עייסק , יש היום? + תובנה?

Dr.Drek

New member
עייסק , יש היום? + תובנה?

אהלן. לאור יום השנה ה 7 להירצחו של יצחק רבין ז"ל, האם תהיה היום תוכנית? אגב - אם כבר העלתי את העניין. היום היה ממש ממש מוזר בכל אמצעי התקשורת... בטלוויזיה, הכל רגיל רגיל רגיל... חברים, Simpsons, דריה, ושום דבר לא השתנה... לעומת זאת , ב 21:30 בערוץ 1 יש תוכנית מיוחדת על שירים לרבין בעוד שבערוץ 2 - רק בישראל ההתוכנית הראשונה.... ???? אבסורד ? אוקסימורון??? ברדיו, התחנות משדרות מוזיקה לכאורה שקטה... בעוד ב 99FM שמנסים להיות איכשהו גם שקטים, מעיפים ביטים מטורפים מדי פעם... מישהו מוכן להסביר לי למה אין סדר בעניין? למה הכל פרוץ והרשות נתונה? למה זה עובר בחוואה? למה הישראליות והחוואה כל הזמן חוזר אלינו? יום אבל לאומי הוא יום אבל. האם היינו רוצים לראות ביום הזיכרון לשואה או לחיילים גם חוואה שכזו??? אין שום הבדל בין הימים, אם כן, למה יש כזו זילות של היום??? אמיר. נ.ב. אני יודע, אני יודע, אין שום קשר להיפהופ, אבל כן , מה לעשות. הייתי חייב להתבטא איפשהוא.

RunNGun

New member
לא יודע אם יש עסק, אבל לגבי תובנתך

כאן אני בא להגן על התקשורת, כי כמו בכל יום זיכרון שמתחיל בערב של יום ונגמר בערב של יום - אם תסתכל על טווח השעות שבין בערך 17:00 אתמול ל-17:00 היום בערוצים המובילים יש הרבה מאוד שידורי זכרון. אבל יש לזה נקודת מבט אחרת - כולם זוכרים את יום השנה הראשון לרצח רבין. המדינה היתה בהלם, בכל חור במדינה עמדו דום והרימו עצרות זיכרון אפילו כשמבחינה תקציבית היה כסף רק לדגל שירד לחצי התורן. היום יש תחושה שזה נחלש. אולי זה טבעי לאורך הזמן, אבל אסור לנו לשכוח את זה. אסור לנו! תחשבו על זה אבישי

Dr.Drek

New member
לא מסכים !!!

איך אתה יכול לומר כזה דבר??? עובדתית פשוט לא נכון!!! אומנם נכון אתמול בערב היו תוכניות מעניינות ב 10 22 11 ו 3... באיזור ה 21-00. אבל זהו. אחרי זה היה ER, חברים. היה סיפמונס. ביפ משדר כרגיל. סרטים משדרים כרגיל. הכל משדר כרגיל. אז כן, פה ושם לאיזה 4 שעות יש דברים מיוחדים אבל זהו. האם ככה ביום הזיכרון לשואה או לנופלי מלחמות ישראל???? למרות שעברו 50 שנה מאז??? אה??? האם ראית איזהושהיא תוכנית שאינה קשורה ליום ישירות או בעקיפין מ 5 עד 5 באיזהשהוא ערוץ??? האם ביפ ישדר כרגיל בימים אילו? האם כן??? האם בימים אילו בכלל משדרים מוסיקה לועזית???? וודאי שלא, רק עברית גם ב 99 FM. כך שעובדתית. היום היה חוואה. חוואה אחד ענק ומעצבן ומטריף. זה ממש לא משנה שזה 7 שנים. לכן זהו יום אבל לאומי. 7 שנים. כדי להזכיר לך ביום הזה . אחרת אם זה נחלש - אז למה היום??? בדיוק בגלל שזה נחלש, להזכיר לך. להסביר לך מה קרה פה אחרי השוק. ואכן אסור לנו לשכוח לעולם. אמיר.

EmGee

New member
זה לא יום אבל לאומי

זה יום זכרון יש הבדל. וגם אם זה היה יום אבל לאומי אז עדיין אי אפשר לכפות על חברת תקשורת פרטית את תוכן שידוריה

Dr.Drek

New member
צודק אבל!

