עידכונים..

N a d a v 1 6

New member
עידכונים..

אז אני בבית שוקל מעל המשקל הרגיל שלי, אני בריא.. רציתי לשתף אתכם במשהו שכואב, מסתבר שאקמול לא מה שגרם לי לאיבוד הכרה כי אקמולים לא גורמים לאיבוד הכרה. האיבוד הכרה בעצם קרה בגלל המשקל מסתבר ששקלתי 49 קילו. אתם מבינים את המצב? אחותי בת 11 שוקלת 48. כן...49 קילו..אני היום שוקל כמעט 60. אבל זה עצוב,עצוב לי שהדרדרתי למצב הזה מבלי להשים לב..עצוב לי..כי אני יודע בתוך תוכי שאני עלול בכל יום לחזור ל49 שוב. וגם אם אני חזרתי למשקל תקין כיביכול אני עלול לרדת אותו שוב. זוכרים איך רציתי רק לרדת 5 קילו? זוכרים? אז אני זוכר.... ולא רק שירדתי 5 קילו ירדתי קרוב ל11 קילוגרמים (מהמשקל שלי 60,ירדת ל49). מה שאני בא להגיד .. שהאושר לא נמצא במידה 24 ,והאושר לא נמצא בעוד קילו שיורדים.. הנה אני בריא עכשיו חזרתי למשקל שלי ואני ממש שמח...כי אני הדרדרתי לזה מבלי להשים לב. אני רק מקווה שאני לא ארד שוב. עוד שבוע ממחר אני מקבל את הכלב השני שלי~~!!!!!!~

Antithesys

New member
אוי...זה קרה לידידה שלי

היא ממש בקושי יצאה מזה... בכל מקרה תהיה חזק ובריא, אנחנו אוהבים אותך כמו שאתה
(נכון שראיתי אותך רק בתמונות.. עדיין)

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אני כ"כ שמח שהכל בסדר

אני צריך גם לדבר איתך נדבי אז אם בא לך תן לי את המסן שלך

שמח מאוד בשבילך נדב.

כי בסך הכל אתה בחור מקסים וממש כאב לי לקרוב על הסיטואציה שהגעת אליה. תמשיך לעדכן וב``ה רק דברים טובים. רן.

idonkey

New member
../images/Emo24.gifנדב כנס לפה.....

מה קורה זה עידו מלג בעומר... רק רציתי לאחל לך שתמיד תהיה בריא! אתה ילד יפיוף כמו שאתה ותשמור על מודעות, כי רק ככה תוכל להמנע מלחזור למצב הזה ולסיום חגיגי: מזל טוב על הכלב:)::

James Hammerton

New member
אני שמח לשמוע

איך אתה מרגיש טוב יותר מיום ליום
אושר בהחלט לא נמצא במראה החיצוני, ולהפך - זה הרי הביא לך סבל. (חוץ מזה שלדעתי רזון זה דבר מזעזע גם מבחינה חיצונית).

Saint Marco

New member
נדב,

אני שמח שעצרת את זה בזמן כי זה משקל מאוד מסוכן וגם הדרך שירדת בה מאוד לא תקינה.
יהיה טוב. ואם תצטרך אתה תמיד יכול לפנות
אתה בחור נפלא ומגיע לך שיהיה לך טוב והשלמות וההשלמה העצמית לא תבוא מהמשקל שאתה שוקל.... וכלבים זה מהדברים היותר טובים שיש
.

amit bit

New member
הצרות שלי הן הברכות שלך...

אני מנסה כבר שלושה חודשים להוריד 4 קילו....

probably

New member
איזה מלחיץ.

תיזהר לא לחזור למצב שכזה שוב. לשקול 49 זה ממש לא בריא. בייחוד שאתה לא כזה נמוך. אתה איזה מטר 70 ומשהו, לא? בכל מקרה, תשמור על עצמך. תזכור שתמיד יש לך מקום להתפרק בו. בכל אופן, יום מקסים, ותיזהר. אני.

למעלה