עייסק , יש היום? + תובנה?

donslam

New member
לא...

אני מתכוון לויכוחים שלא קשורים למוזיקה שחורה וממלאים את הפורום במה שהוא לא צריך להיות מלא בו......ולא הבנתי את המדבר לעצמך?

hermoni

New member
מתו שני רבינים

או כדברי אוהדי בית"ר :דליה רבין יתומה!!! :)

Dr.Drek

New member
סוף פסוק!

שלום רב אנשים. לאחר קריאת 22 התגובות מעל, הבנתי איזו טעות עשיתי בפתיחת נושא שכזה... אולם במחשבה שנייה, אני לא חושב שזה מעל לפורום הזה. ויכוחים שכאלו שהם א-פוליטיים, אלא קשורים להווי שלנו מחוץ לפורום, אז כן, למה לא? רק צריך טיפה בגרות, טיפה לחשוב, וטיפה סבלנות וסובלנות. בכל מקרה מספר תגובות לסיום הפרשה. 1.היה לי עצוב מאוד לשמוע כי כמה מכם (אהלן חרמוני, זמן רב...) אינם מבינים את המשמעות של היום הזה, ומה שהיה לפני 7 שנים. וזאת ע"י עצם ההשוואה בכמות (שהיא משל עצמה אבסורדית וגורמת לבכי). לכל אחד מימי הזיכרון משמעות אחרת לגמרי. וכדאי שאולי תקראו קצת לגבי הרצח, ולגבי רבין בכלל. 2.עצוב לי לראות כי ביום שאמור להיות לפחות איזהשהוא סמל לדי לאלימות, ממשיכה פה אלימות מילולית אחד כלפי השני אפילו לגבי הנושא הזה... 3.רציתי לקבל תגובות מכם לגבי המוסר הכפול באמצעי התקשורת אבל לא ממש התייחסתם לזה, אלא נגעתם בדברים אחרים... ולכן.. אסיים את העניין. תודה. Word. אמיר.

hermoni

New member
באמת שנים שלא דיברנו

ואיך תמיד מדביקים עליי סטיגמה של שונא רבין??? אני לא צוחק על רבין אני מכבד את היום אני לא חושב שהוא היה מנהיג גדול ונוצר ממנו מיתוס גדול מדי אבל אני יכבד את היום ראבק!!!

למעלה