עיין ערך חברות

ענבר.

New member
מענין,

אני מעסיקה את עצמי בשבועיים האחרונים בדוקטורט בנושא אכזבה ממישהו שחשבתי שהוא חבר.

ענבר.

New member
זה חרא בלבן.

היום, תוך כדי נסיעה ארוכה, תפסתי את עצמי חושבת, כמה חברים איבדתי על הדרך. כמה אכזבות ספגתי. למה הייתי טיפשה ונתתי לעצמי את האופציה לפאר מערכת חברית כשהכתובת היתה הקיר. סססססססאמק זה כאב.

בחיי , דוקא היום

וכמובן שבגלל מקרה שקרה ממש לא מזמן , מצאתי את עצמי שוב מול הקיר הזה שכולו מלא בציפיות שלי ושוב הוא מוכתם בדם הזה שיוצא כל פעם שאני דופקת את הראש מחדש. אבל מצד שני , אני לא מצטערת, את יודעת? יש בכל אכזבה כזאת משהו מזכך, בכל זאת אני שמחה שאני כזאת ולא נתתי לכל הכתמים האלה להכתים את נפשי. אז שיהיה שבוע טוב באמת. ובריאות.

magy

New member
פרופורציות חברים

מה יותר גרוע להתאכזב מחברים שהם אנשים זרים או ממשפחה שזה קשר דם? אז ....בבקשה...... יש נרווים ויש יותר נֵרווים........

יותר גרוע מחברים

כי אותם אנחנו בחרנו לנו. אנחנו חשבנו שהם טובים לנו. שיהיו לנו לתמיד. את המשפחה לא בוחרים. מקבלים בעסקת חבילה כזאת מה שיש. אז בולעים וזהו. אכזבה מחבר זו אכזבה גם מעצמנו. וזה כואב. איייי.

ענבר.

New member
אני לא מרגישה זיכוך

אחרי אכזבה. מרגישה כעס. מרגישה אבל ובעיקר מרגישה חמלה מאוד גדולה על עצמי. לא יודעת אם החמלה הזו בריאה אבל היא נותנת לי את האויר הזה את פסק הזמן שבין נפילה לנפילה...

magy

New member
בשורה תחתונה

כל אכזבה מכל סוג וכל מכר, כואבת מאד....... הבעיה היא המבט בראי ששואל....בלי הרף למה???????? לא מגיע לי....... הייתי בסדר........אז למה?

ענבר.

New member
אתה יכול להיות בסדר

עד שנה הבאה, אז מה? לא בהכרח הבסדר או הלא בסדר, הוא הנקודה או הפסיק שעליה נפל דבר.

כאלה אנחנו הבנות

הכתובת על הקיר ואנחנו כאילו כמו סומות,נוח לנו לחשוב שאולי יהיה טוב,נאחזות בפחות ממה שמגיע לנו.אני ממש לא רוצה לאבד אופטימיות וחוששת שזה מה שקורה.

ענבר.

New member
תלהג אלמרה

תלהג תגהק תפהק איט איז אה פרי קנטרי. אנחנו כבר ננקה אחריך...

magy

New member
תתכופפי בזהירות לכיוון הפנאלים

יש ברזים בסביבה....

ענבר.

New member
באתי עם המים

יש לך במקרה קפה, 1 סוכר וחתיכת עוגה? מים מים בששון.

למעלה