עיוור למציאות?

crazyboy5

New member
עיוור למציאות?

אני רוצה לשתף ולהתייעץ עם כולכם. אני בארון. ואני עדיין לא מסוגל להודות בפני עצמי על הנטיות שלי. אני מפחד. אני רוצה רוצה חיים "נורמליים", אישה,משפחה,ילדים. האם זה ניתן לשינוי?, אין שום הוכחה שנולדים עם נטיה מינית, אבל גם אין שום הוכחה מוחצת שזה עניין פסיכולוגי. מנסה להלחם בזה ללא שום הצלחה. כלוא בין האמת שאני לא מוכן לקבל, לבין הרצון להיות נורמלי. אני לא מבין מה הסיבה שמבין כל הגברים בעולם, נכנסתי לקטוגריה הזאת. חברים שהם לא הומואים, בחיים לא יוכלו להבין את מה שאני עובר, ובעיניהם אני יהיה רק בדיחה. מרגיש שהעניין הזה משפיע לרעה על כל חיי. מנסה לקבל את עצמי אבל באותה נשימה אני ממש לא מוכן לקבל את עצמי כהומו.

B666ME

New member
חשבתי על זה ממש היום ../images/Emo13.gif

אז זהו שגם אני ככה... אפילו אחרי שכבר סיפרתי להורים אני עדיין לא שלם עם עצמי אז מה שאני עשיתי היה נורא פשוט הגעתי למסקנה שרק זה שאני חושב על זה אומר שיש לי נטיה (כלמר אמרתי לעצמי "אתה הומו, תתמודד" באופן שרירותי) כמובן זה לא החזיק הרבה... ואז הגעתי לקטע שחשבתי עליו רק היום... תחיה את היום, אל תחשוב על ילדים, על אשה, אפילו לא על בית... תחצה את הגשר כשתגיע אליו ותחיה את מה שאתה מרגיש חבל שאין בדיקה כמו בדיקת הריון שאומרת לך בדיוק איפה אתה עומד... אז תעשה את המיטב אם מה שיש לך חוץ מזה תחשוב כמה יתרונות יש לך מזה (ויש המון)

אני לא רוצה להקים עליי שלדים מהארון

(תרתי משמע), אבל לטענת הפסיכיאטרית לשעבר שלי יש "טסטים" מיוחדים שבודקים את זה, רק שהמטפלים הבכירים לנושא המיניות מעולם לא שמעו על הטסטים האלו, והם היו יותר משמחים לפגוש אותה שתציע להם את הטסטים האלו לאבחון הומוסקסואליות , אולי היא תקבל פרס נולב לרפואה? מי יודע?

crazyboy5

New member
יש משהו במה שאתה אומר

הבעיה אצלי שאני פשוט בן-אדם שכל הזמן חי את העתיד... אולי אני צריך לשנות את הגישה הזאת...

Image of me

New member
שלום crazyboy ../images/Emo13.gif

האם אפשר לשאול אותך כמה שאלות מנחות? מה גורם לך לחשוב שהחברים לא יקבלו אותך יפה? האם ידוע לך על דעות קדומות שיש להם? ועוד משהו - בן כמה אתה?

crazyboy5

New member
בן 20

וכשאני אומר "חברים", אני מתכוון לחברים לא קרובים, ואני חושב שהם יקבלו אותי לא יפה כי אין להם חברים הומואים. ולמרות שלא נראה לי שיש להם דעות קדומות, אני עדיין לא סומך על התגובות שלהם...

