תשימי תתמונה המקורית ווקשע....
י ירדן8 New member 24/8/04 #45 אני שמה את העיוות הבא! וכולם לזכור-עד שמי שעשה את העיוות לא אומר את התשובה-לא שמים עיוות חדש!!!!!
י ירדן8 New member 24/8/04 #46 תודה רבה! אני ניסיתי שיחשבו שזאת עליזה! איפרתי אותה הוספתי לה שיער קצת עיוותי ממש כדי שיחשבו שזאת עליזה! ואני רואה שממש הצלחתי!
תודה רבה! אני ניסיתי שיחשבו שזאת עליזה! איפרתי אותה הוספתי לה שיער קצת עיוותי ממש כדי שיחשבו שזאת עליזה! ואני רואה שממש הצלחתי!
י ירדן8 New member 25/8/04 #64 לא -ונים את זה. זה לא עושה לי -מה אותיות אז תדעי שאני יעשה - לא -ונים את זה. זאת תו-נה טובה מאוד.זאת תו-נה ש-וללת את -ל התו-נות של א-ד סי אבל זה באנ-לית ואני לא מ-ליחה ל-תוב.
לא -ונים את זה. זה לא עושה לי -מה אותיות אז תדעי שאני יעשה - לא -ונים את זה. זאת תו-נה טובה מאוד.זאת תו-נה ש-וללת את -ל התו-נות של א-ד סי אבל זה באנ-לית ואני לא מ-ליחה ל-תוב.
י ירדן8 New member 24/8/04 #51 יאללה תמשיכו לנחש מי בעיוות? מקפיצה צקפיצה מממממקקקקקפפפפייייצצצצהה! מי בעיוות?
מ מתה על בן ודורין New member 24/8/04 #55 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif