עייפה מקלישאות

קיפולים

New member
עייפה מקלישאות

לפעמים אני מעדיפה להיות לבד. בחיי. אין לי כוח לשמוע את הקלישאות החבוטות האלה שהן מנת חלקו של כל מי שיוצא לדייטים. אבל אתמול היה שיא - "אני חושב שאני מתאהב בך", כך הוא אמר לי. ואני רואה מולי עיניים ריקות שרק תוהות מהי הדרך הקצרה ביותר למיטה שלי. אוף!

felka

New member
ונגיד שהוא באמת מתאהב בך????

אז מה??? ומה לא טוב במיטה? את לא נמשכת אליו? אז תגידי לו ביי או תהפכי אותו לידיד טוב (אם הוא שווה את זה). אם את מדברת על קלישאות: כל אחד מאתנו לומד את הדרכי התקשורת מניסיון... מה לעשות לא מלמדים בבית ספר... וניסיון הוא דבר איחודי לכל אחד. מעניין הוא גרוש? מניסיון שלי יש אנשים עם לב פתוח שמסוגלים להתאהב בתוך כמה פגישות ויש אלו שבונים חומות ואז אני בתור בן זוג פוטנציאלי חייב לעבור את כל הקירות בשביל להגיע ללב. אני נמצא דרך אגב במצב דומה... אני נפגש עם בחורה שבנתה חומות ואני אמור עכשיו לעבור.... לי נראה ותסלחי לי כי אני לא מכיר אותך אישית, שאת או לא פנוי לקשר רגשי עדיין או שאין קליק... אז את צריכה ידידים/יזיזים (לפי בחירה) ולא זוגיות. בהצלחה לך!!!

aviavram

New member
תסביר לה גבר שבן 2 נקודות עובר רק קו ישר אחד

ולא נעליים זאת אקסיומה רוצה למיטה לכי למיטה רוצה משהוא לידך במיטה לכי לדייט את לא יכולה ללכת בלי ולהרגיש עם

ומה את מרגישה אליו?....../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif?

הרי הכל תלוי מה את בכלל מרגישה אליו? הוא בכלל בכיוון שלך? אז מה בעצם הפריע - שהוא נראה שמשקר ומחרטט!(מקשקש) ששאת רוצה האותו וזה מעצבן אותך שיכול להיות שהוא רק רוצה למיטה? שאת רוצה אותו למיטה ומעצבן שהוא אומר דברים "מיותרים"? טוב..מעניין לשמוע..

aviavram

New member
לפי הדברים כלום דחייה ממוגנטת

כמו שני קטבים נגדיים במגנט

../images/Emo4.gif

אותי גם מרגיז שבמהלך פגישה הבן אדם שמולי מרשה לעצמו להגיד כל מיני דברים שאני בספק אם היה אומר לחברים שלו (ועוד יותר מרגיז אותי שאני לא מצליחה לזהות את הטיפוסים מראש
). תגידי, יותר טוב כל אלה שבכרטיסים שלהם באתרי ההכרויות הם כותבים שהם רגישים ורומנטיים????? תעשו לי טובה

aviavram

New member
יש לי רעיון - אנחנו נלך עם כרטיס תורם על כיס

תורם נשמה כליה אהבה ריאות סקס ECT......... הולך ?

aviavram

New member
כן אני חתול

אומרים שלחתול הרבה נשמות טפו טפו טפו אפילו היום זה עבד כבוד השופטת

אני כרגע לא עושה דייטים..אין לי חשק לזה אבל

מתחילה להפנים שזו כמעט הדרך היחידה להכיר. כי אני לא בליינית. בכלל לא. ואני רוצה זוגיות. לא רוצה להישאר לבד למרות שזה נעים לפעמים אבל אני מפחדת להתמכר לזה ואז מה? לא יהיו לי עוד ילדים? ולבן שלי לא יהיו עוד אחים? אז יקירתי, זה המשחק שצריך לשחק. ואני מתכוונת "לחזור" לאינטרנט. לא באמוק אבל לנסות. ולדעתי אם לא עושים את זה בקצב היסטרי אז פחות מתעייפים. אני כבר מזמן לא גלשתי אז יש לי עכשיו כוח לעוד דייט או שניים. והלוואי שאלוהים ישלח לי ת'נפש התאומה שלי כמה שיותר מהררררררררר והלוואי לכולכם.

