עייפה מבכי וכאב

chenby

New member
הבנתי

אבל נראה לי שלהציב תנאים אם אתה אז... לא באמת עושה טוב לזוגיות או אהבה. איך אומרים - אהבה שתלויה בדבר בטלה האהבה. נכון שצריך לטפל וצריך תקשורת כמו שצריך ואם זו מערכת יחסים שהסתיימה אז לדעת גם איך להיפרד. אבל בידיעה שעשיתי את ההכי טוב שלי, עם רצון טוב וכוונות לשפר. לאיים או להציב תנאים, בדרך כלל מביא תוצאות הפוכות. חבל. צריך להיות חכמים.

גארוטה

New member
בא לך להסביר

את עצמך קצת יותר? בואי נאמר שמהמעט שאת מתארת יש לך זוגיות די נורמלית. יש רגעים ממש כייפים ויש גם ימים שפחות, את מתה עליו אבל אחרי ויכוח/מריבה את לא סובלת אותו. עד כאן הכל נורמלי, מלבד השימוש שלו בקללות, שגם זה כשלעצמו הפך להיות 'נורמלי' אצל לא מעט זוגות, אז אולי אם תפרטי קצת יותר ותספרי לדוגמא מה גורם ל"נפילה", אם יש לך או אין לך חלק בה ולמה את מתכוונת כשאת כותבת "הנישואים שלי ממש לא עלו יפה", יהיה יותר קל לתת חוות דעת.

nirity1

New member
אני מרגישה שאני מבינה אותך

נראה לי שאת מואהבת יותר ברעיון של להיות נשואה מאשר שאת מואהבת בו.תגידי לי בכנות , הרגעים היפים קורים בינכם או שזה קשור לילד ? את נמצאת עם משהו שלא צפוי - עלול להתפרץ עליך בכל זמן. את פוחדת ממנו ופוחדת להיות לבד. ככה לפחות זה עולה לי מהודעה שלך.ממליצה לך לפנות ליעוץ. אם הוא לא רוצה ללכת, תלכי לבד...

שחור39

New member
עייפה מבכי וכאב

שלום לך ניכר שאת מתלבטת זוגיות דורשת עבודה המשמעות היא לעבוד עליה יציאה מהמערכת הזוגית היא תחנה סופית לפי דברייך טרם הגעתם לתחנה הסופית יש בך אהבה כל הייתר תירוצים" בגלל הילד" "לבד" הצעתי לך: לעולם לא להסכים שיקלל ויפגע כשהוא מתנהג כך באופן מיידי קחי את דברייך ואת הילד וצאי מהבית למספר לילות פעם אחר פעם הוא יבין את המסר ואת זה שאת לא מובנת מאליה ילמד לכבד ולדבר במקביל את חייבת "לקחת אותו באוזן" לטיפול זוגי- אפילו שייסרב לפנות אל רבו שידבר אל ליבו- לא להשאיר את הקושי בבטו לדבר עם משפחה וחברות לבצע סנקציות ישירות בעקבות התנהגות בלתי ראויה מצדו אין יחסים אין ארוחה חמה אין כביסה- העברת מסר אין כבוד אין אהבה רק אהבה מביאה אהבה

מריוס זכריה

Member
מנהל
מסכים עם חן

לכי לייעוץ בתוך הקהילה שלך. הנושא של זוגיות דורש הרבה לימוד והתמודדות. האינסטינקט שעבד פעם כבר לא כל כך עובד היום, בעולם המודרני. הרבה אנשים מתנגדים לרעיון הזה, אבל מה לעשות, העובדות מדברות בעד עצמן. אותו דבר, אגב, נכון גם לגבי הורות. בשני הנושאים צריך לרכוש כלים. אז תתחילי את, כי אם לא, גם גירושין לא יפתרו את הבעיה. נישואין שניים לא הופכים אוטומטית לטובים יותר מהראשונים, אם לא לומדים מהם לימוד של ממש. לבחור מישהו אחר זה לא מספיק.

joyseek21

New member
תעבדי על העצמה של הביטחון שלך

ותתעמתי לאחר מכן מולו , הטיחי בו את האמת ותיהיי חזקה, דברי גלויות ושיפכי הכל אם הוא ישפר צעדיו יישר כוח, אם לא, תחשבי אם עדיף לך בלעדיו \עם מישהו אחר..

את יותר אוהבת או תלויה?

אם את יכולה להתמקד ברגעים היפים, ולהתנתק ברגעים הפחות יפים - אשריך. כבר אמרו לפני שהדרך להצליח בנישואין היא לפתח עיוורון סלקטיבי. חשוב מאד שתפתחי את עצמך, כישות נפרדת. זה יעזור לך. יתכן שיש קרבת יתר ביניכם. צריך מרחב. לגבי הילד - מבינה אותך אבל אם הוא חשוף למתחים ואלימות משמעותיים, אז יתכן שיטב לו בלי החשיפה הזו. לגבי הלבד - הכל יחסי. תלוי כמה רע ביחד.

seelinewoman

New member
הרי לך קישור ל"בת מלך" - ארגון שמסייע לחרדיות

http://www.batmelech.org/recommendations.html את לא חייבת להגיע למצב של אישה מוכה, אבל שם יעזרו לך להתנהל ותקבלי ייעוץ. אם תיתקלי בבעיה גם שם - אל תוותרי. המשיכי לשאול ולחפש.

למעלה