עידכונים
C candyheart New member 15/5/07 #6 ../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif
B Brit22k New member 15/5/07 #9 ג'יידון!!!! ואוייי הוא כזה חמוד!! הוא מזכיר לי קצת את שון שהיה קטן וג'יידון ממש מתוק יש לו פנים עגולות וחמודות עם חדודיםםםםם
ג'יידון!!!! ואוייי הוא כזה חמוד!! הוא מזכיר לי קצת את שון שהיה קטן וג'יידון ממש מתוק יש לו פנים עגולות וחמודות עם חדודיםםםםם
S SuperShiro New member 15/5/07 #20 זו הייתה רק שמועה חוץ מזה, אם היא באמת הייתה רוצה שער בפיפל היא הייתה שמה אותו בכיסא תינוקות ומסתירה אותו כמו תמיד. חוץ חוץ מזה [ ] התמונות ממש ממש ממש לא ברורות.
זו הייתה רק שמועה חוץ מזה, אם היא באמת הייתה רוצה שער בפיפל היא הייתה שמה אותו בכיסא תינוקות ומסתירה אותו כמו תמיד. חוץ חוץ מזה [ ] התמונות ממש ממש ממש לא ברורות.
Y YugiBoy New member 16/5/07 #52 חחח נו באמת... לא חשבתי שהם מצטלמים לשער של הבית..."כאן גרים בכיף.." מה הקטע, היא אמרה שהיא שומרת אותו עד שהוא יגדל והם יצטלמו ביחד לשער? אפשר לפרט טיפה?
חחח נו באמת... לא חשבתי שהם מצטלמים לשער של הבית..."כאן גרים בכיף.." מה הקטע, היא אמרה שהיא שומרת אותו עד שהוא יגדל והם יצטלמו ביחד לשער? אפשר לפרט טיפה?
S SuperShiro New member 16/5/07 #53 ../images/Emo3.gif אין כל כך מה לפרט, בסך הכל אחת הרקדניות שנמצאת איתה במיני טור החדש אמרה שככל הנראה, בקרוב, בריטני תופיע על שער של מגאזין ללא פאה יחד עם ג'יידן.
../images/Emo3.gif אין כל כך מה לפרט, בסך הכל אחת הרקדניות שנמצאת איתה במיני טור החדש אמרה שככל הנראה, בקרוב, בריטני תופיע על שער של מגאזין ללא פאה יחד עם ג'יידן.
L LetGoYouSonOfABitcH New member 15/5/07 #12 איזה פשוש! ממש מזכיר את שון. וד"א, זו לא הגינה שהיא הצטלמה בה טופלס?
S SuperShiro New member 15/5/07 #18 לא יודעת מה איתכם, אבל אני ממש לא מצליחה לראות פנים בבירור. התמונות שלו מהפעם שהיא הייתה איתו ועם שון בסטודיו לריקודים ברורות יותר בריטני סקסית
לא יודעת מה איתכם, אבל אני ממש לא מצליחה לראות פנים בבירור. התמונות שלו מהפעם שהיא הייתה איתו ועם שון בסטודיו לריקודים ברורות יותר בריטני סקסית