עין הרע בדירה החדשה?

עין הרע בדירה החדשה?

אני לא בטוח שזה המקום המתאים אבל זה הנסיון הראשון שלי. מסיבות שהצטברו להן הגעתי לידי חשש שאולי מישהו הטיל קללה או עין הרע על הדירה החדשה ששכרתי יחד עם החברה שלי לפני כשלושה שבועות. רציתי לדעת אם מי מכם יוכל להדריך אותי איך לבדוק אם אכן יש אנרגיות שליליות מכל סוג שהוא בדירה ומה אני יכול לעשות כדי לגרש/לנקות אותן. כמובן שאשמח לפרט הרבה יותר לעומק אם זה המקום הנכון לעשות כך. תודה, מיקי.

זה לא חייב להיות מכוון.

כשעוברים לבית חדש, רצוי לטהר אותו מהאנרגיה של הדיירים הקודמים, כי לא פעם היא עלולה להפריע ולהגביל (בעיקר אם מדובר בדיירים שרבו כל הזמן או היתה בניהם חוסר הרמוניה, מחלה, דיכאון או תקיעה מסוג אחר).

כמה דרכים לטהר

לשטוף את הבית עם מי ים, לטהר אותו בעשן של קטורת, ובעיקר- להתכוון לזה, להביע בקול כוונה שהבית יטוהר (אפשר גם לאלתר טקס קטן, איזה שרוצים)

אפרופו מזוזות

אני אדם מסורתי ונוהג לנשק מזוזה. יש לי מזוזה אחת בכניסה לדירה ואחת בכניסה לחדר השינה. האם זה מספיק או שיש חובה שתהיה מזוזה בכניסה לכל חדר? הסיבה שאני שואל היא שמישהו אמר לי פעם שמספיקה מזוזה בכניסה לבית וזהו.

כפי שנאמר בקריאת שמע

על מזזות ביתך ובשעריך הסמל הוא ההגנה שהבורא נתן לבני ישראל במהלך מכת בכורות שאז הם הצטוו לשים דם על הכניסה לבית ובשערים ולכן מבחינה שאיננה הלכתית אלא בפשט אינך מחוייב במזוזה בכל בית. מבחינת הדת נהוג שתהיה מזוזה בכניסה לכל חדר שאינו מיועד לעניינים לא נקיים. שבוע טוב

kerensztern1

New member
לפני שעוברים דירה

רצוי לברר את הרקע של מי שגר שם ואת הרקע של השכנים זה לא תמיד קל אבל זה מאוד חשוב כי זה מצביע על האנרגיה הכללית שנמצאת באיזור" משנה מקום משנה מזל"... בכלל אם אתם בכל זאת רוצים להשאר בדירה ויש לכם האפשרות הכלכלית אתם יכולים להזמין יועץ פנג שווי הביתה. אם זה לא בא בחשבון יש כמה דברים שאתה יכול לעשות באופן עצמאי קודם כל לשטוף עם מיי ים את הבית דבר שני לשרוף מרווה ולהסתובב איתה בבית אני אישית יודעת שיש בתים שמאוד קשה להשפיע עליהם ומה שנותר הוא פשוט לעזוב אבל זה לא בטוח שזה המיקרה שלכם. אם גרים לידכם אנשים מאושרים אז כנראה יש מה לעשות בבית שלכם כדי לשנות. אם אתה רוצה לשמוע פרטים על פנג שווי אתה יכול לפנות אלי במסר.

