../images/Emo26.gif
בהודעה חדשה שבריטני פרסמה אתמול, יום רביעי, באתר הרשמי שלה, בריטני מודה למעריצים שלה על התמיכה שלהם. הזמרת צולמה בשנת 2004/2003 לובשת רק פיאה בלונדינית קצרה וכפפות ארוכות לבנות, ואמרה במכתב ביום רביעי: "הסיבה למכתב הזה הוא ליידע את כולם שהתפילות שלכם באמת עזרו לי. אני מאוד מבורכת מכך שאכפת לכם ממני ושאמשיך לחיות בצד הבהיר יותר יחד עם כולכם לצידי במהלך תקופת הניסיון הזו." ספירס, שיצאה ממרכז הגמילה לקראת סוף חודש מרץ לאחר שחודש שהייתה שם, ממשיכה ואומרת במכתב: "כולנו הוא האור של העולם וכולנו צריכים ללא הרף לעורר השראה לאחרים ולהתסכל לכוח הגבוהה ביותר. כולכם בתפילות שלי. דרך צלחה. אוהבת, בריטני." הזמרת, בת ה25, עבדה על האלבום החדש לפני שנכנסה לגמילה, ולפני שבועיים הופיעה 4 פעמים במסגרת המיני-טור של מועדון "House of Blues" בדרום קאליפורניה. בנוסף לכך, היא מתאמנת המון בסטודיו לריקוד שבהוליווד כדי לחזור לכושר. כותבת השירים, קארה דיוגוארדי, שעובדת עם ספירס על האלבום החדש שלה, אמרה לPEOPLE שהיא הייתה עם בריטני באולפן הקלטות ביום שני ואמרה גם שבריטני עובדת מאוד קשה. היא אמרה: "אנשים לא מבינים איזו זמרת טובה היא ויש לה יכולת מדהימה לשים את עצמה במוזיקה וזה מעלה את רמת השיר בגלל שהיא מביאה את האווירה של עצמה. קארה אמרה בBMI 2007 - טקס פרסי מוזיקת הפופ שנערך ביום שלישי:"אני רק מקווה שהקאמבק שלה יהיה מדהים כי אם זה מגיע למישהו, זה לה."