עין רעה

loren30

New member
עין רעה

באתר "זולו" יש מחשבונים, אף פעם לא האמנתי בעין רעה, אני מאמינה שאנחנו מביאים ומזמנים את הצות בעצמנו ולא אנשים. אבל, מה שגרם לי לפחד זה שבמחשבונים הקלדתי את שמי ואת שם אימי והיה כתוב שעשו לי עין רעה /כישוף ע"י משיהו שהלך לעולמו. בוא נגיד ככה שמאז שסבתא של בן זוגי הלכה לעולמה מאז התחילו לי הצרות, יש לציין שהיא לא הכירה אותי ולא ידעה על קיומי, ומבין הוריו אולי רק האימא ידעה עלי, כי הגעתי לנחם בשבעה. האם יש עין רעה, האם להאמין למחשבון?? ואם כן איך מסירים עין רעה????

Bartal j

New member
לדעתי המחשבונים האלה זה סתם בולשיט

באמת כאילו זה ממש דפוק כל העניין הזה זה סתם לשעשוע אבל לא צריך לקחת את זה יותר מידי ברצינות .. פעם יצא לי שאני ומישהו זה זיווג מהשמיים פחחח נו באמת בקושי מילה יכולנו להחליף .. ועלי בכלל נעשה כישוף בשינה ובשתייה באמת את חושבת שזה הגיוני? זה כמו האתר שבית הרוחות שאומר לך מה היית בגלגול הקודם נראה לך באמת מחשבון של אינטנרט ידע מה הייתי בגלגול שלי?! זה דברים כאלו מפגרים שחבל על הזמן.. מה שכן אני מאמינה בעין רעה כאילו אנשים תמיד יעשו עין רעה גם בלי שהתכוונו לכך אפילו ,אבל זה כבר נתון לשיקול דעתו של כל אחד.. מקסימום קחי לך דרך פשוטה ולא מסובכת טבלי לך כייף באמבט חביב עם מי מלח תוך כדי דמייני שהכל נשפך ממך החוצה ואת קמה מטוהרת ונקייה והכל יעלם יעיל ולא מזיק .. *ואל תאמיני במחשבוני אינטרנט* שלך : בר

loren30

New member
בר ורועי

תודה רבה לכם ובר עם יש לי רק פינת טוש בבית ולא אמבטיה???

Bartal j

New member
זה נראה לי עובד על אותו אפקט בערך

כאילו הקטע פה זה הטיהור נכון? בין אם זה גיגית אמבטיה או לא יודעת מה... זה לא ממש בעיה ,את יכולה למשל להתרחץ עם מי מלח ואחר כך לשטוף את זה בטוש ולדמיין איך הכל יורד ממך בעזרת המים שזורמים על גופך והכל יוצא ונשטף החוצה אל הביוב וזה מטהר אותך לחלוטין מכל דבר שלילי שמנסה לפגוע בך (זה אחלה דבר גם מטהר אותך ומנקה פיזית וגם רוחנית כאחד).. הכי חשוב פה זה הקטע של הדמיון את מבינה אותי? הדגש פה הוא על זה שאת צריכה לדמיין ולחוש איך כל השליליות נשטפת ממך .. תרגישי איך הכל יוצא החוצה ממך ונשטף הלאה ולכן בעצם זה לא משנה אם זה יהיה באמבט או בטוש, העיקר שהמים ישטפו את הכל ממך... אני יודעת שלמלח שהוא בעצם מינרל יש תכונות מגנות שמרחיקות כל דבר שלילי מהאדם . הוא נחשב גם שימושי מאוד ויעיל ביותר בצורכי טיהור (וחוץ מזה זה גם ממש טוב לעור שלנו להתקלח במי מלח ). שמחתי לעזור בהצלחה. שלך : בר

ToryMaster

New member
בעיקרון זה טוב לעור

בל מלח תעשייתי (מלח שולחן) מכיל כל כך הרבה םיכסה, שזה מאבד הרבה מהאפקט.

Bartal j

New member
התכוונתי למלח ים (לי יש את המלח של

ים המלח הוא ממש טוב ) ברור שמלח זה טוב מאוד לעור ( לא מלח תעשייתי כמובן) כל פעם שיוצא לי לבקר בים המלח אני ממלאת כמה בקבוקים ושומרת את זה וזה עוזר לי לשמור על פנים חלקות יותר מכל משחות אחרות למינהם .. בעיקרון אני חושבת שאחרי אמבט כמו שצריך (אפילו אפשר להוסיף מוזיקה אני אישית שומעת אניגמה לא יודעת מה איתכם..) וגם מדליקה פה ושם כמה נרות אני אוהבת נרות אדומים משום מה(אל תשאלו אפילו למה) ככה שיש לי הרבה נרות אדומים בריחות נעימים ויש לנו מין מדף כזה בצד שאפשר לשים שמה את הנרות וזה נותן אווירה טובה וריחנית באוויר, וכל הקטע הזה לוקח לי בערך איזה שעתיים וחצי של בילוי פרטי באמבט ... ואלה שרוצות ממש לעשות חיל עם עצמן יכולות גם למרוח מעט אבוקדו על הפנים ולרצף במלפפונים (גיליתי שיש להם תכונות שמעניקות רכות לעור הפנים , מסכת פנים מצויינת) ואז אחר כך לצאת עם החלוק מהאמבט ולמרוח על כל הגוף החל מהרגליים קרם גוף ריחני כזה (אני מתה על הריח של נטורל פורמולה הסגול הזה להתעלף עליו למרות שעד לא מזמן הייתי מורחת חלב עם חתיכות תותים בפנים חיחיח) ולשים בושם טוב (ואן קליף במקרה שלי זה הבושם המעודף עלי בכל העולם או הבושם הזה הקטן החמוד של קליניק עם הריח המהמם הזה חיחיחי) וללכת לישון אין כמו זה הפינוק הכי טוב שיש בעולם מומלץ בחום! אני ממליצה לזה לכל אחד פינוק גם לנפש וגם לגוף...

ebonyW

New member
ים ../images/Emo13.gif

טבילה בים היא טיהור מעולה
בהצלחה אבוני

Tatu4Taty

New member
לא ממש תורם להרגשת הטיהור.

אני באופן אישי צריך להרגיש שמשהו טהור ונקי מבחינה פיסית כדי שיהיה נקי במבחינה רוחנית כלשהי.

אורי רז

New member
אם להוסיף את דעתי בנושא

נשמע לי בלתי הגיוני בעליל שמשמו של אדם + שם אמו אפשר להסיק שיש עליו עין הרע - האם כל מי שקוראים לה סיגל בת רונה לא הטילו \ יטילו עליה עין הרע, בעוד כל מי שקוראים לה מיכל בת עירית בהכרח הטילו \ יטילו עליה עין הרע ? יש מגוון שיטות להסרת עין הרע, ואפשר למצוא שכמותן בכמה וכמה ספרים שעולים אולי שלושים שקל אחד בחנויות לספרי קודש - אם לא יעזור, ודאי לא יזיק.

למעלה