עידכונים

SuperShiro

New member
תמונות חדשות

אתמול בריטני סעדה בבית הסטייק "Ruth's Chris" עם בת דודתה אלי. היא הגיעה למסעדה בשעה 9 וחצי ועזבה בשעה 10 ורבע. היא נראית די טוב, חבל שהיא החליפה פאהץ אולי אתם תשימו לב, אני לא הצלחתי לראות אם היא עם חזיה או בלי
+ נשפך לה משהו על החולצה

Kryptonite

New member
ניראית מזעזע.

הפיאה פשוט מכוערת, והבגדים שלה מגעילים (למה בלי חזייה למה?) חבל.

candyheart

New member
היא חמודה

הכתם
זה כל-כך בריטני. ותגידו,אני היחידה שלא שדמה לב לחוסר חזייה עד שאחרים אמרו? וגם עכשיו אני בקושי רואה את זה. את זה שהיא מזיעה לגמרי,למשל,אני רואה טוב מאוד.

spelling

New member
לפי דעתי..

רואים בזמן האחרון הרבה תמונות שלה עם הבת דודה הזאת...ואני חושב שהבילויי עם המשפחה עושה לה רק טוב..תראו כמה היא נראית יותר טוב לא?(בתקווה שגם ככה היא מרגישה)..המשפחה כנראה זה המקור היחיד שהיא סומכת עליו וככה צריך!ואני מקווה בשבילה שככה זה ימשיך כי כל פעם היא נראית יותר מעולה!

DirrtyGirl

New member
למה אבריל שונאת את בריטני?

ממה שאמרו עליה בפורום לפני כמה ימים.. זה בדיוק מה שהיא אמרה למרות שבזמן האחרון אבריל לאבין קצת נרגעה מכל הכעס שלה ומפגינה תדמית יותר נינוחה, היא בכל זאת החליטה לומר בקול מאוד רם, בדיוק מה היא חושבת על בריטני ספירס. בראיון למגזין JANE, אבריל מספרת שכשהייתה צעירה יותר, אמא שלה הכריחה אותה ללכת להופעה של בריטני בניגוד לרצונה. "אמא שלי אמרה לי שאם אני רוצה להיות זמרת ולהופיע, אני צריכה להסתכל איך אחרים עושים את זה". מסתבר שלאבריל יש גם דעה מוצקה על כל מה שקורה עם בריטני בזמן האחרון. היא חושבת שבריטני עצמה אשמה בכל הבעיות וההתמוטטויות שחוותה בחודשים האחרונים בגלל שהיא הייתה חלשה מדי ולא הצליחה להתמודד עם התהילה. "מה שקרה לבריטני קשור אך ורק אליה ואל האישיות שלה. אם אתה רוצה להיות בביזנס הזה אתה חייב להיות מסוגל להתמודד. אתה לא יכול להתלונן כל הזמן על הלחצים, על הפפראצי ועל הטירוף. אין מה לעשות, זו העבודה", אומרת אבריל. אבריל מספרת בראיון שלמרות ההצלחה, היא עצמה מצליחה לחיות חיים יחסית נורמליים. איך היא עושה את זה? היא פשוט דואגת לא לחשוף כל פרט מהחיים שלה בתקשורת ולשמור על חלקים גדולים מחייה פרטיים ומחוץ לעין המצלמה. "יש דברים", היא מספרת "שהם רק שלי ולאף אחד אין זכות לדעת". האמת, צודקת!

shir spears

New member
לא לחשוף פרט מהחיים שלה??

בטח זה מאוד קל שאת אפחד זה לא מעניין בניגוד לבריטני ואני באמת לא אומרת את זה כי אני מעריצה של בריטני פשוט רואים את זה כי אליה אין בקושי פפראצי והיא לא מעניינת אפחד

מריה111

New member
שאלה

לפני מלא זמן כשה בריטני נראה לי ילדה פעם ראשונה שמעתי באתר שלה קטע שנקרא just yesterday משהו כזה ואחרי זה לא שמעתי אותו בשום מקום וגם לא היה אותו באימיול ועכשיו גם ראיתי שיש אותו באתר britney.co.il ומה שאני יודעת עליו זה שהיא הקדישה אותו לג'ימי לין וזהו אז מישהו יכול לספר לי קצת עליו???.תודה חח: )

shir spears

New member
אממ

אני יודעת שהיא כתבה אותו לגיימי ליומולדת 15 לא יודעת יותר..

Britney Style

New member
פחחחחחע עלובה מחומצנת

מאוד קל למתוח ביקורת מרחוק שהיא בכלל לא יודעת על מה מדובר מי היא בכלל??? כמות הפאפרצי שרודף אחרייהשואף 0.0002% מכמות הפאפרצי שעוקב אחרי בריטני יום אחר יום אחר יום כבר בערך שש שנה ברציפות. היא בסך הכל משחקת את המשחק ההוליוודי של הילדה הרעה פאנקית-רוקיסטית. בנתיים לפי הקליפ החדש שלה היא נראית כמו חיקוי רע ,עלוב וזול לבריטני.

למעלה