עין רעה - שאלה

  • פותח הנושא shmar
  • פורסם בתאריך

shmar

New member
עין רעה - שאלה

לפעמים אני מרגיש שיש לאנשים עין צרה כלפי (במכוון או שלא במכוון). איך ניתן להתגונן מפני התופעה בצורה בלתי גלויה (כמו חמסות וכו..), מפני שהנושא די דוחה אותי ואני לא אוהב לראות כל מיני סמלים וקמעות מסוג זה בסביבתי. תודה
 

נין גל

New member
באמצעות צחוק

השיטה העתיקה והפשוטה ביותר להתגונן מפני עין הרע היא להסתכל לאותו בעל עין צרה הישר בעיניים ולחייך אליו מכל הלב (אבל באמת מכל הלב) ואם אפשר גם לצחוק מולו כדי שיראה. והערה אישית - כמי שמודע לעובדה שעין צרה היא נושא קיים שצריך ואפשר לטפל בו, אתה לא צריך להתבייש בנושא הקמעות. כל אלו ששוטפים את המוח בתקשורת שמדובר בשטויות, לא מבינים דבר וחצי דבר ושילכו לחפש את החברים שלהם. אין ממה להתבייש.
 

The Spirit

New member
עין רעה- אפשר פשוט...

לעשות תנועה כזאת- כשמדברים עם מישהו והוא פתאום אומר לך עד כמה את/ה יפה, אפשר להרים את היד בצורת חמסה, לכוון לו לכיוון הפנים, ונגד השמש ולפלוט- "אח, איזה יום חם היום"... ועכשיו ברצינות- אני יעלה לפה עוד מעט הודעה עם כמה אפשרויות לטיפול בעניין.
 
למעלה