עייפתי?
אני לא יודעת אם זה הגיל, אני לא יודעת אם זה פשוט כמות הזמן שאני מתמודדת עם זה אבל אין ספק שאני-מלפני-6-שנים ואני-של-היום הן שתי בחורות שונות, שמגיבות שונה, וחושבות שונה על כל עניין המשיכה המינית.
חשבתי על זה בעקבות עוד יציאה מהארון בפני חברה רנדומלית, הקלילות החסרת חשיבות שאני עושה את זה היום, שכמיטב המסורת גוררת תגובות ביפוביות כאלה או אחרות, שגוררות איזשהו טיעון מוכן מראש משלי שמשכנע את הצד השני\הצד השני מתקפל כי אין לאף אחד באמת כוח להתווכח על נושא שברור מאוד רגיש.
אז החלטתי למנות דברים שהשתנו אצלי -
1. אני מבולבלת!
אני-מלפני-6-שנים - אני לא נמשכת היום לבנים! אולי אני לסבית?!
אני-של-היום - פחחחח מחר תמשכי ליצור אחר, לא משעמם אף פעם.
2. הגדרות
אני-מלפני-6-שנים - אני חייבת להחליט מה אני ומי אני. אני צריכה שם בשביל זה. אני אגדיר את עצמי כבי-סקסואלית
אני-של-היום - למי אכפת? שכל אחד יעשה מה שבא לו, למה צריך לתת לזה שם? אני לא ביסקסואלית, אני-אני.
3. יציאה מהארון
אני-מלפני-6-שנים - "יעל אני צריכה לספר לך משהו, אני כבר יודעת את זה כמה זמן... אני... אממממ... אני נמשכת גם לבנות!"
אני-של-היום - "אה כן, אני גם בקטע של בנות, עניין ישן. מה אוכלים?"
4. ביפוביה
אני-מלפני-6-שנים - איפה הרובה שלי? יא חתיכת ביפוב!
אני-של-היום - שיהיה, למי יש כוח להתווכח בכלל, מטומטמים לא משכילים ישארו כאלה.
5. בחירה VS מולד
אני-מלפני-6-שנים - זו לא בחירה!
אני-של-היום - מה אתם דוחפים את האף? ואם מישהו כן בוחר להיות הומו, זה עניינך?
אני לא יודעת איזו גישה יותר טובה, לא בטוחה שהייתי רוצה לחזור אחורה. איך השתנו פני הדברים בשבילכם?
אני לא יודעת אם זה הגיל, אני לא יודעת אם זה פשוט כמות הזמן שאני מתמודדת עם זה אבל אין ספק שאני-מלפני-6-שנים ואני-של-היום הן שתי בחורות שונות, שמגיבות שונה, וחושבות שונה על כל עניין המשיכה המינית.
חשבתי על זה בעקבות עוד יציאה מהארון בפני חברה רנדומלית, הקלילות החסרת חשיבות שאני עושה את זה היום, שכמיטב המסורת גוררת תגובות ביפוביות כאלה או אחרות, שגוררות איזשהו טיעון מוכן מראש משלי שמשכנע את הצד השני\הצד השני מתקפל כי אין לאף אחד באמת כוח להתווכח על נושא שברור מאוד רגיש.
אז החלטתי למנות דברים שהשתנו אצלי -
1. אני מבולבלת!
אני-מלפני-6-שנים - אני לא נמשכת היום לבנים! אולי אני לסבית?!
אני-של-היום - פחחחח מחר תמשכי ליצור אחר, לא משעמם אף פעם.
2. הגדרות
אני-מלפני-6-שנים - אני חייבת להחליט מה אני ומי אני. אני צריכה שם בשביל זה. אני אגדיר את עצמי כבי-סקסואלית
אני-של-היום - למי אכפת? שכל אחד יעשה מה שבא לו, למה צריך לתת לזה שם? אני לא ביסקסואלית, אני-אני.
3. יציאה מהארון
אני-מלפני-6-שנים - "יעל אני צריכה לספר לך משהו, אני כבר יודעת את זה כמה זמן... אני... אממממ... אני נמשכת גם לבנות!"
אני-של-היום - "אה כן, אני גם בקטע של בנות, עניין ישן. מה אוכלים?"
4. ביפוביה
אני-מלפני-6-שנים - איפה הרובה שלי? יא חתיכת ביפוב!
אני-של-היום - שיהיה, למי יש כוח להתווכח בכלל, מטומטמים לא משכילים ישארו כאלה.
5. בחירה VS מולד
אני-מלפני-6-שנים - זו לא בחירה!
אני-של-היום - מה אתם דוחפים את האף? ואם מישהו כן בוחר להיות הומו, זה עניינך?
אני לא יודעת איזו גישה יותר טובה, לא בטוחה שהייתי רוצה לחזור אחורה. איך השתנו פני הדברים בשבילכם?