עיין ערך: פשיזם

Revolution kid

New member
עיין ערך: פשיזם

מאמר מצוין (
) של עידו הררי על להקת סאבלימינל והצל. ההמלצה השבועית

ימנים מעצבנים../images/Emo46.gif

הם מחפשים מאמרים כאלו כדי לכתוב את התגובות הכי מפגרות שהם יכולים. אגב, מאמר מצוין. אני שונא את סאבנימינל ואת המוזיקה שלו. סתם היפ-הופ מגעיל.

Gaily Trinity

New member
מאמר מטומטם

אני אישית לא יכולה לסבול היפ הופ אבל מה זה קשור? (ומה זה קשור לימנים???????) הוא אומר שסאבלימינל מנסים לדבר בשם העם ולא מצליחים אבל עובדה שהרבה אנשים מסכימים איתם ואוהבים את המילים שלהם (ע"ע אח שלי...) וחוץ מזה אם מגדירים משהו כפאשיסט עפ"י המובן היבש של המילה- העדפת המדינה על פני הפרט אז יש הרבה אנשים שהם פאשיסטים וחוץ מזה אז אתה גם יכול להגיד שצה"ל הוא פאשיסט כי לא כל חייל רוצה לשרת בצבא (באסה... זה טיפה חוק ואלה אם כן אתה מקבל שיחרור רישמי אתה נחשב עריק ואתה נכלא על זה...) בכל מקרה בגלל שאני מעוצבנת על התיאוריה המפגרת משהו על ימנים שמחפשים מאמרים כאלה ההודעה יצאה מסורבלת ומבולגנת oh well גיאלי שכחה איך להקליד בעיברית.... איכסה!

Roobie

New member
קראתי את המאמר בבוקר,

מאמר מדהים. כל מה שחשבתי על סאבלימינל ולא ידעתי איך לבטא...

מאמר אינפנטילי ומיותר...

נכון, סאבלימינל והצל מפגינים דעות פטריוטיות ואם תרצו אף לאומניות בשיריהם, אך מכאן ועד לקרוא לחרם על המוזיקה שלהם?! אני לא הייתי הולך כל כך רחוק. בכל זאת, אדם שמגנה בפאתוס את הפשיזם חייב להיות דמוקרט אדוק וכנגזר מכך להאמין בזכות לכבוד ובשאר מלפפונים. ההקצאה הזו של כל ימני מחמת "פשיזם" היא מעט מביכה - לא זו בלבד שהיא אינה מדויקת מבחינה היסטורית, היא גם רומסת לחלוטין את הסיכויים הקלושים ליצור בקרב הציבור רושם חיובי על השמאל, שכיום מצטייר ברובו כקבוצה המאופיינת בסנוביזם קשה. בואו נפסיק עם הצביעות. הזכות לכבוד - לא רק למי שנוח לנו, אלא לכל האזרחים. אומנות היא דבר נפלא, בואו נקיים שיח באמצעותה ולא נגדה. מאור

הגינגי

New member
כתבה גדולה

היא גורמת לי להעריך את דידי הררי יותר ממה שחשבתי. אני מצטער שפעם זלזלתי בו. והוא בהחלט צוד, זה משהו שחשבתי עליו אבל הוא הצליח לבטא ולהסביר את זה בצורה נהדרת.

למעלה