עידכונים:

עידכונים:

ככה נראה ה- MTV LEAK באתר האירופאי ממש יפה העיצוב!ופה אתם יכולים לראות את העיצוב באתר האמריקאי.ואפשר גם להצביע פה, אבל לא ממש הבנתי למה?! אולי לשיר הכי טוב לדעתי באלבום? וחבל שבגלל זה מלא אנשים ישמעו את האלבום דרך האתר ולא יקנו אותו.....
ג'ניפר עלתה שלב 1 למקום ה-13 במצעד האירופאי של MTV.... את המצעד המלא אפשר לראות כאן!
תמשיכו להצביע למצעדים של רדיוס וגלגל"צ! תזכורת- ברדיוס גט רייט מקום 2 ובגלגל"צ מקום 10.

Crunk

New member
תודה אבי../images/Emo13.gif

ובעעעע 50 סנט הקדים את האלבום שלו ל3 במרץ. הוא הולך למחוץ לג'ן את הצורה עד העצמות
אין לה סיכוי עליו. וחבל, זה יוריד מהמכירות שלה. כולם יילכו לקנות את האלבום של 50 ולא את של ג'ניפר והוא בטח יימכור פחות מהתחזית אפילו שבילבורד נתנו.
ואל תיהיו פתטים כמו המעריצים בארה"ב בבקשה, שאומרים שהיא תעבור אותו וכל החרטה הזה. כי פשוט אין סיוכי. פשוט אין סיוכי. העולם ייתהפך ליפני שכזה דבר ייקרה. 50 סנט מכר על השבוע הראשון 1,600,000 עותקים. האלבום הקודם שלו מכר 6.5 עותקים בארה"ב בלבד. פלוס העובדה שיש לו להיט מחץ עכשיו "קנדי שופ" שהביס את גט רייט במצעדים.

Crunk

New member
עוד משהו...

עכשיו האלבום בדוק ייכשל. יש את כל הסימנים: סינגל ראשון כושל האלבום דלף לרשת ומלא אנשים ששמעו את חרא פאי לא ייקנו את האלבום(אני מתכוון בארה"ב, שרוק גורם לכל האנשים שם כמעט סלידה) 50 סנט מוציא באותו שבוע ושיש את האלבום שלו מול ג'ניפר אף אחד לא ייראה את ג'ניפר ממטר.

QueIronia

New member
איתי, תעשה לכולנו טובה וקח

כדור הרגעה או משהו כזה... האלבום עוד לא יצא, אז איך אתה בטוח שהוא ייכשל
ג'ן וחצי שקל לא פונים לקהל יעד זהה. אומנם שניהם עושים מוזיקה שחורה, אבל היא יותר RnB ואורבן (לפי מה שהבנתי שאמרתם על SIMW ועוד אחד שאני לא זוכר) והוא HipHop (וכן, אני יודע שב- Candy Shop יש מקצב ערבי...). חצי שקל פונה לשוק האמריקאי בלבד. ג'ניפר פונה גם לשוק האירופאי וגם לשוק האמריקאי, והמכירות שלה הן סה"כ חצי-חצי, ולא 90-10 כמו חצי... אז כל עוד האלבום עוד לא יצא, אין לך מה להילחץ. ואם הוא ייכשל, אז מה ייקרה
אפשר לחשוב
ואם האלבום כזה טוב כמו מה שאנשים אומרים אז לא בטוח שהוא יהיה כזה כישלון...

QueIronia

New member
ורק הבהרה../images/Emo26.gif

מה שכתבתי זה לא בשביל להעליב אותך, אלא רק כדי טיפה להרגיע אותך

jlo9

New member
אוי איתי איתי זה לא ייגמר לך אה??

אתה כל הזמן דבוק לקטע הזה שאם האלבום יצליח או לא...! במקום לנסות כל הזמן ל"חזות" את העתיד...פשוט תשב ותשתוק ותחכה כמונו לראות מה יהיה... אם יצליח לה האלבום - מעולה! ג'ניפר תמשיך להיות זמרת מצליחה וזה יוסיף לה עוד הצלחה לקריירה, אם לא - קורה! לא יקרה כלום , לג'ניפר יש מאחוריה עוד הצלחות מרובות , החל מאלבומים , קו אופנה, בשמים, וסרטים! אז די אין מה לדאוג יהיה מה שיהיה, כל עוד המעריצים שלה מאחוריה יהיה לה רק טוב! ואני במקומך הייתי מתעסקת בלהיות מעריץ תומך ולא להתעסק בשטויות של ההצלחה של האלבום, שאפילו עוד לא יצא!

