עידכוני the reel me

this is me then

New member
לא לא....

בקישור שהבאתי היו את כל הסינגלים של ג'ן למכירה
והאתר הזה זה אתר מכירות של חברת תקליטים בריטית... שדרכו אפשר לקנות סינגלים אז הם אמרו שמי שמעוניין יכול לקנות את כל הסינגלים ב-230 שקל(שזה הנחה גדולה כאילו בגלל שאת קונה בכמות)
וחברת התקליטים עשתה את זה כי כנראה היא רוצה להפטר מעודפים

this is me then

New member
לא לא....

בקישור שהבאתי היו את כל הסינגלים של ג'ן למכירה
והאתר הזה זה אתר מכירות של חברת תקליטים בריטית... שדרכו אפשר לקנות סינגלים אז הם אמרו שמי שמעוניין יכול לקנות את כל הסינגלים ב-230 שקל(שזה הנחה גדולה כאילו בגלל שאת קונה בכמות)
וחברת התקליטים עשתה את זה כי כנראה היא רוצה להפטר מעודפים

Lopezit

New member
נו אז זה לא חבילה!

זה פשוט כל הסנגלים... וגם אם זה נכון אתם יכולים להמשיך לחלום על זה... בארץ אין סינגל אפילו אחד! גרררררררררררררררר ונראה לי שזה אולי 2300 והם שחכו להוסיף 0
מושלמת

this is me then

New member
ביונסה:"אני לא ג'יי לו"

אני רואה שאף אחד לא התנדב לתרגם את הכתבה ששמתי אז אני ייעשה את זה בעצמי חחח הנה: "הזמרת הסקסית ביונסה אמרה שהיא דווקא מוחמאת שמשווים אותה לג'יי לו, אבל, היא אמרה שהיא רוצה ליהיות מפורסמת בזכות עצמה ולא בזכות השוואה לג'ן, אנשים כבר החלו להשוות את הכוכבת לג'יי לו בגלל שכמו ג'יי לו גם ביונסה הייתה זמרת ושחקנית. ביונסה מסבירה: "אני יודעת שאני יותר צעירה ממנה(לופז) בעשור, לכן זה מאוד מחמיא לי שמשווים אותי לאדם מבוגר ממני וכזה מוכשר כל כך כמו ג'יי לו".,אבל אני לא חושבת שאני כמוה, ואני לא הייתי רוצה ליהיות כמוה, אני רוצה ליהיות מקורית ושיהיה לי סגנון משל עצמי ולא סגנון ששיך כבר למשהו"

this is me then

New member
חחח ושדיווחו על הכתבה בערוץ e usa

השדרן התבדח לאחר הידיעה ואמר "אולי עם היא(ביונסה) לא הייתה מעתיקה את הסטייל של ג'ניפר ואת תנועות הריקוד שלה אז לא היו משווים אותה לג'יי- לו כל כך הרבה

Lopezit

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הזמרת הסקסיתתתתתתתתתתתתתתתתת פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחיקו אותיייייייייייייייייייייי ביונסה סקסיתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתה רוצה להיות!

jenny2005

New member
פחחחחח

ג'ניפר יש רק אחת!!!!! וג'ניפר צריכה להעלב שמשווים עליה משהיא כמו ביונסה!

למעלה