עין שמר!

בצער אני מבין שבחרתי חרא של תחביב ../images/Emo7.gif

כמטיס חדש חדש הבנתי כרגע ממרק בלאו שעין שמר קאפוט ושעוד מעט אני לוקח את כל הציוד שעלה לי הון תועפות וזורק אותו לים ועובר להטסת קיפקות או פארק פליירס? אם יגדרו את עין שמר אז למעשה אין לי איפה להטיס יותר.. אני שמח שבירוחם דימונה ועין יהב וגם כרמיאל יש מנחתים שעברו אישורים אבל זה לא אפשרי מצידי כתושב חדרה להגיע לשם אפילו לראשון לציון זה לא אפשרי עם הפקקים של המרכז
למה אין עוד מקומות כמו ראשל"צ אני מוכן לשלם את דמי החבר תמורת הביטוח המתקן המסודר וזה שיש מישהו שדואג בנושא תדרים ובטיחות שווה הרבה כסף.. אז מה ניגמר עידן עין שמר?

ניראה לי גם שהטיסנאים לא ממש משו

תקנו אותי אם אני טועה ניראה לי שיש בין הטיסנאים ריכוז גבוה של סוציומטים שמה שמעניין אותם זה רק הם עצמם ושמצידם כל השאר יכולים ללכת לעזזל אנשים כמו מתן G או כמו אלה שבגללם סגרו אתר הטסה כי הם חייבים להטיס ביום שבת בבוקר מוקדם ולשגע שחכונה שלמה.. אנשים שבעין שמר עושים בזים מעל הראש שלי ושל ילדי וכשמעירים להם אז התגובות הם כמעט אלימות או מזלזלות כאילו מה אני מבין.. אף אחד לא מפרגן לשני לא בעלי העסקים שכורתים את הענף שעליו לא המטיסים עצמם.. למה??

Matan G

New member
תרגיע!!

קודם כל, את עין שמר הצבא סוגר בגלל פרוייקט החץ. דבר שני אין שום שכונה שקרובה לאיזור המנחת חוץ משער מנשה ותאמין לי, זה ממש לא מפריע להם! תחשוב לשניה ש 20 טיסנאים באים בבוקר ובלי שום פירסום יש תחרות ואי אפשר להטיס 3 שעות. מה אז? אני מגיע מתי שאני רוצה ומטיס מתי שבא לי, כל עוד אני עושה את זה בלי להפריע אחרים זה בסדר. חלק מהמטיסים עומדים בסוף המסלול, לא נרשמים בלוח תדרים ועושים מה בראש שלהם.. אני נ ג ד זה ויש עוד טיסנאים שמתנגדים לזה. באזים לא מפריעים כל עוד המטיס יודע מה הוא עושה והוא לא עושה באזים מעל קהל אנשים. חוץ מזה, אתה בכלל לא מכיר אותי! לבוא לפורום ולהגיד "זה ככה ואתם ככה" ו"בגללכם סוגרים את עין שמר" מבלי לדעת את הסיבה לסגירה זו פחדנות מצידך, תבוא למטיסים בעין שמר ותגיד להם מה אתה חושב עליהם, והם יגידו את דעתם עלייך. יש מטיסים עם נסיון של הרבה שנים ושתגיע לרמה שלהם, אז תוכל לדבר. עד אז, תטיס לך בשקט איפה שאתה רוצה...ואל תכתוב שטויות על הסגירה של עין שמר כמו שכתבת עכשיו. אגב, אותם "מטיסים שעושים באזים" מנסים להקים מנחת חילופי לעין שמר.. אתה עדיין חושב שאלה מטיסים שדואגים רק לעצמם? מתן

