עידכונים 7.6

SuperShiro

New member
../images/Emo3.gif לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה,

הוא תינוק קטן ומגודל שפשוט משיג את תשומת הלב שלו דרך בריטני כיוון שלבדו הוא לא מספיק מעניין. להתעלם

SuperShiro

New member
בריטני יוצאת עם יועץ התרופות שלה?

אני לא אתרגם את הכתבה עצמה כיוון שהמקור מוטל בספק ["National Enquirer"], אך מסתובבת לה שמועה שבריטני יוצאת עם יועץ התרופות שלה, הלא הוא ג'ון סונדל בן ה 38. ג'ון הוא יועץ תרופות בעל שם הגר בברלי הילס. נאמר כי לפני מספר ימים בריטני הגיעה לביתו בכדי לדון בעניינים שונים הקשורים לנושא, אך במהרה שיחתם הפכה אינטימת והשניים נתפסו "מתנשקים ליד הבריכה." עכשיו, מטופליו של ג'ון בדרך כלל מגיעים לביתו ליעוץ, ככה שהדבר אינו יוצא מגדר הרגיל. ג'ון עצמו אישר שהוא אינו מנהל מערכת יחסים עם בריטני. בכתבה מעורב גם קווין,הטוען, כביכול, שבריטני יוצאת עם ג'ון, ומעורבת בה גם אמה, שהייתה "נרגשת לשמוע שהשניים יוצאים יחדיו." אלו שני דברים שגרמו לי לפקפק באמינות הכתבה עוד יותר. באופן אישי, זו הפעם הראשונה שאני שומעת שלבריטני יש יועץ תרופות, אך לפני מספר ימים פורסמה תמונה שלה נוסעת לבית של חברים בברלי הילס אז ייתכן וג'ון הוא באמת יועץ התרופות שלה. חוץ מזה, בכל פעם שקיים [או לא קיים] קשר ולו הקטן ביותר בינה לבין גבר אחר הם ישר "נתפסים מתנשקים" / "הם מאוהבים" ומה שלא תרצו. שוב, על מערכת היחסים האינטימית ביניהם לא הייתי סומכת, אבל יכול להיות שהוא באמת יועץ התרופות שלה ועוזר לה

Invisible Boy

New member
Britney isn't dating her drug counsellor

Britney isn't dating her drug counsellor - She doesn't have one ContactMusic.com: BRITNEY SPEARS' alleged new man has dismissed reports he is dating the singer. John Sundahl, who acts as Spears' drug counsellor, was linked to the star after they reportedly met up at his Beverly Hills, California, house to discuss follow-up treatment after her spell in rehab earlier this year (07). A source tells the National Enquirer, "Britney and John ended up making out beside the pool - and Britney acted like she didn't care who saw her. John's smitten with Britney. I've never seen him act so ridiculous with a girl. He's so in love with her that he's risking his career just to keep her happy." However, while Sundahl admits he often helps recovering addicts at his home, he insists his relationship with the Toxic hitmaker is strictly professional. He says, "I am not having a relationship with Britney Spears." The 25-year-old singer is currently in the middle of a divorce from estranged spouse Kevin Federline, with who she has two children. I can't totally confirm this... But from what I hear, Britney isn't following any follow-up treatment and has no drug counsellor. I could be wrong, though.

SuperShiro

New member
זו בדיוק הכתבה שאני קראתי, הוא פשוט הוסיף

הערה משלו בסוף. תקרא שוב ותראה שהכתבה מדברת בדיוק על מה שכתבתי
ומה שהוא שמע לאו דווקא נכון

Britney Style

New member
בדגש על Almost ../images/Emo8.gif

סתאאאאם
גוף מושלם
אני רק יכול לדמיין איזה מעדנים ייצאו מהפוטושוטים שהיא תעשה...

SuperShiro

New member
שיר חדש אושר "Get Back"

A new producer for Britney's upcoming album, Soul Diggaz, confirmed on his official MySpace that he produced a track called Get Back for Britney.
תרגום מפיק חדש באלבומה של בריטני, סול דיגז, אישר ב My Space הרשמי שלו כי הוא הפיק לבריטני שיר חדש בשם "Get Back". http://www.souldiggaz.com/ => דיסיוגרפיה. באתר תוכלו לראות שמות של שירים שסול הפיק בעבר.

SuperShiro

New member
Ne Yo מאיץ במדיה לעזוב את בריטני

ContactMusic.com: R&B star Ne-Yo has urged the media to leave fellow singer Britney Spears alone. The rapper, who is overseeing Spear's comeback, feels sorry for the singer as she has come under heavy criticism from the press. He says, "I've got a soft spot for Britney. I feel bad for her. She's obviously going through a hard time but the press and media aren't giving her time to heal. "It's really sad."
תרגום כוכב ה R&B Ne Yo האיץ במדיה לעזוב את הזמרת בריטני ספירס לנפשה. החאפר [?] , אשר משגיח על הקאמבק של ספירס, מרגיש צער בשביל הזמרת אשר הגיעה למצב של ביקורת כבדה מצד העיתונות. הוא אומר, "יש לי מקום רך בלב בשביל בריטני. אני מרגיש רע בשבילה. היא בבירור עוברת תקופה קשה אבל העיתונות והתקשורת לא נותנות לה זמן להירפא. זה באמת רע." וואו, הוא ממש נהנה לדבר על בריטני
אני מציעה להם לדבר ולשיר קצת יותר באולפן ההקלטות

Britney Style

New member
שינוח כבר...

הוא וכל ה"מזדהים" למינהם. זה נחמד לשמוע את ביל קלינטון אומר שהוא אוהב את בריטני ושהוא תומך אבל שכל איזה כלומניק יגיד במדייה שהוא מרחם על בריטני בלה בלה ובלה, זה כבר מרגיז. היא בסדר גמור ולא צריך להגזים את העניין.

Britney Style

New member
והכי חשוב שחכתי../images/Emo46.gif !

תודה לשיר על כל החדשות והתרגומים

DirrtyGirl

New member
כלומניק?

הוא אחד הזמרים הטובים של התקופה, גם כותב וגם מלחין את השירים שלו.. אני לא מבינה מה רע בזה שהוא מגן עליה.. צריך דווקא לשמוח בזה.

למעלה