../images/Emo24.gif קודם כל אתה בסדר

שנית כל אתה בסדר שלישית אתה בסדר... וכך יכולתי להמשיך למלא הודעה שלמה, וגם קצת לומר לעצמי שאני גם בסדר... מאוד מבין לתחושתך ולמצבך, ונראה לי שזה בעצם תחילת התהליך , אני לא יודע , אם הוא קשה או קל, אבל אני חייב לומר שלך, שכמה שזה נראה מוזר , אבל מדובר בתהליך אפשרי, בריא ותקין... דיי מזכיר לי את תהליך הלא בריא שעשיתי... כל השנים הטרידו אותי מיליון בעיות, ואפשר לומר שעשיתי הכל כולל הכל כדי לא להתעמת עם הנטייה המינית שלי, וכל השדים שהיא עלולה להעיר...והתירוצים לא היו חסרים: "עכשיו יש בגרויות" אמרתי לעצמי אח"כ "יש צבא, " אח"כ י"יש תקופה לאחר השחרור" אח"כ "יש לימודים" והצרות התבטאו בצורה אחרת ולא פחות כואבת, בידוד חברתי, חרדה דיכאון, והכל כאילו על אש קטנה "משדר עסקים כרגיל" אבל לא ממש כרגיל, כל קושי כל מעבר, כל התנסות חברתית, התקשר עם ה"מה יגידו השכנים?" ואתה יודע מה, פתאום יש תסמונות של הגוף המדבר, פתאום כאבים באיזור המפשעה, שכירורג לא מוצא כלום הכתובת הבאה היא אורולוג, וכמניחיפ לנושא המיניות גם הכאבים שככו עד לפעם הבאה שהם צצו לאחר כמה חודשים ושוב אין ממצא מדאיג... ואיך אני אגיד לך את זה? כשהדברים לא ברורים , לא מעובדים , זה לצערי מוקרן מוקרן החוצה, ואני לא מדבר על אוחצ'יות , אני מדבר על החוסר הביטחון במיניות שלך או במילים אחרות בהיותך אדם. אני אישית חוויתי בחיי הבוגרים המון חציות גבולות גוף, ללא רצוני וללא שליטתי על המצב , נכון אי אפשר לומר שזה אינוס או משהו כזה, אבל בהחלט לא נעים שנוגעים בך במקומות שאתה לא רוצה.. שלא יודעים לכבד את גופך כשייך לך... אז עכשיו אני סטודנט , אבל למזלי בקיץ פגשתי מטפלת שאני חייב לה המון , היא ישר אמרה על ההתחלה כשהצגתי את כל הקשיים אמרתי לה בסוף הפגישה כי נושא הנטייה המינית לא מעובד .. לא ממומש, בסוף הפנתה אותי למטפל שעל כך אני חייב לה , אז נכון השנה הזו בהחלט לא קלה לי, אז נכון הלימודי ם נפגעים מזה, הכל נכון אבל אני חייב את זה לעצמי... לא יודע אם יש הוכחות לכך שזה מולד או לא, למרות שמדע הנוירולוגיה הוא מדע יחסית חדש ויתרה מזה המחקר הסקסולוגי בחיתוליו, אבל כמו שנטען כאן בעבר, אני מאמין שיש משהו לא דווקא גנטי אלא שילוב של כמה גורמים שרובם הוא ביולוגי ומעט ממנו הוא פסיכולוגי (אם בכלל קיים חלק כזה). לגבי הנושא שבנים סטרייטים לא יבינו אותך, אני בהחלט מבין את החשש, ואף אני שואל את עצמי "מה היה קורה אילו?", אבל יש לי תשובה יפה וטובה בשבילך וכמה שזה ישמע לך קלישאה ופלצני , אני מאוד מאמין בזה (מה לעשות אני סתם יפאני נאיבי), מי שמכיר אותך יאהב ויעריך אותך כאדם ולא משנה מהי נטייתך המינית. הבעיות בדרך כלל מתחילות כאשר הקשר בינך לבין החבר הסטרייט הוא לא כזה קשר טוב של חברים טובים אלא של סתם חברים, והבעיות מתחילות כאשר החבר הסטרייט הופך לפטנזיה. אני בשבועות האחרונים שיתפתי את הסביבה , כמובן שלא עמדתי על הבמה בחדר ההרצאות ופרסמתי את היותי מתלבט או גיי או הומו אבל כן, אווררתי את החרא החוצה עם שתי ידידות מאוד טובות שחשו שעובר עליי משהו מאוד גדול בשבועות האחרונים ומתוך דאגה שאלו לשלומי ומה עובר עליי מתוך ידעה שאני לא חייב לספר להן כלום אבל הרגשתי שאני לא יכול יותר ופתחתי את זה.. להפתעית הרבה אף אחת מהן לא השתנקה, אולי ההערכה שלהן כלפיי השתפרה והשתנתה לטובה.. לא יודע מה היה קורה אילו הן היו בנים... אני מניח שיש כאן קשת של תגובות החל מגועל (וצריך עם כל הכבוד והפתיחות להבין את זה ולהכיל את זה). אבל חשוב מהכל אתה בעצם פועל בשני כוחות - מצד אחד מקבל עצמו(או מנסה לפחות) ומצד שני דוחה את עצמו ומנסה להשתנות(דבר שלא הוכח מספיק כאפשרי), אין לי בעיה עם מה שתבחר אבל כן יש לי בעיה עםן אמבילוננטיות שלך , לדעתי דרושה כאן עזרה מקצועית וזו לא בושה לפנות לעזרה כזו.

אוי

שני כוחות הזכיר לי את המקצוע המתועב הזה שקוראים לו פיזיקה... "לכל כוח יש את הכוח הנגדי שלו"..... בעעעעעעעע איכס!!!

orrr18

New member
תירגע, הכל תקין אצלך...

לא נראה לי שיש אחד שלא עבר בשלב כזה או אחר את מה שאתה עובר עכשיו... תגיד תודה שיש לך אינטרנט שאתה יכול לשתף את מה שאתה מרגיש בלי לקבל ביקורת, ושהיום יש קבלה הרבה יותר גדולה מפעם... כל אחד מאיתנו הרגיש את מה שאתה מרגיש, מי יותר ומי פחות, אבל בסופו של דבר, כל מי שעבר את זה גם למד להשלים עם עצמו... זה שלב שאתה נמצא בו כרגע, אתה על פרשת דרכים, ויש לך 2 אופציות: להתכחש לעצמך, ולחיות לעד בשקר, עם תסבוכים פנימיים וחוסר שקט וקבלה עצמית, או האופציה השנייה היא להבין שככה נולדת! אין מה לעשות וכזה אתה... להפסיק להתבכיין וללמוד להתמודד עם מה שקיבלת... אין אף אחד מושלם ולכל אחד יש את הצרות שלו איתן הוא מתמודד לבד... זה עניין שלוקח זמן ובסופו של דבר אתה תלמד להשלים עם עצמך ולקבל את עצמך (כך אני מקווה), ורק אחרי שתעבור את השלב הזה עם עצמך תוכל להיות מוכן לצאת אל העולם ולשתף גם אותו... קח לך את הזמן, אל תעשה דברים פזיזים, אבל תעשה לך את הסוויצ' הזה בראש שאתה לא אשם בזה, ככה נולדת וכזה אתה! ועכשיו תתמודד במקום להשקיע אנרגיה מיותרת בחשיבה על למה אני כזה ולא אחרת! בהצלחה, ואנחנו פה מתי שתצטרך!

