עיזרו לי. אני פוחדת!

unicCcorn

New member
עיזרו לי. אני פוחדת!

אני לא יודעת מה לעשות. אני מאוד אוהבת לשמוע סיפורים על רוחות, ואני גם מתעניינת במיסטיקה. מעולם לא ראיתי רוח, ולא דבר כלשהו מפחיד כזה. אבל אני חוששת לראות רוח, כי אמנם אני מתעניינת במיסטיקה אך מאוד פוחדת מרוחות ומדברים כאלה. אני חושבת שאם אי פעם אראה רוח, אמות. כי אני ממש פוחדת מהדברים האלה. ואני לא יודעת מה לעשות! אני מנסה להפסיק לחשוב על מיסטיקה, אך ללא הצלחה. אני כל הזמן חושבת על זה, ובסוף מפחדת. אני לא יודעת למה אני פוחדת, הרי לא ראיתי שום דבר במשך כל ה-14 שנים שבהם אני חייה, אבל. אני חוששת שאראה. כי התגובה שלי תהיה ממש מוגזמת אם אראה רוח. בבקשה תציעו לי הצעות. עיזרו לי איכשהו. בתודה מראש-מפוחדת ומתחננת לעזרה-מירי.

Ranger One

New member
או קיי...

תקחי שואב אבק, תחברי עליו מוליך פלסמה ופעם הבאה שתראי רוח תשאבי אותה לבפנים. ד"א אני באופן אישי ממליץ על טיפול פסיכולוגי אינטנסיבי.

unicCcorn

New member
אממ..

טוב, אני לא חושבת שזאת הייתה עצה מועילה במיוחד. אבל תודה בכל אופן

kosh

New member
תתלעמי מהציניות

במקום לפחד ולברוח מהמיסטיקה שמושכת אותך תלמדי לשלוט בה. וכשתראי שאין ממה לפחד את גם לא תפחדי מרוחות. כשתהי יותר מנוסה תוכלי תוכלי להגו על עצמך יותר טוב אם עדיין תחשבי שאת צריכה הגנה. את לא תראי רוח אלא אם יש לך רגישות מאוד גבוה את אולי תחושי בה בסביבה שלך מה שגם לא סביר. ואולי כדי שתדעי רוחות לא יפרעו לך את לא תפרעי להן. אני מקווה שעזרתי לך תנסי לחפש באינטרנט חומר זה בדרך כלל עוזר יותר. kosh we are gray

Ranger One

New member
אהההההה!!!

A vorlon! get him! *justin grabs on to the vorlon* take me with you! please! i wanaa go beyond the rim!

kosh

New member
not yet

you are not ready. first you must find the hairless barber and may be then the queen of harts will let you in.

morning star

New member
על הפחד

הפחד, הוא המכשול הראשון הניצב בפני איש-הדעת. כך לימד דון חואן את קרלוס קסטנדה (בואו כרגע לא נכנס לדיון על הספרים עצמם). כך גם ב"סיסמת" המאגים: לדעת, לרצות, להעז ולשמור בשקט. To know, To Will, To dare and to keep silent קודם תלמדי את הנושא - הרי הפחד הגדול ביותר הוא הפחד מאי-וודאות. ברגע שיודעים ומדליקים את נר הרצון - כך גם הפחד אט אט נעלם. בריא לשמור טיפה של פחד, מאחר והוא מחדד את התגובות, אך יותר מדי פחד עלול לשתק. לא ראית 14 שנים, אין שום סיבה שללא הכנה מתאימה תתחילי לפתע לראות "רוחות" (נדיר מאוד שיכולת זו צצה לה פתאום ללא אימון מתאים). כמו כן, אל תתייחסי לכל "תצפיות הרוחות" ששומעים עליהם בתוכניות טלויזיה או קוראים בצהובונים כאל אמת, רובם סתם סיפורים. אם תפתחי מעט ל"עולם המיסטיקה", תראי שאין הוא מפחיד כלל... שלך הנווד

RainBird

New member
לגבי ראיית רוחות אני נאלץ שלא להסכים עם הנווד, אני חקרתי ונתקלתי בהרבה אנשים שמסתבר שחוו התקפות של "ערפדים אנרגטיים" (מאמר בהמשך) וראו רוחות ושאר ישויות, ממש לרגע, בהתעוררות זמנית אך מיידית של העין השלישית שלהם. למעשה רוב האנשים שתיחקרתי מעולם, אבל מעולם לא השתתתפו בלימוד טכניקה מאגית/מיסטית זו או אחרת, והם אנשים שנחשבים לרציונליים... לפיכך, אני שגם אדם בלי אימון מיסטי למעשה רוב האנשים מסוגלים לראות ואפילו ראו רוחות ושאר ישויות, אבל מה שהיה הכי נחמד זה שאחת ראתה אפילו גמד בצבע זהוב, ודי נדיר לראות את אלו.... ארדן

faith2

New member
ג´סטין!

אני באמת מאמינה שזה פורום מאגיה בשביל לעזור ולהיעזר באחרים! אולי תיקח את זה פעם הבאה ברצינות! ותפסיק לצחוק על כל אחד שרוצה עזרה!!!!!!

Ranger One

New member
אבל אז

לי לא יהיה כיף, וחוץ מזה - צריך לצאת לי משהו מכל הזמן שאני משקיע בפורום הזה. לפחות ככה אני צוחק - ולפי מה שהבנתי זה מאוד טוב לבריאות.

למעלה