עיכוב הגעת חבילות

סיגלי75

New member
עיכוב הגעת חבילות

הזמנתי מנקסט שתי חבילות שתקועות בשבדיה מ 1.8.14, 18.7.14
בשירות לקוחות אומרים שיש בעייה עם משלוחים לישראל, עוד מישהי שמעה על כך?
דרך אגב התאכזבתי לגלות ששמלת השושבינות שהם מוכרים :
http://il.nextdirect.com/en/x54542s2#676591
היא בצבע אפרפר ולא לבן כמו בתמונה.

C H 4

New member
יש לי חבילה שלהם מתחילת אוגוסט

כתוב שהיא נשלחה משבדיה אבל זה בסטטוס הנ"ל כבר הרבה זמן.
אני חושבת שרוב העיכוב נובע מהדואר בארץ ולא מאצלם, לפחות זה הנסיון שלי. יכול להיות שמכיוון שזה משלוח עם מספר הוא מעוכב במכס? כי גם בפעם הקודמת שקניתי מחנות ששולחת עם מספר מעקב זה נתקע המון המון המון זמן.
בעבודה שמנו לב שהרבה דברים מחו"ל מתעכבים מאוד בגלל המלחמה והבלגן עם הטיסות. יכול להיות שזה מה שקרה גם הפעם.

לא הייתי מתייאשת באופן כללי

אבל קרה לי פיאסקו דומה עם נעלי ילדים, שאין סיכוי שמדדתי לא נכון.
&nbsp
לדעתי משהו שם במידות בעייתי, והיו עושים טוב אם היו לומדים מASOS, מבחינת הצגת המוצר (עוד לא קרה לי שטעיתי שם! וזה נדיר אצלי, וזה עוד בלי למדוד היקפים).
&nbsp
אם את מרוצה באופן כללי מהאיכות, הייתי מחזירה ומזמינה שוב, דמי המשלוח לא יקרים ואני מחשיבה את זה כשכר לימוד.

C H 4

New member
הגיעה החבילה שלי

חששתי עד מאוד להזמין מכנסיים באינטרנט כי חשבתי שזה מסובך מידי. אזרתי אומץ ומדדתי את עצמי, ליתר ביטחון מדדתי גם זוג מכנסיים שלי והזמנתי. המידה נכונה, הלקוחה מבואסת. מכנסיים אחד הם ממש לא מה שציפיתי לו, בד שאינו ג'ינס, גזרה אולטרא גבוהה.. לצערי הם הגיעו עם מדבקת החזרה די מפורקת שזה מעצבן. אשלח כך ונראה מה יהיה.
המכנסיים השניים בסדר אבל לא יותר. לא בטוחה אם בחנות הייתי קונה אותם, כניראה שתלוי בלחץ שהיה לי באותה עת במחלקת הג'ינסים. קניתי גזרה שאני קונה הרבה, מידה נכונה אבל משהו בפרופורציות של הרגליים לא נכון והמכנסיים רחבים מידי בירך (בד סטרץ'). בקיצור, ל100 ש"ח הם בסדר לא אחזיר. אבל גם לא אקנה יותר מכנסיים אונליין.
וזה מחזק את ההשערה שלי לגבי נעליים- שם אני אפילו יותר בעייתית מאשר במכנסיים. יש דברים שחייבים למדוד לפני שקונים.

sheffys1

New member
באסוש

אבל...
א. את יכולה להדפיס לעצמך מדבקת החזרה חדשה מהחשבון שלך באסוס (וכאן אני מתפרעת ומניחה מראש שמשם הם באו)
ב. הייתי מחזירה גם את השניים. בגלל שזה כ"כ קל, ואותם 100 שקלים יכולים לשמש אותך לקנות משהו שישמח אותך
ג. לא הייתי מתייאשת just yet. אולי לא הייתי מנסה שוב בקרוב, אבל כן הייתי מנסה אם הייתי רואה משהו שפתאום כן מאוד קורץ לי.

C H 4

New member
מנקסט ולכן הגבתי כאן לידע את סיגלי שאולי גם שלה כבר כאן

המכנסיים האלו מאוד קרצו לי ולכן קניתי. מאוד קשה למצוא בארץ לא סקיני/ישר. אני מאוד אוהבת את הboot cut ולכן אחרי שבחנתי כל פרט אפשרי על המכנסיים הייתי בטוחה שיצא בול. שניהם לא נראים כמו boot cut אבל אחד מהם נראה בסדר למדי. אני מניחה שאמדוד אותו שוב מחר ואז אחליט.
וכאן שאלה לגבי החזרות לנקסט- משום מה הם נשלחו ב2 חבילות שונות שהוזמנו, שולמו והגיעו ביחד. גם יש לי 2 מדבקות החזרה. אני צריכה להשתמש בשתיהן?אפשר פשוט להשתמש באחת מהן עבור 2 המכנסיים?

sheffys1

New member
לא מנסיון אישי, אבל ההגיון שלי אומר...

שאם שתי מדבקות ההחזרה הן זהות, אחת תספיק (בין אם את מחזירה פריט אחד או שניים)

C H 4

New member
הן לא. יש עליהן ברקודים עוקבים.

אשאל באתר וזהו

C H 4

New member
תודה על הנסיון

וגם על העיצות והתגובה המהירה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

התשובה היא כן, אפשר

את יכולה להחזיר יחד פריטים מכמה חבילות שנשלחו יחד. את כל טפסי ההחזרה תשימי בתוך החבילה שאת שולחת, ותדביקי עליה אחת מהמדבקות, לא חשוב איזה. הם יתייחסו לברקוד בטפסי ההחזרה. זה נכון לגבי נקסט וגם לגבי אסוס.

סיגלי75

New member
תודה, ראיתי באתר שהגיעו כל החבילות מנקסט ביחד

דרך אגב , יש להם שירות לקוחות מעולה גם בטלפון, הם עונים 24 שעות:
1809213016

ענבל מ

New member
לגבי הזמנות מכנסים אונליין...

לא הייתי מתייאשת ישר.
אני תמיד סברתי שנורא קשה לי למצוא או לקנות מכנסים, ותיארתי לעצמי שיהיה עוד יותר קשה לקנות אונליין.
לפעמים זה עניין של מזל... את הזוגות המוצלחים ביותר שלי קניתי אונליין (והיסטוריית ההזמנות שלי לא מפוארת כלל וכלל, אני לא מזמינה המון)

טובה53

New member
כדאי לתקן

להצר בברך את המכנסים - זה פשוט מאוד.
אולי יש סרטוני יוטיוב שמסבירים איך לעשות זאת בעצמך.

לגבי המדבקה

גם אלי הגיעה חבילה והמדבקה היתה דבוקה לשקית. כתבתי להם שזה מה שקרה, העתקתי את כל הפרטים מהאימייל ושלחתי כך. לא היתה שום בעיה.
לגבי מכנסיים, מאוד מבינה אותך, אני לא מצליחה לקנות מכנסיים גם בחנויות רגילות:)

יש עיכוב עצבני ביותר

בין ה 20 ל 25 לא היו טיסות... גם אני מחכה למשהו מה 17.7... עכשיו הגיע פתק מהדואר - מקווה מאוד שזה זה!!!

והיום הגיעה לי החבילה מה 22.7, אבל זו מה 17.7 - אינה.

למרבה המזל, דווקא זו שהגיעה היא החשובה יותר (קטנה מאוד - פריט אחד. כובע צמר של צב הנינג'ה הכחול, שבכורי אוהב הכי
).

למעלה