למה אבריל שונאת את בריטני?
ממה שאמרו עליה בפורום לפני כמה ימים.. זה בדיוק מה שהיא אמרה למרות שבזמן האחרון אבריל לאבין קצת נרגעה מכל הכעס שלה ומפגינה תדמית יותר נינוחה, היא בכל זאת החליטה לומר בקול מאוד רם, בדיוק מה היא חושבת על בריטני ספירס. בראיון למגזין JANE, אבריל מספרת שכשהייתה צעירה יותר, אמא שלה הכריחה אותה ללכת להופעה של בריטני בניגוד לרצונה. "אמא שלי אמרה לי שאם אני רוצה להיות זמרת ולהופיע, אני צריכה להסתכל איך אחרים עושים את זה". מסתבר שלאבריל יש גם דעה מוצקה על כל מה שקורה עם בריטני בזמן האחרון. היא חושבת שבריטני עצמה אשמה בכל הבעיות וההתמוטטויות שחוותה בחודשים האחרונים בגלל שהיא הייתה חלשה מדי ולא הצליחה להתמודד עם התהילה. "מה שקרה לבריטני קשור אך ורק אליה ואל האישיות שלה. אם אתה רוצה להיות בביזנס הזה אתה חייב להיות מסוגל להתמודד. אתה לא יכול להתלונן כל הזמן על הלחצים, על הפפראצי ועל הטירוף. אין מה לעשות, זו העבודה", אומרת אבריל. אבריל מספרת בראיון שלמרות ההצלחה, היא עצמה מצליחה לחיות חיים יחסית נורמליים. איך היא עושה את זה? היא פשוט דואגת לא לחשוף כל פרט מהחיים שלה בתקשורת ולשמור על חלקים גדולים מחייה פרטיים ומחוץ לעין המצלמה. "יש דברים", היא מספרת "שהם רק שלי ולאף אחד אין זכות לדעת". האמת, צודקת!