עידכונים

0verpr0tected

New member
וחוץ מזה....

אני לא מבינה כל כך מה הקטע שלך איתי... אבל שיהיה אמרתי את זה בכללי..... עזבי.....

מריה111

New member
*נדחפת*

נטלי אמרה את זה בנימה צינית...והיא התכוונה שבעצם יש המון תמונות... ואני לא חושבת שיש לה קטע איתך כי כולנו פה יודעים טוב מאוד שאת משקיעה הכי הרבה בפורום...ואין פה אפילו על מה להתווכח והיא אמרה את זה בציניות והתכוונה לפירוש ההפוך כמו שהרבה עושים את זה...וגם יש סמיילי צוחק ליד זה ככה שזה די ברור שזה היה בצחוק... ככה שלא נראלי צריך להתחיל מריבות בגלל אי הבנות או משהו כזה...:-\ כי נראלי שאת כבר יודעת שאף אחד לא יכו להגיד לך שאת לא משקיעה מספיק כי זה די ברור שאת משקיעה המון
*חפרתי*XD

0verpr0tected

New member
XD

אני הבנתי שזה היה בציניות! התכוונתי...בכללי.. מה שאני התכוונתי אליו...זה בכלל לא קשור למה שאני עושה בפורום.. באמת עדיף שלא נכנס לזה..

מריה111

New member
:-\

בקיצור בואו נאהב אחת ת'שני ויהיה נחמד בפורומינו ולא נשמור טינה וכאלה דברים *עזבו אני מסטולה אחרי ההופעה אתמול, ישנתי 14 שעות נראלי
*

Nathalie 6293

New member
../images/Emo26.gif

אני פה אצל חברה שלי והייתי חייבת להגיב על זה.. כי אני באמת חושבת שלא הבנת אותי נכון.. זה היה הכל בצחוק ואני מקווה שתביני את זה...

0verpr0tected

New member
Allure Magazine

הנה מספר תמונות מאחורי הקלעים לפוטושוט שהילארי צילמה למגזין "Allure".

0verpr0tected

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עוד תמונה שפשוט לא הצלחתי להעלות אתמול..

למעלה