עילגות.

../images/Emo6.gif הוא היה חוטף סינון עצבני!

אין..אין כמו האקס. ידע עברית מצויין.. היה כיף לקרוא אותו. אין דברים כאלה.

flutter girl

New member
היו לי כאלה...

...ידידים. אני צריכה למצוא בחורים מזן יותר איכותי.

flutter girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

סליחה, אבל אני פנאטית. "עם" ו"אם" אני בעתיד זה עם א' - תמיד!... ואגב אני גם פנאטית לגבי האנגלית, אז תחשבו איזה קשה _לי_ למצוא את זה שאני אסתדר איתו...

למען האמת, לא קרה לי ../images/Emo13.gif

הגיוני שאני מסנן את חברי מאוד בקפידה, אבל מעולם לא קיבלתי מסרון עם שגיאות כתיב איומות. אני בהחלט מודה שמדובר ב turn off רציני למדי, אבל זה בעיקר כי, להוציא דיסלקטים ואנשים שעבורם עברית היא שפה שנייה, כתיבה עילגת מצביעה על עילגות באופן כללי. מישהי שלא יודעת להביע את עצמה, מאוד לא תסתדר איתי (ולהיפך). אה, ולגבי עניין הפיסוק שהוזכר כאן, אני מסכים לחלוטין, ולו רק כי אני זוכר את עצמי מקפיד בטירוף על סימני פיסוק כאשר מדובר בהודעה לאדם שחשוב לי.
שבת שלום ורוגע לכולם

Cobe Anan

New member
וולה בסה.

כימעט גרוA כמ1 כ5 הק*13ר*ם ה100צ2נ*ם וה0*מנ*ם wwמ*ם במק1ם 1Xת*1ת...

טושית18

New member
יש הרבה חב'רה מאוד חכמים עם שגיאות כתיב

שגיאות כתיב לא בהכרח מעידות על טיפשות או עילגות או כל דבר אחר בסגנון, יש אנשים שעקב דיסלקציה או איזושהי בעיה בזיכרון צילומים טועים בהגיית המילים וכותבים אותן על סמך שמיעה בעוד שאנשים ללא שגיאות כתיב "שולפים" את המידע מתוך הזיכרון הצילומי וכותבים ללא שגיאות. או שתתעלמי מהשגיאות ותחיי איתן בשלום, או שתנתקי. לדעתי זו סיבה שטותית לנתק קשר עם אדם.

exterior

New member
לא מדובר פה (לדעתי) על אנשים עם דיסגרפיות

למיניהן, אלא אנשים ללא הפרעות בכתיבה...

flutter girl

New member
מה שהsharon אמרה ../images/Emo3.gif

אף אחד לא מדבר פה על בנאדם עם ליקוי. אלא אנשים רגילים לחלוטין שהם פשוט עצלנים ולא אכפת להם מספיק. וזהו.

sweetdreams

New member
אוי, זה נורא..

ויותר נורא מזה, זה שגם לא משתמשים בסימני פיסוק, ואפילו לא בסימני שאלה!!!

למעלה