ילד תרגיע אתה כי יש לך בעיות בהבנת

הנקרא אני לא טענתי שסוגרים את עין שמר בגלל רעש בשבת בבוקר.. זה היה במקום אחר וקראתי על זה כאן בפורום, וזה היה רק דוגמה אחת מני רבות להתנהגות בתת רמה שבגללה נפגעים גם אלה שהם בסדר. בגלל חכמולוגים כמוך ש"אני מגיע מתי שאני רוצה ואני מטיס מתי שבא לי" תושבי השכונה הציבו רכבים על המסלול וזהו אין יותר שם יותר טיסנים אז קודם כל אתה צריך עזרה בקריאה ואחר כך שיעור בנימוס, כי אם נלך ואני אלמד ממך אז מי אתה שתגיד לי מתי להדליק את הרדיו שלי בעין שמר שבמקרה יש לו אותו תדר כמו שלך ??זה הולך לכל הכיוונים ובכוח אני יותר חזק ממך אז תקפוץ לי!!! באזים לא מפריעים ?? למי? מאיפה החוצפה והיוהרה עד שלא תהרגו מישהו לא תרגעו, תגיד בן כמה אתה ילד? יש לך מספיק כסף לשלם פיצויים ואני כבר ראיתי טיסנים מתפרקים באויר או כאלה שיצאו משליטה וכמעט פגעו במישהו מבחינתי כמו בצבא באימונים בטיחות קודמת לכל ובאזים זה מנהג ברברי שלא מקובל בשום מקום תרבותי!! בהתאם לכללים החינוך והמסורת שלך בריון אני אעשה מה שבא לי ואני לא שואל לא אותך ולא אף אחד אחר בעין שמר עם נסיון של מאה שנה בטיסנאות נמאסתם!! ואני לא אטיס בשקט אני אטיס איך שבא לי כי מתן אמר!!!

Matan G

New member
מזלזל אה?

אני דיברתי ר-ק על עין שמר. מותר להטיס שם מתי שאתה רוצה כל עוד הצבא לא מבקש לפנות את השטח בשביל מזל"ט. הבטיחות היא מעל לכל ואמרתי בפירוש שכל אחד יכול להטיס איך שבא לו כל עוד הוא נצמד לכללים ולעניין הבטיחות. רוצה לדפוק ראש בקיר וללכת נגד כולם? - סבבה רוצה לפתוח לי רדיו? - אחלה רוצה להרים יד? - גם כן סבבה... זה מדהים כמה כסף (פיצויים) אפשר לסחוט ממבוגר שמרים עלייך יד. כל הכבוד למערכת החוק והמשפט בישראל! אגב, אני בן 16 וקצת.. ואני ממש לא שם עלייך.. ומי אתה? - לכתוב בצורה אנונימית בפורום כל אחד יכול לכתוב. ואתה יודע מה? בניגוד אלייך אני לא כועס ולא מאיים על אף אחד.. מי שמתנהג כאן כמו בריון זה אתה. ומה הקשר לטיסנים שמתפרקים? זה יכול לקרות גם לטיסן שלך בטיסה ישרה ולא באמצע ביצוע של תרגיל. באזים הם חלק מהעניין.. כל העסק מסוכן, אתה יכול להניע את המנוע שלך וברגע של "בק-פייר" הפרופ יכול לעוף לך לפרצוף, אז מה אתה מנסה להגיד? נכון, יש כאלה שמטיסים מסוכן ולפעמים שאני רואה דבר כזה קורה אני ניגש לאותו מטיס ומבקש ממנו להיזהר או להפסיק. יש כאלה שיפסיקו ויש כאלה שלא - זאת החברה שלנו ואנחנו חיים במשטר ד מ ו ק ר ט י שבו כל אחד יכול לעשות מה שבא לו כל עוד הוא נצמד לחוקים... מתן

ילד בן 16 עם הבנת נקרא של בן 6 וחצי

מתן תינוק מגודל אני בפרוש דיברתי על דבילים שעושים באזים מעל הראש שלי ושל הילדים שלי ושאר הקהל בעין שמר, וטיסנים מתפרקים בבאז מעל קהל זה קטלני קאפיש ? מה הקשר שיש סיכון בעיסוק בטיסנים, שזה נכון אבל האם בגלל התנהגות רשלנית של אל תגיד לי איך להטיס אני עם ניסיון של 10,000 שעות הטסה צריך להתגרות בגורל ולההגדיל את הסיכון אז אתה כותב שבאזים זה חלק מהעניין זו בדיוק הבעיה.... אתה טוען שאפילו אחרי שאתה מעיר למישהו חלק מפסיקים וחלק לא וזו החבורה שלך וזה דמוקרטיה, אז יש לי חדשות בשבילך זה לא דמוקרטיה זו אנרכיה ומהחלק שלא מפסיקים אני סולד, ואם לכל אחד מותר לעשות מה שבא לו אז זה מותר גם לי לשים עליך ועל כל דומיך פס ולסלוד מכם... כי אתם חבורה של סוציומטים.. ולכן אף אחד לא רוצה לארגן את טיסני הרדיו

Matan G

New member
תינוק מגודל?

