דורשים שגם הכותבים יכבדו את האתר. אמיר אתה פשוט מתבקש למצא דרך מידית לשפר דפי האתר. בשמי ובשם חברי לעמותה דני ורדי יו"ר "עמותת מטיסי הצפון"

hifly

New member
לדני ורדי ובעצם לכולם

פני הפורום אלו פני האנשים,חברי הפורום יוצרים אותו.150 חברים,150 דעות שונות,כמובן יש כמה עצבנים כאן,יש חכמים,ויש גם סרוטים.... כולם צריכים יותר להתחשב אחד בדיעות של השני גם אם הם לא בדיוק מתאימים לו. יש ימנים,יש שמאלנים,אבל בסוף כולנו יהודים(טיסנאים) וזה הקו שצריך להנחות את כולנו כשאנו מתבטעים בפורום. מבחינה טכנית אי אפשר לעצור דברים לפני פירסומם,רק אחרי.אז אני מבקש מכולם,תהיו סבלניים אחד לשני,כדי שיהיה נעים לכולנו כאן,ולא יברחו אנשים,ראו דוגמת דני דקל שברח אחרי ירידות אישיות קשות ע"י אחד מהחברים כאן(כולם יודים מי) דוקא אנשים כמוהו או כמו נועם שדעיתיו "הפוליטיות" לא מתאימות לאנשי הרדיו,אבל הוא אינציקלופדיה מהלכת על שתיים,וחבל להפסיד אדם כזה כאן אצלינו.יכול להיות שהוא מעצבן כאן כמה אנשים,אפשר לתקוף ולהוכיח אותו או כל אחד אחר בצורה מעט יותר נימוסית,ויכוח יכול להיות מענין,ולהשתרע על פני 4 עמודים,רק אם הוא עניני,ולא יורד לפסים אישיים.....סובלנות זו הדרך אמיר

blaumark

New member
רבותי משתתפי הפורום

קודם כל אני רוצה להתיחס למתן ולנולדתי פה מתן אותך אני מכיר ואפילו גידלתי קצת הרשה לי לבקש ממך לרדת מהעץ יש פירסום לתחרויות בצורה מסודרת צריך רק להסתכל האמת גם לי לא ממש נוח כשיש תחרות של 2 אנשים ואנחנו לא יכולים להטיס אבל מה לעשות זה קורה פעם ב חודשיים נצטרך לסבול בשקט ולכבד אותם לגבי בטיחות כמו שנאמר בטיחות לפני הכל לצערי איני יכול לשלוט בכולם ויש כאלה שעושים מה בראש שלהם לידידי נולדתי פה מתן בסך הכל ילד טוב שלא מזיק לאף אחד שגם תורם לענף הוא לא קשור לאירועים של נווה נאמן והוא ממש לא ברברי איני יודע מה קרה בינכם אבל כשתקיר את מתן תבין שהוא ילד טוב לגבי הבזים נכון שזה מסוכן וכבר ראיתי 2 תאונות שהובילו לבה"ח אבל בזים זה דבר שמקובל בעולם כאשר הוא מתנהל מעבר לקו אמצע המסלול ולא בקרבת אנשים כן גם אני עושה בזים ומשתדל לעשות אותם בגבול השדה גובל בצד המרוחק של המסלול יהיה תחליף לעין שמר זה רק שאלה של זמן ועוזרים אנא הכירו זה את זה לאחר הרגעת הרוחות ואני משוכנע שתסתדרו לגבי אמיר ידידי אני אישית הייתי רוצה להרחיק את נועם מהפורום לא בגלל הידע שלו אלה בגלל שהוא חושב שהוא יודע הכל ודוחף את האף שלו כל פעם ורק מתלונן עוד לא ראיתי אותו באף אירוע וגם לא תורם מה לעשות זה דמוקרטיה ואני לא יכול להרחיקו אז אני מרשה לעצמי לענות לו ותשים לב שכל כיתוב שלו הוא גורר את קלוב התעופה פנימה גם אם אין קשר לעניין כבר סיפור ישן די נמאס בנתיים יש שקט תעשיתי והוא כל פעם מחדש מחמם את העניין אז אני ימשיך בהרגלי וכל פעם שהוא ידבר שטויות אני יכנס בו וכשהוא צודק אני אשותק לסיכום נועם תבין אתה חושב שאתה יודע הכל תגיב רק בנושאים שאתה מבין בהם ועל תעלה כל פעם את הקלוב ונוכל להמשיך בכבוד

אמרו היום ברדיו

שמדינת ישראל איבדה את החזון כניראה שאחת הסיבות היא שנורא קשה לנו כאן. בעיקר קשה לנו להבין שיש שוני בין אחד לשני והפורום הזה הוא מראה לעינינו. טיסנאות זה תחביב אינדבידואלי כל אחד והטיסן שלא,שמים יש בינתים בישביל כוווולם ,יש גם לעוד כמה אלפים אם רוצים. גם הציפורים בשמים שמות קצוץ אחת על השניה,וליפעמים בא להן לטוס בייחד, אבל זה לא אומר שהן סחבקיות. חברה ! אולי עוד לא היבנתם אבל אתם כולה משחקים בצעצוים! וגם אני!

Adi Berman

New member
אני מצתרף לדעת שי, ומוסיף...

צריך תמיד לזכור שגם כשלאדם יש דיעה שונה מדעתך, אין צורך לרדת לפסים אישיים . בפורום כמו זה יש צורך לשמור על כבוד הדדי על מנת לשמר את היופי שבתחביב ובהחלפת הדיעות בכייף. קחו נשימה ,אני יודע שחם אבל זה לא אומר שזו סיבה לא להיות אדיבים. בכבוד והערכה לפורום ולחברים בו עדי ברמן

OSJC

New member
כולם מסכימים ......

שלהתנהג בנימוס, סובלנות ואורח רוח, זו חובה חברתית. אבל לפעמים כאשר אדם זה או אחר, אשר משום מה, מוצא תמיד סיבה טובה לנגח, את כל מי שרק עושה למען CR ולא למען החופשיים, ותמיד מוצא עילה להשמיץ אירועים, שלא בדיוק תואמים את תפישת עולמו הטיסנאית, זה מקומם רבים וטובים, ומשחרר חרצובות לשונם וזה.......חבל !!!.אם נדע להעיר, או לנסות לתקן, את אשר דורש תיקון (לדעתנו), לגבי נושא זה או אחר, בצורה מנומסת, הדברים יתקבלו באור שונה לגמרי (נכון נדב ?). גם לי יש השגות לגבי נושאים ואירועים מסויימים, למדתי להגיד אותם באופן אישי לאותם אנשים שלדעתי נושאים באחריות (למעט מקרה הפציעה בעין יהב 2002, שם איבדתי את סבלנותי ואני מצר על כך). למען כולנו בו נחזור לנורמות מקובלות ולא להתלהמויות ואלימות מילולית, הן אינן מובילות לשום מקום. בברכה עופר סיננסקי ג´ט קלאב מועדון טיסנאים למען הקהילה

למעלה