felka

New member
אין סכנה בלהיתמכר ללבד, אבל

אכן זה לא מקדם לעבר זוגיות. מצד שני אמרת שאת לא בליינית ... איפה את מתכוונת לפגוש את הנפש התאומה ... בפרק ???? אם את הולכת להשתמש באינטרנר אזי המקומות יהיו פאבים ובתי קפה... בליינות נטו אני די סיימתי עם האנטרנט בגלל כמה סיבות (כמובן אם ארצה נחזור לשם, אבל לא כרגע): 1. זה גוזל הרבה מאוד זמן... 2. הפרופילים מכילים את משרוצים שיידעו ולא משאנו באמת. 3. המדיה היחידה בשביל לבחור היא תמונות. 4. אני מאמין שזה פשוט יבוא עלי ולא מתוך חיפוש. 5. שתולות - נמעסתן... למה הלוואי - ה' בטוח ישלח לכולנו את הנפש רק בזמן שאנו נהיה מוכנים לקבל אותה...

../images/Emo13.gif כן, אני מקווה שאפגוש אותו בפארק/בסופרמרקט

למה לא? ואגב בליינות, התכוונתי שאני לא יוצאת לבלות עם חברים כי האמת היא שאין כ"כ עם מי. נשואים וכאלה. אז עד שאפגוש אותו בסופר אני בינתיים אנסה באינטרנט. בקטנה, כי אני לא הכי בנויה לזה ועושה את זה די בכוח. ואלוהים יכול כבר לשלוח לי כי אני לגמרי מוכנה.

aviavram

New member
בפארק ? בסופרמרקט ? תפגשי את אוהבי הכלבים

את רוצה כלב חתול או בן זוג אלה נמצאים במקומות של החיים בסופר הם קונים חיתולים לנדוניה ? אולי

aviavram

New member
יש סכנה קשה לפתע

כל דבר חיצוני מהווה איום לא רוצה אף אחת שתשבש לי את סדר העתונים הן כולן רוצות טבעת אחר כך הן שולחות אותך לטבוע בדרך ילדים משום כך כדי שלא תתחיל להזות עם הפטריות והלבדיות אל תוותר איש הלחם על עצמיותך וזוגתיותך ומי שרוצה שינסה להגיד שזה שטויות

אני מזדהה איתך לגמרי.........

קורה לי עכשיו שאני יושבת לי ומתפרשת בערב על הספה ולרגעים עוברים בי מחשבות וכמיהה כמובן כבר לזוגיות ומישהו אוהב ונעים שיישב שם לידי.... אבל באותם רגעים מתגנבת גם המחשבה שנוח לי לא לתת חשבון עכישו לאף אחד1 לפחות ברגעים האלה! וחשש שאולי אם יהיה שם מישהו....אולי ארגיש שחבל שאני לא לבד? לא יודעת.......רוצה ולא רוצה גם יחד... לפחות לעכישו קשה לי לחשוב על להיכנס לאתרי היכרויות.....

נועה

קשה לי להבין מה זה לתת חשבון אם הבן זוג שואל שאלות כמו איפה איך למה זה אולי התעניינות גרידה? ואתרי הכרויות זה ממש לא זה שם מחפשים את העכשיו את הרגע לא יותר..

לא מסכימה עם דעתך על אתרי הכרויות כי יודעת על

כמה וכמה שהתחתנו משם . תחשבו שכמו שאני , נועה ואתה יושבים בבית וכמהים לקשר רציני יש עוד כמה כמונו ויש סיכוי שניפול דווקא עליהם.ובגלל זה אני מתכוונת לנסות שם קצת. אופטימיות ,חברים,אופטימיות

יוווווווו אנחנו יכולות לשבת ביחד.....

ציטוט מדוייק של רגשותי - "קורה לי עכשיו שאני יושבת לי ומתפרשת בערב על הספה ולרגעים עוברים בי מחשבות וכמיהה כמובן כבר לזוגיות ומישהו אוהב ונעים שיישב שם לידי.... אבל באותם רגעים מתגנבת גם המחשבה שנוח לי לא לתת חשבון עכישו לאף אחד" איזו דילמה הא? את יודעת שברגעים הארורים האלה אני מתחילה לחשוב שאולי הייתי צריכה להישאר עם בעלי, לספוג עוד קצת , להביא עוד ילד ואז להשתחרר סופית ולשבת לי בנחת לבד עד שיבוא האביר ........ויש לי סבלנות מחשבה איומה? לא יודעת.בכל מקרה TOO LATE

למעלה