איך אתה יודע? ראית אותי פעם? דיברת איתי? איך אתה מרשה לעצמך לדבר ככה אל מישהו שאתה בכלל לא מכיר? אל תאשים אחרים בזה שיש לך חרא של אופי (רואים את זה בהודעות שלך). הקבוצה שאני מכיר הם טיסנאים וקודם כל בני אדם. הם לא עושים באזים מעל אנשים.. אל תעשה הכללות. דבר שני, אין לי שום בעיה בהבנת הנקרא, אבל מצד שני אולי לך יש ואתה פשוט לא מבין עניין? בכל מקרה, אני מקווה שלא אצטרך לסבול אותך לידי.. אני מסיים את החלק שלי בעניין, עופר צודק - הפורום לא הוקם במטרה לתת במה לריבים אלא מקור מידע ועזרה. עד כאן, מתן

OSJC

New member
חברים אנא מכם עצרו לפני המפולת

מתן ונולדתי פה (מה שמך אגב ??), אנא מכם חידלו. 1. אם יסגרו את עין-שמר, זה יהיה בערך בעוד כחודשיים + 2. לכל מצב הפיתרון שלו וגם כאן מסתמן פיתרון, אנא מכם סבלנות הכל יתבהר בהמשך. 3. נכון שבעיות משמעת ובטיחות בעין-שמר קיימות ומטיסים רבים וותיקים מדירים רגליהם (וטיסניהם) בשעות הלחץ, במקום שכולנו נהנה, הן מאיכות מטיסים והן מיופי טיסנים וכמובן ממגוון גדול יותר. 4. והיה אם לא יהיה פתרו, לכל מטיסי חדרה וסביבתה, מהאוויר נראה מקום מאוד נוח ליד קיסריה (כ-200 מטר אורכו), מתאים ביותר לרוב הטיסנים. אלימות מילולית מביאה לאלימות פיסית, שימו לב לאן אתם מדרדרים מתן אנחנו מכירים ואתה לא ידוע כאלים במיוחד, אנא מחל על כבודך. ואתה ידידי החדרתי (אגב כולנו שכנים, גם מתן גם אתה וגם אני, אנא חדל מאיומים והטחות, במקום לחפש את האשמים בואו ביחד, נעצור בזמן את עושי המחדלים. ושיהיה לכם יום מונדיאל עופר סיננסקי Jet Club

Noam Katzir

New member
אין לו בעיות בהבנת הנקרא...

"אנשים כמו מתן G או כמו אלה שבגללם סגרו אתר הטסה כי הם חייבים להטיס ביום שבת בבוקר מוקדם ולשגע שחכונה שלמה.." זה מה שאתה כתבת...

