עידכונים

noy m

New member
אתת גדולהה תודהה וכל הכבוד על ההשקעה!!

והילארי פשוטט מדהימה אני חולה על החיוךך שלה

AvivoOosh

New member
וואי ממש ממש ממש ממש כל הכבוד!

את תמיד ככה משקיעה והכל ממש ממש ממש מגיע לך להיות מנהלת!...

Nathalie 6293

New member
תרגום ל- Our Lips Are Sealed ../images/Emo25.gif

[היילי] האם אתם יכולים לשמוע אותם הם מדברים עלינו [הילארי] אומרים שקרים טוב, זו לא הפתעה [היילי] האם אתם רואים אותם אפשר לראות דרכם [הילארי] אין להם מגן אין סודות לחשוף [יחד] זה לא משנה מה הם אומרים במשחקי הקנאות אנשים משחקים השפתים שלנו סגורות [היילי] הנה כלי נשק שאנחנו חייבות להשתמש [הילארי] להגנתנו שקט [היילי] להפיץ שמועות כל כך רחוקות מהאמת [הילארי] נגררים מהעולם התחתון בדיוק כמו איזה פנינה יקרה [יחד] זה לא משנה מה הם אומרים במשחקי הקנאות אנשים משחקים השפתים שלנו סגורות אל תתיחס למה שהם אומרים זה לא משנה בכל מקרה השפתיים שלנו סגורות [הילארי] שקט, יקירי [היילי] אל תבכה [הילארי] מלאך בוכה [היילי] תשכח מהשקרים שלהם [היילי] האם אתם יכולים לשמוע אותם הם מדברים עלינו [הילארי] אומרים שקרים טוב, זו לא הפתעה [היילי] האם אתם רואים אותם אפשר לראות דרכם [הילארי] אין להם מגן אין סודות לחשוף [יחד] זה לא משנה מה הם אומרים במשחקי הקנאות אנשים משחקים השפתים שלנו סגורות אל תתיחס למה שהם אומרים זה לא משנה בכל מקרה השפתיים שלנו סגורות השפתיים שלנו סגורות השפתיים שלנו סגורות

0verpr0tected

New member
קטע קצר של הכתבה מתוך מגזין “Allure”

הילארי דאף מופיעה על שער מגזין “Allure” בחודש הבא(הגליון יתפרסם ב- 22 לאפריל), והמגזין יתן לנו קטע קצר מתוך הראיון, ותמונות פוטושוט נהדרות ומלאות בהשראה. "אני לא מושלמת, אני לא בחורה תמימה. אני אוהבת לעשות דברים רגילים כמו כל בני ה- 20. אבל...אני לא רוצה את תשומת הלב הזאת..כך אומרת הזמרת&השחקנית". דאף נמצאת כרגע בתפקיד בוגר יותר. היא משחקת מעין תפקיד של אחת בעלת "תאווה מינית", מזרחית, אירופית, כוכבת פופ בסרט "War, Inc". ובחורה אובססיבית ומוטרדת בסרט "Greta". האם היא לא מודאגת שכל השינוי הזה שחל בה ירחיק ממנה את מעריצי "ליזי מקגוויר"? "אני לא רוצה להגביל את עצמי מעשיית דברים שאני אוהבת, מעשיית דברים בוגרים יותר רק בכדי לרצות אותם..אם הם ממשיכים לחבב ולהעריץ אותי זה ממש נפלא מבחינתי. אבל אני לא רוצה לספק אותם, אני כבר לא בת 13, 14 או 15..". ובנוסף לכך היא אומרת:"אני לא טובה בלאהוב את השטיח האדום, ולדעת איך להציג את הדברים בדיוק כמו שאתם מצפים שהם יהיו". בעבר לדאף היה חבר משותף עם לינדזי לוהן וניקול ריצ'י. כשהייתה בגיל 15 התחילה דאף לצאת עם ג'ואל- חבר להקת " Good Charlotte" בן ה-24, עם כמעט הפרש של 10 שנים בין השניים. "הוא מעולם לא היה מתוח או עצבני...אבל להגיד את האמת זה נראה רע.." בימים אלא היא יוצאת עם תושב העיר ניו יורק- מייק קומרי. לגדול באור הזרקורים. דאף מימשה לבד את לחץ הדיאטה. דאף עברה בדיקה קפדנית של הופעה ורושם חיצוני."אני לא חושבת שאי פעם נראיתי חולה, אבל אני באמת ראיתי את הכמויות שהייתי אוכלת. אתה יכול לאבד את המציאות כשאתה כל כך אובססיבי".. הילארי דורגה במקום ה-7 כ- "הסלבריטי העשיר, וככוכבת מצליחה מתחת לגיל 25". יש לה בנוסף גם בובת ברבי שבנוייה ע"י תווי הפנים של היל, בובת ברבי שדומה להילארי."מאטל [חברה אשר מייצרת ומפיצה צעצועים ומוצרי ספורט] שלחה לי המון! קופסאות של בובת הברבי אשר אמורה להיות דומה לי
. זה היה כל כך מוזר..."
מבלי להתחשב, היא הצליחה להימנע מלהפוך לכוכבת הרסנית. "אני לא רוצה את כל תשומת הלב הזאת. אם לא אוכל להוציא לפועל את מה שאני מתכננת עכשיו, אני לא אתייאש! ואתכנן ואוצי לפועל תוכנית אחרת.."

