5
S SuperShiro New member 17/5/07 #14 אין לי מושג למה, אבל X17 שדיווחו על זה הורידו את העידכון, והשאירו אחד שהם פירסמו מוקדם יותר בו יש רק תמונה אחת של בריטני.
אין לי מושג למה, אבל X17 שדיווחו על זה הורידו את העידכון, והשאירו אחד שהם פירסמו מוקדם יותר בו יש רק תמונה אחת של בריטני.
L LetGoYouSonOfABitcH New member 17/5/07 #15 מהממת מהממת מהממת מהממת מהממת!!!!!!!!!!!!! היא מאופרת סוף, הפיאה מגניבה [והכובע גם! יאייי] ואפילו אהבתי את הסטייל המוזר! הורסת!!
מהממת מהממת מהממת מהממת מהממת!!!!!!!!!!!!! היא מאופרת סוף, הפיאה מגניבה [והכובע גם! יאייי] ואפילו אהבתי את הסטייל המוזר! הורסת!!
S SuperShiro New member 17/5/07 #17 והוידאו../images/Emo3.gif אלי הפאדחנית נפלה../images/Emo6.gif http://x17online.com/celebrities/britney_spears/x17_xclusive_britneys_night_out_with_ryan_phillippe.php#comments
והוידאו../images/Emo3.gif אלי הפאדחנית נפלה../images/Emo6.gif http://x17online.com/celebrities/britney_spears/x17_xclusive_britneys_night_out_with_ryan_phillippe.php#comments
S SuperShiro New member 17/5/07 #18 + אל תנסו להגיב כיוון שזו כתבה שירדה והיא לא מופיעה יותר באתר אז אי אפשר להגיב
Y YugiBoy New member 17/5/07 #21 קצת מוזר ש... שהפיאה שלה עם הצמות האלו... תוסיפו קצת שחור למטה וזו כריסטינה אני מקווה שהיא עדין עובדת על פיתוח הגוף... הוא עדין אוכלת ג'אנק.... למרות שזו בחירה שלה.. חבל זה לא בריא
קצת מוזר ש... שהפיאה שלה עם הצמות האלו... תוסיפו קצת שחור למטה וזו כריסטינה אני מקווה שהיא עדין עובדת על פיתוח הגוף... הוא עדין אוכלת ג'אנק.... למרות שזו בחירה שלה.. חבל זה לא בריא
K Kryptonite New member 17/5/07 #23 התמונה הראשונה מדהימה כל השאר לא בשיא. והפיאה נוראית, ניראית כמו השיער הגרוע שהיה לה באוניקס. מאיפה הציטוט בחתימה שלך, שיר?
התמונה הראשונה מדהימה כל השאר לא בשיא. והפיאה נוראית, ניראית כמו השיער הגרוע שהיה לה באוניקס. מאיפה הציטוט בחתימה שלך, שיר?
S SuperShiro New member 17/5/07 #25 אממ מהוידאו שלה ושל אלי ביום בו הן היום במכון הכושר. בדרך לאוטו אחד הצלמים של TMZ שאל אותה משהו או אמר לה משהו וזה מה שהיא אמרה לו את תרצה לראות את הוידאו תגיד
אממ מהוידאו שלה ושל אלי ביום בו הן היום במכון הכושר. בדרך לאוטו אחד הצלמים של TMZ שאל אותה משהו או אמר לה משהו וזה מה שהיא אמרה לו את תרצה לראות את הוידאו תגיד
O Over To You New member 17/5/07 #24 מזה?! יש לה קעקוע חדש!! אף אחד לא שם לב??! ממש מעל הג'ינס למטה בבטן! איקס כזה!!!!! :O
B Brit22k New member 17/5/07 #28 נכון ... זה בדיוק מה שבאתי לרשום !!! יש לה עוד קעקוע חדש ! :OOOOOOOOO