קטע קצר של הכתבה מתוך מגזין “Allure”
הילארי דאף מופיעה על שער מגזין “Allure” בחודש הבא(הגליון יתפרסם ב- 22 לאפריל), והמגזין יתן לנו קטע קצר מתוך הראיון, ותמונות פוטושוט נהדרות ומלאות בהשראה.
"אני לא מושלמת, אני לא בחורה תמימה. אני אוהבת לעשות דברים רגילים כמו כל בני ה- 20. אבל...אני לא רוצה את תשומת הלב הזאת..כך אומרת הזמרת&השחקנית". דאף נמצאת כרגע בתפקיד בוגר יותר. היא משחקת מעין תפקיד של אחת בעלת "תאווה מינית", מזרחית, אירופית, כוכבת פופ בסרט "War, Inc". ובחורה אובססיבית ומוטרדת בסרט "Greta".
האם היא לא מודאגת שכל השינוי הזה שחל בה ירחיק ממנה את מעריצי "ליזי מקגוויר"? "אני לא רוצה להגביל את עצמי מעשיית דברים שאני אוהבת, מעשיית דברים בוגרים יותר רק בכדי לרצות אותם..אם הם ממשיכים לחבב ולהעריץ אותי זה ממש נפלא מבחינתי. אבל אני לא רוצה לספק אותם, אני כבר לא בת 13, 14 או 15..". ובנוסף לכך היא אומרת:
"אני לא טובה בלאהוב את השטיח האדום, ולדעת איך להציג את הדברים בדיוק כמו שאתם מצפים שהם יהיו". בעבר לדאף היה חבר משותף עם לינדזי לוהן וניקול ריצ'י. כשהייתה בגיל 15 התחילה דאף לצאת עם ג'ואל- חבר להקת " Good Charlotte" בן ה-24, עם כמעט הפרש של 10 שנים בין השניים.
"הוא מעולם לא היה מתוח או עצבני...אבל להגיד את האמת זה נראה רע.." בימים אלא היא יוצאת עם תושב העיר ניו יורק- מייק קומרי. לגדול באור הזרקורים. דאף מימשה לבד את לחץ הדיאטה. דאף עברה בדיקה קפדנית של הופעה ורושם חיצוני.
"אני לא חושבת שאי פעם נראיתי חולה, אבל אני באמת ראיתי את הכמויות שהייתי אוכלת. אתה יכול לאבד את המציאות כשאתה כל כך אובססיבי".. הילארי דורגה במקום ה-7 כ- "הסלבריטי העשיר, וככוכבת מצליחה מתחת לגיל 25". יש לה בנוסף גם בובת ברבי שבנוייה ע"י תווי הפנים של היל, בובת ברבי שדומה להילארי.
"מאטל [חברה אשר מייצרת ומפיצה צעצועים ומוצרי ספורט] שלחה לי המון! קופסאות של בובת הברבי אשר אמורה להיות דומה לי
. זה היה כל כך מוזר..." מבלי להתחשב, היא הצליחה להימנע מלהפוך לכוכבת הרסנית.
"אני לא רוצה את כל תשומת הלב הזאת. אם לא אוכל להוציא לפועל את מה שאני מתכננת עכשיו, אני לא אתייאש! ואתכנן ואוצי לפועל תוכנית אחרת.."