Crunk

New member
אוי, פשוט תשתקי...

כמה זבל בהודעה אחת. אין כאן "לחזות" את העתיד. יש כאן עתיד מוגמר שריברט יימכור פחות מטימט אפילו. אם אשנטי בכבודה ובעצמה הגיע עם הסינגל הפותח שלה "רק" למקום 13 מאירפליי(אז עוד לא היו הורדות חוקיות) והאלבום שלה נכשל כשלון גדול מאוד מאוד בארה"ב. ועכשיו, אך תגידו לי שאשאנטי זאת לא ג'ניפר כי אשנטי מכרה 500 אלף עותקים על השבוע הראשונים. את פשוט כמו המעריצים מהפורום האמריקאי פ-ת-ט-י-ת

jlo9

New member
אתה עדיין ממשיך בקטע של ההצלחה....

וחבל מאוד... אמרתי לך לי לא מזיז ההצלחה של ג'ניפר, אם היא תצליח היא רק תעלה למעלה ואם לא מה לעשות!! העיקר שאני אוהבת את האלבום וכמוני יש עוד מלא מעריצים.. אז זה הכל תמשיך להתעסק בהצלחות שלה במקום בלהיות מעריץ - שיהיה לך בכייף!

Crunk

New member
אוי אוי אוי

האופטימיות.... אתם תראו שאני צודק בהכל. אתם פשוט תיראו. וסתם בשבשיל הרקורד, 50 סנט מכר גם בעולם יותר מטימט. ואם בארה"ב ריברט ייכשל אז הוא ייכשל בכל העולם. ככה זה. ארה"ב זה השוק הכי חשוב בעולם. ואני תמיד שחזיתי כשלונות צדקתי. חזיתי את הכשלון של אאשנטי והיא באמת נכשלה ועוד רשימה ארוכה שידעתי ששייכשלו ובאמת נכשלו. לריברט יש את כל הסימנים. אני מציע לכם להפסיק ליהיות כאלא אופטימים כדי שכשהאלבום ייכשל שזה לא יבוא לכם בבום. אנחנו עוד נראה מי צודק

NoWords

New member
חפיף

העיקר שאנחנו אוהבים ת'אלבום.. לא ממש מעניין לגבי ארה"ב. אנחנו די מרוצים מהתוצאה.

QueIronia

New member
../images/Emo45.gif אני לא עוד לא שמעתי את הדיסק,

אבל זה באמת מה שחשוב... אם האלבום הזה יהיה האלבום שאני כ"כ מחכה לו, אז מצדי שימכור רק 2 עותקים - שלי

NoWords

New member
זה מה שחשוב!

עזוב אותך מכירות בחו''ל... כלומר, זה חשוב לג'ניפר ואני יודעת שזה מעניין אותך אבל מה שחשוב זה שהאלבום עצמו טוב וכיף לשמוע אותו אם אנחנו חושבים ככה, סביר להניח שעוד אנשים בעולם יחשבו ככה תן לזה צ'אנס..

Crunk

New member
כן צודקת.

גם אם האלבום ייכשל, לפחות אני אוהב אותו. אני צריך לחשוב יותר גרוע, מה היה קורה אם גם לא הייתי אוהב אותו וגם הוא היה נכשל. לפחות יש חצי כוס מלאה.

חדש123

New member
למה שיכשל?

אני שמעתי את האלבום ולדעתי הוא פצצה!!!
אני לא רואה שום סיבה שהוא יכשל למה להיותכל כך פסימים! וגם עם הוא יכשל (שלא נדע מצרות) לדעתי זה אחלה אלבום!

הוא לא יכשל

שמעתי כמה שירים מהדיסק ויש לו אחלה שירים... ואם הוא יכשל...אז..לא נורא..תאמינו לי שגניפר לופז ת-מ-י-ד תישאר מספר 1 בשבילנו...ולא משנה מה כי היא פשוט מושלמתתתתת

למעלה