עיוור למציאות?

../images/Emo88.gifתעשה לי ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!

לאישתי אין רחם

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo24.gif

את כל הדברים החכמים אמרו לך לפניי, אז אני מסתפק בלתת לך חיבוק ולהציע לך לשבת פה איתנו שאתה יכול להיות מי שאתה באמת

W a r r i 0 r

New member
יקירי, קודם כל קבל ../images/Emo24.gif חזק ביותר

על ההתמודדות שלך עם עצמך. זה הדבר הקשה ביותר שיש. רק שתדע נשמה, זהו שלב טבעי, שכל הומו\לסבית\דו עובר בחייו. את ההכחשה, את השנאה העצמית, את הרצון לחיות חיים ככל האדם, ואת הרצון להשתנות. אבל אין מה לעשות ידידי, פרט ללהילחם, להילחם עם עצמך על עצמך. זה הדבר הקשה בעולם. אבל אתה חייב להתחיל את המלחמה הזאת, ויפה שעה אחת קודם. למה מבין כל הגברים נכנסת לקטוגריה הזאתי? כי ככה זה. אל תתעסק בשאלות שמי שצריך להתעסק בהם זה מומחים (אנשי המדע והרוח). פשוט תקבל את זה כאקסיומה ותו לא. על זה אתה חייב להילחם, בלי זה לא תוכל להצליח. אומנם חברים שלא הומואים אינם יכולים להבין את עצם המהות של מה שאתה עובר, אבל הם כן יכולים להיות רגישים למצב, ולקבל אותך כמו שאתה. תלוי בעד כמה הם חברים אמיתיים. מה שמשפיע לרעה על חייך יקירי, זאת לא הנטייה המינית, אלה היחס שלה אליה. היחס שהחברה גרמה לך כלפי הנטייה שלך, כלפי אתה עצמך. קיצר נשמה, תהיה חזק, תילחם, ואם אתה צריך עידוד או כל עזרה שהיא - הפורום הזה תמיד לרשותך, וגם אני. נ.ב - אתה יכול להיכנס ולקרוא את סיפור חיי במאמרי הפורום שבו אני מספר על כל ההתמודדות שלי עם זה.

../images/Emo88.gifתראה,

(אני עונה בלי לקרוא עדיין את האחרים כדי שלא אהיה מושפע
) אני מאד מבין לליבך, ואת התחושות שאתה עובר. כולנו עברנו אותם באיזשהו שלב. התחלת את ההודעה שלך בכך שאתה בארון. כלומר יש כאן מידת ההכרה וההפנמה שיכול להיות שאתה, מה לעשות, הומו, וזה גם אם תודה בזה וגם אם לא. כמובן שלהודות ולקבל את עצמך לבין מה שאתה מרגיש כרגע, זה עולם ומלואו. איינשטיין פעם אמר (נורא חנאג' אני היום) שמי שמנסה לעשות את אותו הניסוי פעם אחר פעם ומקבל את אותה תוצאה, כנראה שאינו שפוי. אם תנסה להלחם בזה כל פעם בחדש ללא שום הצלחה - לא תגיע לשומקום. אתה רק תזיק לעצמך, תתאכזב כל פעם מחדש. במקום, תן לעצמך חופש לנסות, לתהות, להבין את עצמך, ולעשות לאט לאט סדר בכל הבלבול הזה. נורמלי זה בעייני המתבונן. מי אמר שהומו לא נורמלי? או סטרייט זה נורמלי? מומלץ לך לפנות לייעוץ כדי שיעזור לך לעשות סדר בבלאגן וילווה אותך כאשר בסופו של יום תגיע להחלטה סופית מי ומה אתה. רק תמיד תזכור - שאתה אף פעם לא יכול לברוח ממי שאתה!!!! בנתיים אנחנו פה

למעלה