יום זיכרון. גם יום הזיכרון לשואה הוא על אותו משקל הלא כן??? אחרת לשם מה לעשות יום זיכרון??? ואפנה אותך להודעה שמעל כתבתי ל RUNGUN?

Under Dogg

New member
בדיוק

זה לא יום אבל מוצהר או משהו... זה יום ´זכרון´ בערך..ז"א כולם יודעים עליו כולם מקיימים אותו היה משהו נורא אבל זה עדיין לא משהו גדול כמו יו םהזכרון לחללי צה"ל או יום השואה... אבל אין זה אומר שמכבדים את רבין פחות גם אם משדרים משהו טיפה שמח יותר...אם אתה שואל אותי זה צריך להשאר ככה...כי מה שמייחד את שני ימי הזכרון שלנו...(השואה, וחללי צה"ל) הוא שהם שניים ולבד! לא כמו אצל הערבים שכל שבוע יש יום אבל...

Dr.Drek

New member
"זה לא יום מוצהר או משהו" ????

יום זכרון בערך??? כלב תחתון יקר! גש ופתח עיתון, מהדורת חדשות, או משהו, וראה כי היום הוא יום הזיכרון לרצח יצחק רבין ז"ל. זהו יום מוצהר. עם טקס רשמי שהיה בצהריים ליד קברו, עם הנחת זרים והכל. בדיוק כמו ביום הזיכרון לחללי צה"ל. גש התעדכן והשכל לפני דברייך.

donslam

New member
אולי בגלל

ש20 אלף חיילים שנרצחו ו6 מיליון יהודים שנרצחו יותר חשובים מבן אדם אחד...ואין לזה קשר לשמאלני/ימני....לדעתי כל בני האדם שווים ולכן לחיים של כולם יש אותו הערך ובגלל זה יום הזיכרון והשואה חשובים יותר מיום הזיכרון ליצחק רבין..........

2PAC4EVER

New member
תגיד אתה מתאמץ להיות מטומטם או שזה

בא לך בקלות (ובלי קשר את סותר את עצמך- איך כל בני האדם שווים בעיניך אם אתה אומר שיום הזיכרון והשואה יותר חשובים מיום זיכרון לאדם אחד?)

hermoni

New member
6 מיליון איש שנרצחו יותר חשוב מאחד

כן גם אני חושב ככה... וזה ממש נחמד לשמוע אנשים שמכבדים את יום רבין ומספרים בדיחות על השואה:)

hermoni

New member
לא ממש

לא מכיר אותך סתם הערה כזאת לסוג אנשים שעושים את זה וגורמים לי לרצות לתלוש לעצמי את הזרוע רק כדי לזרוק עליהם שישתקו (נראה אותך מזהה מאיפה זה:) )

hermoni

New member
זה והמחסן של כאילו

זה כמו "חברים" והמחסן של כאילו... נראה לי רמז עבה מדי:)

donslam

New member
קודם כל...

הבעתי את דעתי כמו בין אדם אז אל תקלל אותי...בכלל לא הבנת מה שאני מנסה להגיד....כל חייל וכל אדם שווים ליצחק רבין.....ורצח של כל חייל כואב לי בדיוק כמו רצח יצחק רבין הקטע הוא שמתו בערך 20 אלף חיילים במשך השנים ומת רק רבין אחד...ולכן היום זיכרון לרבין כואב לי הרבה פחות מ20 אלף חיילים.....אני מדבר איתך על כמות

2PAC4EVER

New member
אז אתה הולך לפי כמויות?

אז ביום שבו מתו יותר אתה יותר מתחבר אליו? אז לפי הדירוג שלך יום השואה יותר חשוב מיום הזיכרון לחללי צה"ל ובעצם בכל יום מתים 100 איש , אז כל יום יותר חשוב מיום הזיכרון לרבין... היגיון שלך...

donslam

New member
בתכלס

כן....אבל לא כמו שהגדרת את זה....יום הזיכרון ויום השואה מבחינתי מעציבים אותי באותה מידה.......כי זה מין קבוצה של אנשים לא קשור למספריות ...זאת אומרת....קצת קשה לי להסביר....אבל אתה לא יכול להשוות מוות של בן אדם אחד לקבוצה של אנשים.....קיצור......זה פורום "מוזיקה שחורה" ואין לי כוח להמשיך את הויכוח הזה כי זה בדיוק סוג הויכוחים שאני לא רוצה להיגרר אליו בפורום הזה...........

למעלה