עידכונים.....

Brit22k

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gif תמונות חדשות ../images/Emo37.gif../images/Emo42.gif

תמונות פפרצי חדשות של בריטני !!!
שוב עם דודתה אלי ! וג'סיקה ! |פרח בריטני נראת מצוויייייייןןןןן!!! לבושה בשמלה צהובה
פשוט יפיופה ! הקליקו על הקישור הבא
ותגיבו

0verpr0tected

New member
מושלמתתתתת

היא מדהימה השמלההה ממש ממש יפהההה והיא ניראת ממש ממש יפההה

SuperShiro

New member
שון גארט על האלבום הקרב ובא של בריטני

שון גארט על האלבום הקרב ובא של בריטני Britney Spears On Right On Track In Studio, Insists Sean Garrett songwriter/record producer Sean Garrett insists the tempest-tossed singer is on track and in good spirits about the comeback album she's been recording for release late this year. "It's been very uplifting to see her courage and strength through these times," says the music man, one of the principle producers who's been working with Spears in the studio. "She comes in ready to go. It's been fun and interesting to work with her. There's been no negative feeling, really." Reports are that the album will be an upbeat, "feel good" kind of record, not a confessional or angry one, and Garrett reaffirms that, adding that Spears' songs will cover a range of topics -- some of a more personal nature. He says he's created "a few packages for her, presents to open up." So -- she'll come back stronger than ever? He smiles and answers: "What's my name?"
תרגום כותב השירים/המפיק שון גארט מתעקש כי הזמרת המסחררת נמצאת במסלול הנכון ובמצב רוח טוב בכל הקשור לאלבום הקאמבאק אותו היא מקליטה לקראת שחרורו מאוחר יותר השנה. "זה היה מאוד מרומם לראות את האומץ והחוזק שלה דרך הזמנים האלו." אומר איש המוזיקה, אחד מהמפיקים, מובילי האלבום, אשר עבד עם בריטני בסטודיו. "היא באה והיא מוכנה לצאת לדרך. זה היה כיפי ומעניין לעבוד איתה. לא היו שום רגשות שליליים, באמת." דיווחים רבים טוענים כי האלבום יהיה אלבום קצבי, אלבום שסובב סביב המוטו "הרגש טוב", לא אלבום וידויים או אלבום כועס, וגארט אישר זאת מחדש, והוסיף כי השירים של ספירס יעסקו במכלול נושאים – חלקם בעלי טבע יותר אישי. "אז, היא תחזור חזקה מתמיד?" הוא חייך וענה "מה השם שלי"? חמוד
נשמע טוב, נשמע טוב מאוד. דדדדליפה, אני רוצה דליפה

SuperShiro

New member
מסתמן כי בריטני ופארל וויליאמס יכנסו לאולפן

מסתמן כי בריטני ופארל וויליאמס יכנסו לאולפן ההקלטות בשבוע הבא. Britney Recording With Pharrell Just between us, I hear Britney is recording with Pharrell Williams when she heads to Miami next week for her show at Mansion. Didn't hear it from meeee
תרגום בקצרה ג'ורדן, מנהל האתר Breatheheavy, שמע כי בשבוע הבא, בדרכה להופעה בפלורידה, מיאמי במועדון "Mansion", תכנס בריטני לאולפן ההקלטות יחדיו עם פארל וויליאמס. הוא אמנם רק שמע על זה, והדבר אינו מאושר, אך 90% מהפעמים בהן הוא פירסם הודעות מהסוג הזה הן התבררו כנכונות ככה שיש למה לצפות
ולמי שלא מכיר, פארל וויליאמס הוא 50% מצמד מפיקי ההיפ הופ הנפטונז. צמד מוביל, מוכר, ומעולה אשר פרץ לקראת סוף שנות ה 2000. בעבר, הפיקו וכתבו הנפטונז לבריטני שני שירים - Slave ו Boys [פארל הוא הזמר המשתתף בגירסת הרמיקס של Boys].

Shiri from the block

Active member
שני השירים שלה שאני כמעט הכי שונאת. איזה נוראי שהם הולכים לעבוד אותה שוב../images/Emo7.gif אבל בכל אופן, מתי היא תסיים כבר לעבוד על זה?? כל פעם שומעים על עוד ועוד מפיקים שעובדים איתה.. כמה??../images/Emo122.gif שייסמו עם האלבום כבר וזהו../images/Emo10.gif

כנ"ל

בויז עוד בסדר, נחמד לשמוע אותו בהופעות, אבל סלייב? בכלל ליגה. אהבתי את השיר [והקליפ]

SuperShiro

New member
אני חושבת שהפעם רק פארל מעורב, והעבודה שלה

תהיה רק איתו בלי צ'אד. לא יודעת, אני דווקא חושבת שזה טוב. הוא באמת מפיק מצויין ויש לו ברקורד מספר לא מובטל של הפקות מצויינות
אני מניחה שסינגל ראשון נראה לקראת סוף הקיץ/תחילת הסתיו, בקיצור, יש עוד זמן

למעלה