עייפתי

ניקו 45

New member
עייפתי ../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

עייפתי עייפתי מנדוד הארץ כולה , במעלה ההר כל שביל ואורכה , כל היום והליל עד השמש העולה , שאלתי כל נפש, על זו העלמה. היינו צעירים אוהבים וחולמים, מימשנו יחד בוסר העלומים . הייתי לה ולי היתה ,וביחד שלמים, לא חטאנו חטאים, נערים טהורים . כזו יפה ותמימה אהבת נעורים. גופינו החם והרך ,זה בזו שזורים, לאור הירח שרנו שירים . הבטחתי לה הבטחה גדולה, לכשאשוב מהקרב אהיה לה, מימשנו אהבתנו כל הלילה, עם עלות השחר נשקתי לה , שאשוב במהרה רק ייחלה , ולשדה הקרב מיהרתי בבהלה . שבתי משם עייף אך שלם , חברתה הטובה ,פני לנחם. אמרה לי כך : אל תיבהל , אותה לא תראה ואין רחם . כל דרך ,משעול וגיא חיפשתיה , כל אבן וסלע,הפכתי על פיה , כל עיר וכפר ללא לאות שאלתיה, ידיי אלו השתיים לשמיים, הנפתיה, כואב עייף ועצוב , ולא מצאתיה , פני ריקם ללא צלחה ,איכזבתיה. אומרים לי כך החברים : שאביה לקחה ממני, לעולמים. אם תראוה כך סתם מהלכת ? ביום אביבי או בימי שלכת , ספרו, גלו לה אודותי , הראו לה עיקבותי . שאי שם בהרי הגליל, נמצא אדם שבפיו חליל . ששנים יושב שם וממתין, לאות משמיים שאותו יבין. ספרו לה ששיערו הלבין, אך ליבו כתמיד מרנין.
ציטוט משירו של דני ליטני , סיפור בדלת : ... היא היתה כל מה שרציתי, היא היתה כל מה שאי פעם חלמתי עליו, היא היתה כל מה שלא היה לי ...

מי היא העלמה?../images/Emo7.gif

הוי הלב כואב על האהבה שנקטעה
אתה לחמת בקרב להגן על ארצך
והאהבה ממך חמקה לדרכה
הלוואי שתשוב את פניך לגלות
ואושר גדול יבוא לחייך

ניקו 45

New member
אכתוב...../images/Emo63.gif

נסיכתי , תודה . אכתוב את סיפור המקרה והמעשה כסיפור קצר .בהרחבה ועם כל הפרטים. יהיה מעניין ומרתק , מבטיח אני . ואולי היא תקרא כאן ותתגלה אלי לאחר 25 שנה , אולי????

טאKילה

New member
ניקו..כתיבה מדהימה..../images/Emo127.gif../images/Emo39.gif

היא היתה כל מה שרצית היא היתה כל מה שלא היה לך היא לך כיסופים וחלום..עצוב..

חן (*_*)

New member
ניקו ../images/Emo24.gifמדהים!.......

שירך הכואב לא הותיר לי ברירה, אלא לחרוג משתיקתי, ולהוסיף ברשותך קטע כאוב משלי- בועת האשליות כחלום טוב שחלמנו מרפדת היא את ימינו מעגלת את זווית המציאות ומדי תתפקע אחת באלפי נצנוצי כוכבים תופענה רבות באחת זוהרות כנחיל דבורים החיים-כבועת רסס אחריה הלכתי כעיוור בלי הסס לאשליית האהבה, את תום ליבי נתתי מול חזיון שקיעתה תדעך גם נפשי דבר לא נותר בי אלא לחזות במותה גם אם תמצאני אהבה חדשה צנופה בפינתי כאישה מוכה ממתינה........ למכה הבאה- כי הבועה- התפוגגה..........

ניקו 45

New member
חן ,...תענוג../images/Emo140.gif

תענוג שוב לקרוא את כתיבתך הנהדרת . שתיקתך , לא מתקבלת . רשותי???לעד מותרת . כתיבתך ...נהדרת . מילותייך ..כאדרת . כאבי , אשאיר לאחרת, ואת חן , משוררת, שבת שלום חן

חן (*_*)

New member
ואכן צדקתי-רק אתה פתחת ../images/Emo66.gif

הוא שאמרתי. אולי לא פייר מצידי כך להחביא את השיר, אך כאמור, מי שלא פותח הודעות, לא יכול להינות או לסבול מתוכנן. שבת שלום לך ניקו ידידי, ותודה על המחמאות והתמיכה.

טאKילה

New member
חן ומה הסיבה להודעה שכזו???

מצוטט מהודעתך לניקו.. שירך הכואב לא הותיר לי ברירה, אלא לחרוג משתיקתי, ולהוסיף ברשותך קטע כאוב משלי- למה לחרוג משתיקתך?? למה להתעלם מכל יחס שהיה מופנה אליך?? ומה הסיבות לטעונים שנשמעים כעוסים??? התקבלת בברכות מקצה לקצה,, איפה טעינו??או איפה טעיתי??או מי טעה??? שבת שלום..

היי קצת אופטמיות

שת שלום תני לנו קצת זמן ,כן קוראים אותך גם הכותבים הקבועים לא תמיד קוראים אותם היצירה היא צורך , ופה יש במה למי שרוצה כתבי ונקרא גם אותך

nadirr

New member
../images/Emo45.gif

ניקו בגללך באתי לבקר בפורום הזה ולאחר שראיתי עייפתי התאהבתי. ואיך אומרים באתי למקום אהבתי מה שקראתי ובמקום הזה נתקעתי .

ניקו ../images/Emo23.gif

עדיין לא עייפתי מלהחמיא לך. לדעתי הסיפור כבר סופר כאן ואפילו בכשרון רב. כתיבתך נהדרת. היא כיין המשתבח עם הזמן שחולף. וכידוע, הזמן משביח רק יין משובח כל היתר סתם מחמיצים.

ניקו 45

New member
מייה האחת והיחידה ../images/Emo140.gif

כשמך כן את ...אחת ויחידה . סיפור זה לא סופר עדיין בשום מקום . וכפי שהבטחתי אספרו , סיפור מעניין עד מאוד . זו הזדמנות להודות לך על כל התגובות האוהדות והמפרגנות . תודה לך , מייה האחת והיחידה .
השיר הבא מוקדש עם המון הערכה אלייך מייה HONEY

or1

New member
והדרך מתמשכת ...

והדרך מתמשכת במשעול החיים צליל חליל בוקע ניגון געגועים שוב זורחת שמש, מבשרת יום חדש. זיכרון ליל אמש לא מש. העלמה בגרה, הפכה אישה. שיערה שהתבדר ברוח נאסף לצמה בלבה חרות על לוח זיכרון האהבה. יום רודף יום רצף אירועים והדרך מתמשכת במשעול החיים כצל מְלֻוָּה באהבת הנעורים שאבדה. OR1

ניקו 45

New member
ברוכה הבאה אור,../images/Emo140.gif

זה עתה הגעת מהדרך יגעת שיר מקסים חרזת, עיניי עינגת. בואי שבי עימנו, חבורה חביבה אנו, זמננו תנעימי לנו, והקפה ...עלינו.

or1

New member
ברוכים הנמצאים ../images/Emo13.gif

בין שבילי הפרדס טיילתי פה ושם קראתי וכאן .. אהבתי יפה החדר בעיני חביבים הדיירים
על קבלת הפנים
מאחלת לכולם ערב נעים OR1

למעלה