crazyboy5

New member
קשה לי להתמודד עם המציאות, אבל כנראה

שאין לי ברירה אחרת...

ככה...

אני מבין את הפחדים והחששות שלך כי הם משהו שכל הומו חווה בחייך לפני שהוא מגיע להכרה והשלמה עם מה ומי שהוא... תראה, בית ממילא יהיה לך, במקום האישה יהיה גבר, והילדים גם יהיו אם תרצו- ויש יותר מדרך אחת... אתה פשוט משנה קצת את המודל הטיפוסי של המשפחה בתא משפחתי קצת שונה... והיום, עם כל המודרניזציה והקדמה זה משהו נפוץ ולא כזה חריג- גם הומואים ולסביות מקימים משפחות נהדרות ומאושרות... בנוגע לחברים שהם לא הומואים, שלטענתך לא יוכלו להבין את מה שאתה עובר- תתפלא, אבל זה בדיוק להיפך. זה קודם כל תלוי בסוג האנשים שאיתם אתה מסתובב, אבל אני יכול להגיד לך שבמקרה שלי למשל- כל מי שסיפרתי לו קיבל את זה בחום ובהבנה... חבר אחד שלי אפילו חיבק אותי אחרי שסיפרתי לו, רק כדי להראות לי את התמיכה שלו ושזה לא משנה שום דבר בינינו! בדיחה אתה בטוח לא תהיה בעיניהם, בטח שלא אם הם חברים אמיתיים שלך... ותתפלא גם כמה הם מסוגלים להבין את הקשיים שלך בלספר להם שאתה הומו וכל זה... תראה, ברור שלהיות הומו זה לא עניין קל, בטח שלא בהתחלה כשאתה בשלבים הראשונים שלך, אבל עם הזמן זה ישתפר, תאמין לי, ובסוף אולי אפילו תגיע למצב שבו תאהב את זה שאתה הומו. תן לעצמך זמן, תשתחרר מהפחדים שלך ותנסה לקבל את מי שאתה.... בסוף יהיה טוב, תאמין לי!

aviran677

New member
בנוגע לקטע של המשפחה ...

זה הכול דעות קדומות!!! רוב האנשים חושבים שהומואים גומרים בלי משפחה וילדים וזה רק דעה קדומה על איך אולי חיו הומואים בשנות ה50 שלא היה להם את האפשריות שיש היום ..כי המציאות היא לגמרי אחרת היום מכול ההומאים ולסביות בעולם 70% יש ילדים( זה מוכח ..זה לא אני ממציא.. קראתי)..ובישראל במיוחד 45% מההומואים ולסביות הם עם משפחה וילדים..(אולי בגלל כול האמהות הפולניות שלוחצות..חח).. רק תפתחו את העיינים יש מלאה משפחות חד מיניות.. גם אני חשבתי ככה בערך בגיל 16 ועברתי המון חרדות מהעניין עד ..שלדודה שלי יש גן ילדים והלכתי לעזור לה בחופש הגדול בגיל 16 וראיתי 2 משפחות חד מיניות!..אחת שתי לסביות עם תאומות .. הכי חמודות בעולם.. וזוג הומואים עם ילדה בת שנתיים.. וזה עוד גן קטן פרטי של רק איזה 10 -15 ילדים..ואז הבנתי שזה שטיות וזה רק מה שאתם אומרים לעצמם ..אם תגיד לעצמך.. "לא יהיו לי ילדים ומשפחה אני אמות לבד".. אז זה יקרה. אבל אין סיבה שזה יהיה ככה ..רק אם אתה תרצה..!! אני יודע שיהיה לי לפחות 4 ילדים ..!!

חחחח איזה חמוד אתה!!

אני יודע שלהומואים ולסביות יש משפחות (זה נשמע פשוט כאילו אתה כזה מתלהם בי או משהו....
) אגב, מאיפה הבאת את זה של-70% מההומואים והלסביות בעולם יש ילדים, ול-45% בישראל??? הייתי מאוד רוצה לקבל קישור למקום שבו זה כתוב... מאוד! זה באמת כבר נתון מדהים שממש לא ציפיתי לו.... (והחמוד זה בגלל שכתבת שאתה יודע שיהיו לך לפחות 4 ילדים... )

למעלה