0verpr0tected

New member
Cosmopolitan Shoot

התפרסמו שלוש תמונות נוספות מהפוטושוט הישן למגזין Cosmopolitan.

Nathalie 6293

New member
תרגום ל- I can't wait ../images/Emo27.gif

נראה לי זה אמור להיכנס לפסקולים... זה שיר מלי זי מקגוויר. איך זה קורה לא אכפת לי אם יורד גשם או מה שאני לובשת אני יודעת שהיום לוקח אותי איפה שאני אמורה להיות לא משנה לאן אני הולכת אם נעלי הבנים שלי והפלאפון של כוכב רוק שלי אני מחכה לחבר שיתקשר או לגשם שיירד החיים עוברים מי יודע למה אני לא יכולה לחכות שהעולם יסתובב אני לא יכולה לחכות כדי להיות אוו, מה זה הולך לקחת אני לא יכולה לחכות לזמן שיגיע כשאני אזרח כמו השמש אני לא יכולה לחכות (אני לא יכולה לחכות) בום בום בום בום בום בום בום בום בום כן לכולם יש את היום שלהם כשדברים רק נראים שהם הולכים בדרך שלהם מלאך הולך לחייך אלי כשזה אמור לקרות כי הכל אפשרי לא משנה כמה מדהים אתה לא יודע מי אני עלולה לפגוש ברחוב הסואן הזה החיים ממשיכים כמו שיר אני לא יכולה לחכות שהעולם יסתובב אני לא יכולה לחכות כדי להיות אוו, מה זה הולך לקחת אני לא יכולה לחכות לזמן שיגיע כשאני אזרח כמו השמש אני לא יכולה לחכות אין לי את כל הזמן שבעולם ואין לי את כל היום אווו, אני לא רוצה שהעולם שלי ישאר אותו דבר אז איפה רגע הקסם שייקח אותי בום בום בום בום בום בום בום בום בום כן אני לא יכולה לחכות שהעולם יסתובב אני לא יכולה לחכות כדי להיות אוו, מה זה הולך לקחת אני לא יכולה לחכות לזמן שיגיע כשאני אזרח כמו השמש אני לא יכולה לחכות אני לא יכולה לחכות שהעולם יסתובב אני לא יכולה לחכות כדי להיות אני לא יכולה לחכות אני לא יכולה לחכות

0verpr0tected

New member
Music information../images/Emo79.gif

1. הילארי קיבלה המון שאלות בקשר למוסיקה שלה ומה היא מתכננת לעשות, [אפשר לצפות בחלק מהשאלות שהילארי עונה עלייהם ב- podcasts] והיא תמשיך לענות על שאלות המעריצים בשבועות/בחודשם הבאים. 2. ייתכן וההקלטות לאלבום החדש יתחילו בחודש הבא. 3. "Reach Out" הוא בהחלט הסינגל הבא. 4. התוכנית שמתוכננת היא אחד מהשניים- או לשחרר את "Reach Out" תחילה לתחנות פופ רדיו ולשלוח את החוזה של הרמיקס לתחנות רדיו קצביות. או לשלוח את הרמיקס גם לתחנות פופ וגם לתחנות רדיו קצביות. 5. הרעיון לוידאו קליפ לשיר "Reach Out" מתוכנן ברגעים אלו. הילארי לוקחת את הזמן בכדי למצוא את הדרך הנכונה ביותר בשבילה. היא מנסה לחשוב על הדרך הטובה ביותר להביע את התדמית "הסקסית" שלה.