גב

New member
הי מיקי../images/Emo24.gif כמי שעברה דירה ממש

לא מזמן, וגם זוכרת את המעבר הקודם לפני מספר שנים, אני יכולה להגיד לך שעם ובלי טיהורים, יש תקופת הסתגלות שבה הדייר החדש עדיין לא מרגיש "בבית"
והבית עצמו "מתנקה" מההשפעות הקודמות ו"מסתגל" גם הוא לדייר החדש. אם אתה נתקל בהרבה בעיות, בבית עצמו למשל, שמח על כך שעכשיו כל הבעיות מתגלות ומטופלות, כדי שבהמשך אתה וחברתך תוכלו לגור שם בשקט ועם מערכות פועלות. נוסף על כך, מעבר דירה מתלווה בד"כ לתקופות של שינוי בחיי האדם, שינוי שלא קשור דווקא למעבר הדירה, והמעבר הרבה פעמים הוא אחד מהסימפטומים לשינוי שהאדם עובר. וכמו בשינוי, גם כאן נתקלים בקשיים. שינוי מערים קשיים כי הוא דורש שבירת תבניות ישנות ויצירת הוויה חדשה. בדרך כלל קשה לנו לעזוב את הישן ולהיכנס לחדש. גם בשינויים שנכנסים אליהם בהתלהבות גדולה ומצפים להם יש שחיקה. בד"כ יש יציאה מאיזון ורגישות פיזית יותר גדולה שמתגלה לאחר זמן מה, לאחר שנרגע האדרנלין. אז מה ניתן לעשות?
כפי שכתבו קודמי, ניתן להדליק קטורת ולהתכוון לטהר את הבית ולהכניס את האנרגיות שלכם. וקח בחשבון שקיימת תקופת הסתגלות, גם שלכם וגם של הבית. החשוב ביותר הוא שכל אחד מכם באופן אישי וביחד ימצא את הזמן לרגיעה ולאיזון פנימי. בנוסף, תנסו כמה שיותר להפוך את הבית למוכר בעזרת החפצים האישיים שלכם, תמונות, פעילות ביתית משותפת ועוד. המלצה אישית אחרונה שלי היא להוציא לכם מהראש שיש עליכם עין רעה, מזל נאחס ושאר מרעין בישין. לפעמים החיים מציבים קשיים כדי שנתמודד איתם ונלמד. להגיד שזה משהו שהטילו עליך מבחוץ הוא תירוץ. אז קדימה, תאמינו שיש לכם את הכוח להתמודד עם הקושי כי הוא רק זמני והוא שלכם
בהצלחה, ושתהיו רק מאושרים בקן החדש

Tal_Ya_Tal

New member
גב../images/Emo24.gifיקירתי../images/Emo23.gifאת יודעת כמה אני

נהנית מהתשובות שלך ממממ 'ממש ללק את האצבעות'
ויחד עם זאת, את יודעת, לא כל מעבר דירה הוא מעבר של פלוטו או אורנוס על
אחרת אנשים היו עוברים דירה רק פעם אחת בחיים לא?(אני מתיחסת כמובן לשינוי דפוסים ושבירת תבניות) לפעמים גם מעבר יופיטר על
יכול לסמל העברת דירה
ובכל זאת את צודקת. מעבר דירה הוא שינוי שלוקח זמן להסתגל אליו, במיוחד אם- כפי שהזכירו קרן ואש בשמיים, גרו שם קודם דיירים אחרים. לבאליאנים ישנו טקס, שכאשר הם עוברים דירה, הם נשכבים על מיטתם תחילה בדירה הישנה-לפני פינויה ומאגרפים את אגרוף שמאל שלהם סמוך לליבם, כאילו הם נוטלים אתם את האנרגיה שלהם מהמקום הקודם. ואז, באם ונשכבים על מיטתם במקום החדש ופותחים את האגרוף כבתנועת שחרור האנרגיה שלהם אל תוך המרחב החדש. אמנם אין אנו חשים בכך, אך רוב הדברים שלנו ספוגים באנרגיות שלנו. וכך גם שדה ההילה שלנו, מתפרש על בית המגורים שלנו וככל שההילה שלנו יותר רחבה, כך השפעתה על סביבתנו יותר גדולה. אפשר לבנות גם גריד ל
אהבתי במיוחד את התיחסותך לענין ה
'עין הרע'
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
היי מיקי וזהו../images/Emo24.gifברוך הבא ו../images/Emo45.gif!