כן בדיוק

בגלל אנשים כאילו נסגר או בעצם לא נפתח אפילו המסלול שאמור היה להפתח בקיבוץ יגור

noam weissman

New member
שלום לך,

אני פונה אליך מחוץ לפורום ומהסיבה שאם אענה לך בפורום זה עלול לגרור שירשורים מיותרים ובסבירות גבוהה, מכוערים. א. אנחנו מדינה שנמצאת במזרח התיכון וכמו שאומרים ברומא תתנהג כמו רומאי. התנהגות מנומסת, התחשבות וכו´ נחשבים פה (בארץ) לחולשה. ב. את פעילות הטיסנאות הקימו לפני כשבעים שנה ולפחות עד תחילת שנות השבעים אם לא מאוחר יותר מ 95-90 אחוז מהפעילות היתה טיסנים חופשיים וקצת טיסני כבלים. פעילות בטיסנים נהוגי רדיו היתה אבל במספרים קטנים מאוד. עד היום הפעילות בטיסני רדיו במסגרת קלוב התעופה הינה קטנה יחסית למחלקות אחרות. ג. פה בארצנו הקטנה יש לו מעט שחושבים שמגיע להם אבל לא מוכנים לעשות כלום. דוגמא לכך המשפט המפורסם של חבר כנסת פלאטו שרון "לא מה המדינה עשתה בשבילך מה אתה עשית בשביל מדינה"... במשך שנים התגברה התחושה בקרב טיסנאי ומטיסי הרדיו שהם מקופחים וקלוב התעופה מתנגד להם וכו´. דעות אלו ברוב המקרים הינן דעות קדומות ולא מעט גם אינטרס של החנויות (הפרד ומשול). רוב הפעילים האלו אינם מוכנים או רוצים להיות חלק מקלוב התעופה. רובם חושב שטיסנים חופשיים זה לא רציני ורק מי שיש לו שלט שווה משהוא... מה לעשות שבתחרות ממוצעת בטיסנים חופשיים יש כ 200 מתחרים לעומת 5-3 מתחרים בטיסני רדיו. עד שאותם אנשים וזה כולל גם אותך לא ירתמו לפעילות יהיו פעילים בקלוב התעופה המצב לא ישתנה במהרה. אם יש תקציב מסוים למי אתה חושב יפנו את מירב הכסף למאות פעילים או לכמה בודדים. קלוב התעופה הוא ארגון התנדבותי שחוץ משתי בחורות במשכורת רעב כל יתר הפעילות נעשית ע"י מתנדבים. קלוב התעופה אינו יכול לעזור לטיסנאים שאינם חלק מהעמותה. אותם נשמות טובות שיורדות עלי לא פעם בפורום לא רוצים את הקלוב וכל הזמן משמיצים שהקלוב לא עושה כלום. למה שהקלוב יעשה משהו עבורם אם הם לא חלק ממנו. מנחת כמו בראשון עולה הרבה מאוד כסף ואין בקלוב התעופה את התקציבים האלו. במשך השנים הקלוב היה שותף בהקמה של כמה מנחתים. התיאומים והנירת גזלו לא מעט כסף מכספי הקלוב ולפי הידוע לי המנחת היחידי שהוקם בכספי הקלוב הוא בכפר גלים דרומית לחיפה. בחירת המקום היתה אינטרס מקומי של מספר אנשים שגרר את הקלוב להרפתקאה שנגמרה לא טוב ועלתה בזמנו קרוב ל 100,000 ש"ח לקלוב. כיום המנחת משמש קומץ אנשים קטן בלבד. אותם בעלי אינטרסים הרוויחו אבל כלל הציבור נפגע. אני יכול להוסיף עוד ועוד אבל לצערי זה לא כל כך יעזור. אין לי ולאף אחד שאני מכיר משהוא אישי נגד מטיסי הרדיו, יש לנו הרבה נגד צורת ההתנהגות וההתעלמות של רבים מהם מפעילות שנעשתה ועדיין נעשית. לצערי אין לי פתרון קסם לבעיתך. בברכה, נועם.

enola gay

New member
תחביב אז למה להתרגז

|הד גש| לא מבין. איזה שפה עשירה, כעס, ריב ומדון. ראשית אנא התבטא קצת יותר בנימוס. אנו מעונינים לקרוא דעותיך. ולענין- לא מכיר אותך, כמה זמן אתה בהובי המקסים שלנו וכו, אבל מטיס יקר שלי !!! כשם שקיימים חוקי בטיחות בדרכים, ומי כמוך יודע שהיום כולם כבר מבינים את הצורך לחגור חגורת בטיחות לא מפחד שוטר אלא מתוך דאגה לפרט, ככה בדיוק לו היה הדבר בידי הייתי מחוקק חוקים ברורים מאד להתנהגות בשטח ההטסה. ברוב המקומות קיימים חוקים והוראות שכן לאף אחד אין רצון לרסק ולהתרסק על מישהוא. אז על מה אתה או אתם מלינים??? ... אם היית נוכח לאחרונה באלקלעי והיית רואה טיסן ענק ומקסים מתפורר מעל מגרש הכדורסל בגלל שבחור חסר דעת פתח מקלט באותו תדר- ומזל שהדבר היה בטרם כניסת קהל, אולי יכולת להבין את הזוועה של ההפקרות הזו. אנא היו זהירים, אל תקלקלו לנו את התחביב הזה שהפך לחלק מחיינו.

tzachw

New member
פנייה לאמיר

היי אמיר, בתור יו"ר מועדון טיסנאי חיפה והקריות ובתור חבר ג´ט קלאב אני לא מבין איך לא חוסמים או לפחות משתיקים את נועם! שים לב שבכל פעם שהוא כותב בפורום הוא עוקץ ופוגע בטיסנאי הרדיו בפורום בצורה זו או אחרת! לא יתכן שיכתוב דברים כמו שכתב על גביע אלקלאי כאשר אני וצחי ניצני עמלנו רבות על מנת להרים פרוייקט כזה, והכל בהתנדבות. נמאס מהביקורת שלו שעוברת את גבול הטעם הטוב ואינה מעניינת אף אחד. אם אני הייתי היחיד ששם לב אז ניחה, אבל הוא פשוט מעצבן את כולם, ראה תגובת מארק היום ותגובת נסי בשבוע שעבר. בברכה צחי ורמוס

noam weissman

New member
לך נמאס, לי נמאס יותר !!!