0verpr0tected

New member
New TV Appearance

הילארי תופיעה ב- 28 לאפריל בתוכנית "Live with Regis and Kelly". נראה לי היא תופיעה שם בכדי לקדם את הסרט "War, Inc."
אבל עוד נראה..

0verpr0tected

New member
+../images/Emo3.gif

הילארי גם תופיע ב- "The Today Show", ב- 29 לאפריל!.
..רק עכשיו שמתי לב שכתבתי תופיעה***
בהודעה למעלה...
במקום תופיע..........

Nathalie 6293

New member
../images/Emo100.gifכתבה מתוך HollyScoop ../images/Emo26.gif

האחיות דאף משיקות קו אופנה? הילארי דאף והיילי דאף ללא ספק הן אחת מהאחיות הכי אופנתיות בהוליווד. אמש, הוליסקופ הגיעו לשטיח האדום בשביל קו האופנה "קריטיק" שעשתה מסיבת השקה בשביל הקולקציה החדשה שלהם בשיתוף פעולה עם ליזה קליין בבוטיק של ליזה קליין בהוליווד. עם כל דיבורי האופנה האלו, הוליסקופ רצו לדעת אם האחיות דאף ישיקו בקרוב קו אופנה משלהם. היילי אמרה, "אני לא יודעת.... אנחנו בהחלט אוהבות אופנה ואוהבות להתלבש. אני חושבת שצריך הרבה כישרון כדי לייצר קו אופנה במיוחד אחד ברמה גבוהה". היילי המשיכה להגיד שהיא תשאיר את העיצובים למקצוענים. "אנשים שעושים קוי אופנה עילית צריכים ללכת לבית ספר. יש אנשים שעובדים מאוד קשה רק כדי לעשות זאת, כששחקנים וזמרים נכנסים לתפקיד הזה יש בזה משהו כזה לא פייר. אנחנו נשאיר זאת לאנשים אחרים ונלבש את בגדיהם". מדברים על מעצבים, היילי בילתה אמש עד מאוחר כדי לתמוך בחברה הטוב, ג'ונתן צ'יבן שעיצב את קו האופנה "קריטיק" שבעצם ידוע כ"העסיסי החדש".

0verpr0tected

New member
הכתבה מ- PEOPLE.COM

ייתכן והילארי תקיים את ההופעה העסקית של העשור! אבל היא לעולם לא נכנסה לסיבוכים עם עמיתיה למקצוע. "זה קשה למצוא אנשים שלא תרגיש שהם מתחרים בך". כך אמרה הילארי למגזין "Allure". בנוסף, היא אמרה מספר דברים על לינדזי לוהן, מייק, ואבריל לאבין: *על לינדזי לוהן: "כנראה, 'גנבתי' ללינדזי לוהן את החבר שלה [אהרון קרטר]. אני מעולם לא גנבתי ללינדזי שום חבר. אני לא מבינה איך אתה עושה את זה!.. היא הייתה היחידה שדיברה על כך, ואני מעולם לא. זה גרם לשנינו להיראות רע, וגרם למוזרות גדולה. ברצינות, היא בסך הכל הייתה נערה מתבגרת בגילי. אנחנו בסדר גמור עכשיו, דרך אגב." על מייק: "אין לנו את מספרי הטלפון אחד של השני[
], אך, כאשר אנחנו נפגשים הוא מאוד נרגש. על אבריל לאבין: "אני לא מבינה איך היא לא אוהבת את זה שהמעריצים שלה מתלבשים כמוהה, אני חושבת שהיא צריכה להעריץ אותם על כך, מפני שזה כל כך מחמיא!. היא קראה לי "ממתק-ממתק" [הכוונה שהיא קראה לה ילדה של אמא]. כולם מנסים להוכיח מי הם, ומהי העמדה שלהם. אז, אני "הילדה הטובה", והיא "הילדה הרעה", או "ילדת מסיבות" [רק אל תקחו בחשבות את הלבוש שלה XD].

למעלה