עין הרעה

• פותח הנושא Holi
  • פורסם בתאריך

nepthys

New member
אני כן התיחסתי ברצינות

וזה שאני לא הולכת ולוקחת ברצינות מרובה כל אידיוט שעולה לכאן ומספר סיפורים לא אומר שהתגובה שלי לא שווה התיחסות!

Justin Angel

New member
ברור ש

צחקנו עליו... לפחות אני צחקתי עליו , זה כבר לא כל כך מצחיק אחרי 10 שעות אבל זה עדיין נחמד. אין מה לעזור לאיש הזה , הוא סתם מישהו שמחפש לשלם לרבי ולהוריד מעליו את עין הרע. הוא אחד מאלה שלא יודע כלום ולא רוצה לדעת ואני בכלל בספק אם הוא יחזור לכאן לבדוק תגובות.

זוהי

New member
../images/Emo13.gif

אמ....יש כמעות ויש צמחים שונים שאומרים שהם מביאים מזל טוב מגרשים שדים מביאים כסף....וכלמני שטויות כאלה כן שטויות, הכל עניין של אמונות תפלות... לא צוחקת כי לפעמים יש הרגשה שדברים ´רעים´ קורים ביתר תקיפות... אז...להרגשה טובה S זוהי S

Justin Angel

New member
לא בהכרח

זה לא בהכרח אמונה תפלה. זה ידוע שלצמחים (גם לאבנים , נרות וכו...) יש תכונות מיוחדות. אני לא אומר שאם תלך ותקטוף מח מסוים ותשיעם אותו בתי אז אתה מקבל את היכולות שלו , צריך לקחת את האנרגיות שיש לצמח וככה גם מקבלים את הכתונות המיוחדות שלו. לא ממש נכנסתי לאתר שנתת אז אני לא יכול להגיד אם מה שרשום שם נכון או לא. אני מצטע שההודעה הזאת כל כך מעורפלת , לא ברורה ולא מנמקת היטב , אני פשוט טיפונת עייף מלשחק עם האחיין שלי (ממובן שאני הולך להתמוטט כל רגע).

Justin Angel

New member
תרגום

מח = מתח ותשיעם = ותשים בתי = בתיק כתונות = תכונות מצטע = מצטער מנמקת = מנומקת

למעלה