עייפה מקלישאות

רגע... ואם מחבק ומנשק

ומפנק במיטה ומתאמץ לראות אותך...זה אוהב? 'צטערת...אותי זה לא ישכנע... זה מראה התלהבות של השלב הראשון ביחסים, להתלהבות אני לא קוראת אהבה.

קשה לי עם הגדרה מדוייקת

כשמישהו איתי ולצידי כשאני צריכה אותו ונותן לי מרחב בו זמנית, כשכיף לדבר איתו וכיף לשתוק איתו, כשהוא מתמודד עם מצבי רוח וקיטורים ודמעות, כשהוא לוקח אחריות ולא בורח מקשיים, כשהוא איתי גם אם לא על ידי... כשהוא מכין ארוחת ערב בלי להגיד ובלי לשאול אם אני מתעכבת בעבודה, כשהוא מסתפק בנשיקת לילה טוב אם אני מרגישה רע, כשהוא שורד ארוחה משפחתית אצל אמא שלי... כשהוא חבר הכי טוב שלי... כשהוא שלי...ואני יודעת את זה תמיד... הוא אוהב.

felka

New member
הנה צדיקה ... מסכים איתך ב1000%

התלהבות יכולה להצביע על אהבה אבל לא מחייבת.

aviavram

New member
בהחלט אהבה יש -

אהבה לסקס אהבה לאישה אהבה לאוכל שהיא מכינה אהבה לכאבי הראש שלה כל פעם שבא לה סקס המון אהבות השאלה רק מי מהן מצאת

felka

New member
טוב, אני אנסה להיות פחות רציני הפעם

משאת מתארת זה חוסר יכולת להביא את הרגש או אי רצון במקרה של חוסר קליקה. נגלה לך סוד... יש אנשים עם אהבה גדולה בלב ואף אחד לא יודע על זה.... בגלל זה תקשורת היא הדבר החשוב ביחסים וגם בהתחלה .

aviavram

New member
תלוי רק בסקס ובשחרור האנרגיות

יש שקוראים לזה הרפיה ולא מבינים את פקידה סקס טוב ונשארים בתפוז הראשון עד העוגה הראשונה סקס רע וישר התפוזיה השניה

felka

New member
אבי אתנ ממש עובד על צד החיובי שלך

תמשיך.... מקשיב להרצאות ...

aviavram

New member
להרצאה הבאה לוקח אותך איתי לדברי הפרופסור אתה

וכולנו חולים הפלאק בעורקים מתחיל להצטבר בגיל 6 אם לא בצעת טיפול מונע 10 אלף מאז מצבך מתדרדר והאמת אצל כולנו סחוג מעולה לנקיון הצינורות והסתימות

אל תפסלי מראש

אם תגיעי בגישה שלילית, זה מה שיקרה הכל תלוי באיזה שלב של ההכרות הדבר נאמר ושוב-אל תפסלי מראש, תני לזה עוד זמן זו דעתי :)

aviavram

New member
ואני עייף מעיפות

אבל בינינו לפני כמה זמן פגשתי משהיא יאללה לא להכנס ללחץ ידעתי שאני יהיה גמור באותו יום אבל היא באה מכל כך רחוק ולא היה לי ננעים הרגשתי נחס בגלל העיפות והיא בסוף אמרה שהיה סביר רק כעסה עלי שבחצות שלחתי אותה הביתה בבעיטה בישבן ואני הבטחתי עד הבוקר אז אני עייף מעייפות והפעם זה אני עיייייייייף לא מבטיח יותר

למעלה