צחי לא פגעתי לא בך ולא באף אחד אחר, מי שפוגע זה אתם !!! אמרתי במפורש שלמרות שלא ראיתי את הארוע הוא היה יפה מאוד. לא התיחסתי לארוע אלה לדברי רון גרסי. היחידים שמתנפלים פה עלי ולא רק עלי זה שלושתכם. למרות כל המחמאות שקיבלתי על תשובותי ולמרות לא מעט שעות שהקדשתי לענות ברצינות ללא מעט אנשים לי מתוך כוונה כנה לעזור לי נמאס !!!. כן בהחלט אמיר אני מסכים עם צחי תוריד אותי תמחק אותי, שלום ולא להתראות.

tumti69

New member
מה זה??מה קורה פה??

למה כל ההתנפלות על נועם?? אני לא חושב שהוא יורד על טיסני מנוע והוא נכס לפורום הזה אז די כבר סתם לריב ולגרום לאנשים לעזוב!!!

tumti69

New member
מה זה? מה זה??למה התנפלתם עליו?!

קודם כל אני לא חושב שהוא יורד על טיסני מנוע ודבר שני טנשים מספיק להשמיץ אחד את השני מה קרה לכם זה לא פורום השמצות נועם הוא נכס לפורום יש לו תמיד הסברים נכונים, טובים, ומקצועים ומה תשיגו בזה שהוא לא יכתוב פה יותר?????!!!!

hifly

New member
בקשר לנועם ודעתיו

לכל אחד יש דעה משלו,ולא תשנו אותה,גם אם דעותיו שונות משלכם,או שלנו, עדיין לנועם יש ידע רב בתחום והוא משתף את כולם ועוזר .אני חושב שהוא נכס לפורום ולאתר(ראה מאמרים אחרונים) הוא קצת מראה לנו שיש לא רק טיסנאות רדיו. נכון גם דעתי על הקלוב אולי שונה משלו אבל זה לא משנה לי כל עוד הוא יכול לתרום מזמנו ומירצו לתחום שלנו. אמיר

OSJC

New member
אמיר ידידי

אתה מכיר אותי (נפגשו פעם או פעמיים), את גיל העשרים או השלושים חציתי מזמן, אני מנסה תמיד לכתוב מנומס,או לפחות לא לפגוע באנשים, שעושים למען העשיה ולא למען שיגידו שהם עושים. וכמי שעושה רבות, אתה יודע שעושים טועים, אבל.....!!!! כאשר משתתפי פורום מסויימים, מגיבים בצורה עוקצנית, על כל אירוע או כיתוב של מי ממשתתפי הפורום, זה בהחלט מעלה את חמתם ואני חטאתי גם-כן. יתכן כי כותבים מסויימים, הם אנשי אשכולות עם הרבה מאוד איכויות ויש להם הרבה מה להעביר בהרבה תחומים בענף, אבל........!!!!! כמעט ולא היתה פעם אחת שהוא לא פסל אחרים, הן את תחביבם (אנחנו לא טיסנאים... זוכרים) והן את דעותיהם, על כן שאר דבריו גם אם הם חכמים, פשוט לא נקראים. לפעמים חבל, לרוב לא !!! אם כולנו, צעירים ומבוגרים כאחד, נשנס מותניים כל אחד בתחומו ונרתם ונתרום לענף הטיסנאות, אני בטוח שיראו אותנו יותר מפעם אחת בשנה בערוץ 5. אז גם מרק (מי שמכיר אותו יודע שאין הרבה בענף שנרתמים לעזרת כולם ותמיד, אבל מה... עם פתיל קצר) וגם נסי וגם צחי וגם.... יכתבו עם פחות כעס. ושיהיה לנו יום מונדיאל עופר סיננסקי ג´ט קלאב

למעלה