עידכונים

Britney Style

New member
וידיאו חדש - בשורות לא כל כך משמחות

אני לא מצליח ליראות את הוידיאו אבל הם כותבים "We asked her about rumors of a surprise performance at the House Of Blues next week, but Brit looked like she had no idea what we were talking about!" תירגום - "אנחנו שאלנו אותה על השמועה של ההופעה ב"House Of Blues" בשבוע הבא, אבל בריט היסתכלה עליינו כאילו אין לה מושג על מה אנחנו מדברים"
נקווה שהיא סתם מתעללת בהם... http://x17online.com/celebrities/britney_spears/x17_asks_britney_about_performance_rumors.php

SuperShiro

New member
ברור שהיא תתעלם../images/Emo3.gif

הם שאלו אותה, היא עשתה פרצוף מופתע ונסעה
היא לא ממש ענתה להם. חוץ מזה, אם זו הופעת הפתעה, כביכול, והיא נירשמה תחת השם M & M ברור שהיא לא תענה להם "כן, ההופעה של M & M זו בעצם ההופעה שלי
". לדעתי, למרות כל השמועות, היא מנסה לשמור על גורם ההפתעה.

גזניוס

New member
אויש לא קשור

יש כזה שיר..זה לא אומר שהוא שר את זה במיוחד עליה:/ ותודה:)

Britney Style

New member
אני יודע שיש כזה שיר ברור אבל

במקרה השיר "Cry Me A River" מדבר על הפרידה בין ג'סטין לבריטני ובמקרה הוא החליט להכניס את השורה הזאת בסוף השיר הספציפי הזה. ממש צירוף מקרים תמים

SuperShiro

New member
../images/Emo45.gif בקיצור, זה עליה

הוא יכול להמשיך עם העקיצות צומי הקטנות האלו, לא ניראה לי שזה מזיז לה.

SuperShiro

New member
והוא עוד אומר "I think she's crazy, I should

have seen", זה בטוח בטוח עליה. בקשר לזה שקיים כזה שיר, נכון, אבל אלה בכלל לא המילים שלו
במקור המילים הן "Does that make me crazy probably".

avnner

New member
ואי כמה הוא יכול לטחון את זה כדי לקדם את עצמו

Can Britney Spears Sing Live? A special A-Cap

ספיישל אקפלה שמוכיח שבריטני יודעת לשיר.... ולדעתי האישית היא נישמעת ככה הרבההההה יותר טוב מההקלטות שעושים לה כי בעריכה קצת הורסים לה א הגוון קול הבוגר וכל זה... הנה

מריה111

New member
איזה מדהים היא שרההההההה

במיוחד בשיר הזה שהיא שרה כשה היא הייתה קטנה (כשה היא שרה אותו בתוכנים כשה היא כבר בת 20+ כמה זמן לא הגבתי!!

Britney Style

New member
תמונות חדשות - בריטני אוכלת junk food(כן שוב)

הפעם השלישית השבוע ועוד לפני המופע

למעלה