עיוות!!!!!

ירדן8

New member
גיל פרנק וכנסי!!!!

לא,זאת לא עליזה!איך בדיוק את יודעת שזאת עליזה?אז יש לי משהו לומר לך-לא זאת לא עליזה!!!!!! תמשיכו לנחש....

ירדן8

New member
../images/Emo163.gifלגלות?

לגלות? לגלות? לגלות? לגלות? ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

oshribat

New member
זאת אפרת

ניראה לי עם השיער הארוך (יענו עם הפאה האדומה)
נכון ?!?!! חחח

j e n n y lopez

New member
חחח פפדיחות אין לה שיער שחור

חחח זה עם ספריי עשית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה עמה אני!!

j e n n y lopez

New member
עדושששששששששששששששששששששששששששששששש

חחחחחחחחחחחחחח עדה לא לענות לטלפונים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם חחחחחחחחחחחחח אה ואנשים עוד 7 ימים נראה לי חח ב29.8 יומולדת לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיההההההההה חח וגם בח' באלול חח אני לא יודעת

PiTok

New member
תשימי את התמונה המקורית

בלי העיוות!! זה ממש לא נראה כמו אפרת ז'תומרת אין פה גם את הדימיון המעוות...

oshribat

New member
אני הראשונההההההההההה ש....

אמרתי שזאת אפרת בתמונה.... ובאמת ניראה לי שאני צודקתתת ישר קלטתי את זהה .. חחחח

ירדן8

New member
טוב דבר ראשון אני אגיד את הטועים:

אני יודעת שזה ממש נראה כמו עליזה,זאת הייתה הכוונה שלי אבל זאת לא עליזה.זאת גם לא מיכאלה,לא דן לא אסי,לא נוגה וגם לא מיה. התשובה היא......... בהודעה הבאה!

ירדן8

New member
../images/Emo68.gifומי שבעיוות זאת:../images/Emo180.gif

יסמין אקריש!!!!!!!!!!!
אז כל הכבוד לי על העיוות הקשה וגם כל הכבוד לשניים שפתרו!!!! העיוות החדש כבר בא!!!

למעלה