עילגות.

Shaycus

New member
זה בעיה בעייתית

שגיאות כתיב זה משהו שאני לא מסוגל להסתדר איתו, זה מטריף אותי פשוט, במיוחד שגיאות של "עם" ו- "אם"

TriPax

New member
ומה לגבי "אני ילך" ו"אני יאכל"

במקום ההטיות הנורמליות של הפעלים האלה? זה נשמע ממש עילג כשמישהו אומר אני "יאכל" "יקרא" וכו'...

ChilD SouL

New member
גם מה שאתה אמרת וגם מה ששי אמר מטריפים אותי.

ובגלל זה - דחיתי פעם בחור. זה דברים שאני פשוט לא יכולה להסתדר איתם.

Shaycus

New member
דווקא זה פחות..

ברור שלהגיד "אני יקרא" ולא "אני אקרא" זה רע כמו להגיד "עם" במקום "אם", אבל אני דווקא די מתעלם משגיאות כאלה כי הם כבר באות לי בטבעי שאני קורא משפטים של אנשים אחרים.. אני בעצמי משתדל לדבר כמו שצריך אבל גם לפעמים יוצא לי להגיד "יקרא"

טושית18

New member
העברית שלי בסדר גמור

תקינה. בכל זאת לפעמים אני רושמת "יצא" במקום "אצא" וכדומה...כי שומעים את זה בכל פה ברחוב ובסביבה ולאט לאט זה מחלחל. אין מה לעשות נגד זה רק אולי לנסות להקפיד עם השפה של עצמך. לדעתי זה לא כל כך טראגי לסנן בנאדם שאמר "יאכל" במקום "אוכל".

טושית18

New member
הניסוח היה מוטעה ולכן תיקון:

אני לא אסנן בנאדם רק בגלל שהוא אמר "יאכל" במקום "אוכל".

EdisonGirl

New member
יש משהו יותר מבאס!

לקבל מייל שרשרת מהסוג הנחות יותר מאנשים שאת לא הכרת ככאלה..

חחחחחח

"אם לא תעביר את ההודעה הזאת ל 9000 אנשים בדקה וחצי הקרובות מישהו קרוב אליך יטרף ע"י קרוקודיל." מי ממציא את השטויות האלה...

לא, בד"כ אלה ההודעות הכי מצחיקות.

בקטנה...כולה שגיאות כתיב. (טוב, אולי כי כבר התרגלתי
)

exterior

New member
כשהייתי רווקה התבאסתי רצח,

על גברים שלא שומרים על כללי הפיסוק ב SMS ששולחים או שהם לא יודעים לפסק (
) או שלא בזין שלהם להשקיע בי (ככה הסקתי, טוב?). בכלל, יש לי מאפיינים אובססיביים - קשה לי אפילו לקרוא מישו באינטרנט שלא מפסק נכון (לא שומר על רווח בין מילה לפסיק או מגזים ברווח)
חפרתי על הבוקר, ועוד לך.

גם אני בדיוק ככה.

ואני מכירה מלא כאלה!!!! פעם שאלתי חברה למה היא לא שמה סימני פיסוק בהודעות שלה וענתה כי אין לה כוח. מאז אני לא עונה לשום הודעה שלה..אני מתקשרת. שונאת את הזלזול הזה!!! ררררר ולא חפרת..

flutter girl

New member
היתגעגעתי אליך אני מת עליך !!

אני מחכה כבר ליום שישי רוצה ליראות אותך מה קורה ממי את עסוקה ????? (( מסמך אנושי מזעזע. ))

למעלה