זהו המקום המתאים כפי שבודאי ראית. אז ראשית, אני תומכת בגרסתה של גב לגבי 'עין הרע'. יותר מזה, אוכל לומר לך ש"אין אפשרות לאיים על שום דבר ממשי, שום דבר שאינו ממשי-אינו קיים, בזאת נחה שלוות האלוהים" זהו ציטוט מה
'קורס בניסים' שהו בשבילי התנ"ך בכבודו ובעצמו. אם אתה מאמין שיש 'אנרגיות שליליות' ושהן יכולות לגרום לך נזק, זה א-כ-ן יקרה, רק שאתה הוא זה שמייצר אותן. באמצעות המיקוד שלך עליהן והחששות או רגשות הכעס והתסכול הפוקדים אותך עכב כך
מה שאתה מאמין בו, הוא מה שאתה חווה. זהו חוק מס' 1 ביקום. לכן אנשים מוכנים 'להרוג' בשביל אמונתם. לשפת האור יש פתרונות בהתאמת ה
לצרכים האישיים שלכם. בשפת האור יש אפשרות ליצור גריד ל
. ולעגן אותו אליך או אל חברתך. הגריד הוא מערך של צורות גיאומטריות צבעוניות המסמלות משפט או פסקה. ל
משתמשים בגריד אישי בן שבע צורות לכל חדר. כלומר, מתיחסים לכל חדר כאל ישות עצמאית-בהתאם למה שרוצים להשיג מכל חדר. למשל חדר השינה, יכול להיות מכוונן לצורכי רגיעה ומנוחה. חדר האורחים יכול להיות מכוונן למטרת שמחה ,יצירה, תקשורת ועניין. חדר העבודה, יכול להיות מכוונן לכוון סדר, יעילות ויצירת מרחב ענייני וכו' הכל בהתאם לצרכים האישיים. את כל החדרים מעגנים בגריד מרכזי של ה
שאותו כפי שאמרתי מעגנים אל דרי ה
או אל אחד מהם.בשפת האור אפשר ליצור אנרגיות שונות בכל מרחב נתון, בלי לביות קשור לכוונים מסוימים, 'פגמי בניה' או מיקום. וכפי שכבר אמרתי- לאמונה יש כח אדיר בכל אשר תבחר לעשות ב
ך L&L TALYA

שתי שאלות ברשותך

1. בלי להיות מבין גדול בפאנג שוואי (ואני ממש לא) מה ההבדל בין הפאנג שוואי לשפת האור? 2. מה המקור של שפת האור? מעולם לא שמעתי על זה.

Tal_Ya_Tal

New member
פנג../images/Emo13.gifשוואי היא תורה שעוסקת בסידור

הרמוני של המרחב על פי הפילוסופיה הסינית. היא מתאימה לחלוקה הסינית לחמישה אלמנטים וליין/יאנג היא מחלקת את המרחב על פי המאפיינים העקריים שלו ועובדת בעקר על מנת ליצור הרמוניה בחיי היומיום ולשפר תחומי חיים 'בעייתיים' באמצעות סידור הרמוני של מרחב המגורים(או העבודה)מתוך אמונה שהמרחב משפיע על השדה האנרגטי שלו וזה מצדו משפיע על מה שמתממש בחיינו. שפת האור איננה מתיחסת בהכרח למרחב פיזי. היא מצויה בכל מקום ביקום וכאשר כותבים גריד לאדם הוא מוטען אוטומטית אל תוך ההילה שלו(השדה האתרי שלו) הגריד מתדר בתדר מסוים וכאילו מתכנת את ההילה בתדר הרצוי לנו כך שהגריד ממקד את התהליכים שאנו אמורים לעבור. כמובן כשהמטרה היא שכל הנוגעים בדבר יצאו נשכרים. גריד לבית, עובד באותו אופן. הוא מתדר בתוך המרחב הביתי ויוצר את הסביבה האנרגטית המתאימה לאנשים שגרים בתוך הבית. אפשר לגרום לכל חדר לתדר בתדר הרצוי, בלי שום קשר למיקומו הגיאוגרפי(צפון דרום מזרח מערב-שבפנג שווואי זה הכרחי/בסיסי) לדוגמא אם רוצים להפוך את חדר השינה לחדר עבודה, זה אפשרי רק על ידי שינוי הגריד מגריד של רגיעה לגריד של יעילות, סדר, מנהיגות, הערכה, הסמכה וכד' ללא קשר למיקום. את הגרידים כותבים ומטעינים את ה
אתם (במקרה של גריד למקום) גם לאדם אפשר לבנות גריד אישי. למשל לאדם עצבני, אפשר לתת גריד של רגיעה. אך בדרך כלל בודקים מה המצב של כל צ'אקרה ובוחרים לאזן כל אחת מהן בנפרד בעזרת הצורה והצבע המתאימים וכך בונים מערך בן שבע צורות. L&L TALYA אפ

לך לפורום שואלים את הקלפים.

שאל את שאלתך בניסוח אחר. האם יש אנרגיה שלילית על דירתי החדשה. ואנסה לעזור לך יחד עם אחרים.
מיקי

למעלה