עיוות!!!!!
פ פירבולירה New member 21/8/04 #8 עיוות אחררררר../images/Emo15.gif קצת מוזר אבל נראה מי מצליח? מי בתמונה?==========================>
י ירדן8 New member 21/8/04 #12 רענן להמשיך מהעיוות שלי: למה את עושה עיוות חדש לפני שאני מסיימת את שלי?????????????????????
פ פירבולירה New member 22/8/04 #20 ואי ירדן רק בלי מכות ואקשה! עשיתי אחד חדש אז מה!? חשבתי שזאת עליזה וכולם כבר ענו אז עשיתי אחד חדש...למה את כל כך כועסת?
ואי ירדן רק בלי מכות ואקשה! עשיתי אחד חדש אז מה!? חשבתי שזאת עליזה וכולם כבר ענו אז עשיתי אחד חדש...למה את כל כך כועסת?
מ מתה על בן ודורין New member 22/8/04 #30 זאת מיכאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
א אלין 2גירסה מחודשת New member 21/8/04 #16 זאת עליזה וזהווו../images/Emo175.gif כי זה מעצבן שאת לא עונה למה ששואלים אותך...הנה עיוות.....ראשון שלי אז הוא קלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל...... ====================>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
זאת עליזה וזהווו../images/Emo175.gif כי זה מעצבן שאת לא עונה למה ששואלים אותך...הנה עיוות.....ראשון שלי אז הוא קלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל...... ====================>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>