עין שמר!

עין שמר!

מחר אני הולך לעין שמר ולעשות טיסת מבחן לאולטרה סטיק שלי
אני מעוניין שכל מי שמטיס שם שיכתוב פה שאני אדע למי להגיד שלום. דבר נוסף שאני רוצה זה שתכתבו מה אתם מטיסים שאני אזהה אתכם. אני עם אולטרה סטיק (
), לנד רובר דיסקברי, כובע רגיל (לא מצחיה אלא עגול) בצבע כחול עם פס לבן ומשקפי שמש. נתראה שם, אורן.

Noam Katzir

New member
אני אהיה שם...

ואני אעשה טיסן מבחן אחרי השיפוץ של הטיסן...

shamgar

New member
אורן אני כנראה יהיה שם גם

אני צריך לסגור עוד את עניין ההסעה אבל אני חושב שלא תהיה בעייה אני גם מתאר לעצמי שאתה זוכר איזה טיסן יש לי וכד´ ביי בנתיים

Afik Mazor

New member
אני גם יהיה שם

אני מגיע עם הג´אינט סקייל הסילוני שלי.. יהיה מעניין אולי אני גם יביא את הקוברה החדשה שלי..

ci

New member
על מה אתם מדברים?

מחר יש בעין שמר תחרות אווירובטיקה מתחילים כך שלא ממש יצא לכם להטיס לפחות לא בין השעות 08-11.

hifly

New member
פשוט מאד

את התחרויות מארגן קלוב התעופה. בעמוד הראשי ב FLYHI מצד שמאל תיראה לינק להורדת קובץ XL עם כל תחרויות הקלוב לשנת 2002. תוריד את זה אליך למחשב ותוכל תמיד להיות מעודכן. אמיר

Noam Katzir

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo153.gif

Matan G

New member
תראו..

אף אחד לא הודיע על תחרות בשום מקום וגם לא נראה לי שנרשמו לתחרות הזו משתתפים, אי לכך ובהתאם לזאת אני מגיע בבוקר, מכין את הטיסן ועולה לאוויר בלי לשאול. רצו תחרות? היו יכולים להודיע שבוע לפני - מכיוון שלא היה שום פירסום בשום מקום - מחר מטיסים כרגיל ואף אחד לא יכול לבוא בטענות. המסלול הוא של כולם וכל מי שרוצה יכול לבוא ולהטיס בלי הצורך לבקש רשות. אתם מוזמנים לבוא ולהטיס...

noam weissman

New member
רגע רגע

מתן, תעצור רגע. אני לא יודע כמה מאלו שמטיסים בעין שמר מודעים לכך שהם מטיסים שם לא מעט בזכות המאבקים של קלוב התעופה במשך השנים. אם אתה וחבריך לא מאמינים ראו את הקישור המצורף. התחרויות של קלוב התעופה מתקימות מדי פעם וממש לא בכל שבת. אז כמו שאתם נהנים (לפחות כרגע) משטח ההטסה הקיים זכרו למי יש להודות ולא לרוץ ונראה להם... סה"כ לא מגרשים אף אחד קצת התחשבות ונימוס. בברכה.

blaumark

New member
נועם שוב אתה מדבר שטויות !!!

לידיעתך כל מה שאמרתה כבר מזמן היסטוריה הקלוב היה המפעיל הרשמי של מנחת עין שמר בימים של אריק סיני אבל ברצוני להזכיר לך שהוא כבר לא שם ימבה זמן ואחריו היה עוד אחד בשם נדב ליפשין וגם אחרי שהוא הלך כבר עברו מספיק מיים בירדן בתאריך 1/1/2000 פאגו תוקפם של כל אישורי המנחת והוא בבעלות של צבא למרות שגם זה לא ממש נכון כי גם להם אין חזקה ממש חוקית בפועל מה שקורה זה נציגי Jet Club יחד עם קלוב התעופה בדרכים מקבילות מול הצבא הגיעו להסכם בעל פה שבינתיים אפשר להטיס שם כל עוד שומרים על מספר כללים כאשר בפועל המנחת הולך להיות מגודר בחודשים שלושה הקרובים אז שום פעם תפסיק לכתוב ולקפוץ בראש כאשר אינך מבין כלום בדבר דיי נמאסתה תעזוב אותנו בשקט תעשה איזה תידלוק מהיר ותעוף מי פה הרי אתה אפילו לא מטיס כבלים אתה סה"כ מתדלק

OSJC

New member
מרק

מרק !!!!!!!!! אתה לא עומד בהסכמים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחד מהם זה לא להגיב לגורמים שונים בפורום, שהמידע ברשותם פג תוקפו בשנת 1889.

למעלה